Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 84

• 23 140
  • 384
  •   2
Отговори
# 375
Албена,Ели  ,мерси за всички хубави новини и красиви снимки и видеа които сте ни донесли.  Flowers Rose Kissing Heart  Flowers Rose Kissing Heart
Туба и Баръш ще подпалят екрана с новия си филм. Страхотни са   Hands Clap  Heart  Flowers Four Leaf Clover
Дано да се реализира този сериал за  Нетфликс с Елчин,Озан и Мелис  Hands Pray Харесвам ги много  и тримата и като се казва ,че 1-ви сезон ще има 8 серии значи се предполага ,че ще има и поне още един сезон което си е още по супер.  Simple Smile  Flowers Four Leaf Clover  Heart
Много ми харесва и това откъсче от 3-ти епизод.Мейра и Селим са такива едни милчки ,душички големи са Heart
Ай ,а видеото с това малко детенце е простооооо много сладко Heart Баръш винаги много добре е умеел да общува с деца ,а сега вече като си има и негово още повече и Ханде също е много мила с него,а то как се гушка  в тяяяяяяях  Kissing Heart

# 376
Ени, точно си го написала Туба и Баръш ,, ще подпалят,, екрана.
Арабите също са отбелязали идващия им проект. И двамата имат там силни позиции като артисти, фенове .
Дехчет бей е чар и огън

Честит октомври

Бариш на корицата на октомврийския брой на списание Elle Man Arabia!

Според репортажа на Бирсен Алтунташ, сериалът #AşkveGözyaşı, който има много добри рейтинги в чужбина, ще бъде режисиран от новия режисьор Чагатай Тосун. Сред предишните проекти на опитния режисьор са продукции като „Сускунлар“, „Великолепният век: Кьосем“, „Мерхамет“, „Рамо“ и други.
Не са харесали режисьора, Чагатай ни е добре известен. Лошото е , че започнат ли да ги сменят- сценарист, режисьор, оператор не са добре нещата.
Сериалът имал добра гледаемост, но извън Турция. Да видим как ще продължи.

Новината на деня
Айше Баръм е освободена поради липса на доказателства, само по сигнал , че някой чул нещо си или прочел в социалните мрежи.
В Туитър е пълно с коментари относно свидетелите които са извикани по принуда

“ В делото на Айше Баръм бяха издадени заповеди за принудително довеждане на определени лица, които пристигнаха в съда.

Халит Ергенч, Бергюзар Корел, Селма Ергеч, Шюкран Овалъ, Нежат Ишлер, Зафер Алгьоз, Мехмет Гюнсюр, Ръза Коджаоолу, Лале Мансур и Нехир Ердоан също са в съда.“

https://x.com/pusholder/status/1973292146695479427?s=61&t=9BYBQmKit43cTjfLHDzZeA

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 22:17 от eliNIM

# 377
Ели  мерси за инфото Kissing Heart  Flowers Rose
Баръш е страхооотен на снимките за списанието  Heart
Много е интересно наистина това ,че "Любов и сълзи" е много добре приет по чужбинските интернет платформи и чуждестраните фенове го харесват ,а на родна земя не може и не може да си намери аудиторията. Thinking
Дано с новия режисъор да дойде нов и свеж полъх и да се обърнат нещата в добра посока. Flowers Four Leaf Clover
Ели  тези сериали които си посочила ,че ги е режисирал Чагатай Тосун всичките съм ги гледала и мисля ,че доста добре се справя та така че дано и при нас да направи своята магия ,че да може сериалчето да си изкара всичките епизоди.  Hands Pray   Hands Pray   Hands Pray

Дехчет бей  Heart

И една бъдеща тройка която мисля ,че ще ми стане любима.  Heart

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 23:37 от Eny87

# 378
Озан е възмъжал, променен ми изглежда.
И аз се замислих,че съм гледала сериалите  режисирани от Чагатай Тосун.

Не зная дали ще продължи, заради чуждестранните зрители  сериала ,,Любов и сълзи" все пак нямат печалба . Коментарите на турциге хич не са обнадеждаващи, но пък нали писаха,че интернет платформа е закупила правата за излъчването. Не е нито за първи път, нито за последен ще е предварителен финал..

Ени,
Скрит текст:
Аслъ и Енгин ги очаквам , хубав е трейлъра.

Тя запова следващата седмица снимките на сериала ,,Огледало,, с Ибрахим.
Тази седмица четат сценария на репетиции.

Има нов фрагман на Любов и сълзи

https://youtu.be/ns7B2Lf99z8?si=oFCnsy-eZ_LR3EVn

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 13:20 от eliNIM

# 379
Здравейте, момичета!
Идвам с новина за "Uykucu "

Обявена е датата на излизане на шпионския филм „Uykucu“, продуциран от Poll Films.
 С участието на Чаатай Улусой и Елчин Сангу, „Uykucu “ ще бъде по кината на 29 октомври 2025 г.
Сценарият на Кубилай Тат и режисурата на Джан Укай са дело на „Uykucu“, в който участват още Баръш Фалай, Ферит Ккая, Дженгиз Бозкурт, Муса Узунлар и Тамер Левент.

# 380
Здравейте, момичета!
Идвам с новина за "Uykucu "
Скрит текст:

Обявена е датата на излизане на шпионския филм „Uykucu“, продуциран от Poll Films.
 С участието на Чаатай Улусой и Елчин Сангу, „Uykucu “ ще бъде по кината на 29 октомври 2025 г.
Сценарият на Кубилай Тат и режисурата на Джан Укай са дело на „Uykucu“, в който участват още Баръш Фалай, Ферит Ккая, Дженгиз Бозкурт, Муса Узунлар и Тамер Левент.

Нези, благодаря !
Супер новина, от кога чакаме да ги гледаме заедно на екран.
Разкошни снимки !

........................................................
Има озет на #AşkveGözyaşı
Преведено от турски от Grok

Скрит текст:
3. Епизод Резюме и Кадри:

Селим изпитва голямо безпокойство заради болестта на Мейра и не желае да я оставя сама.

Въпреки че е смятал, че чувствата му към Мейра са приключили, новината за болестта й изважда на повърхността някои чувства, поради което той отново започва да усеща любовта си към нея и решава да организира специална програма за годишнината от сватбата им.  

Обаче Ерджан, неспособен да понесе възстановяването на връзката между Мейра и Селим, осуетява този план, като манипулира Мейра. Йелиз, от своя страна, е твърдо решена да разследва миналото на Дилшах и да разкрие тъмната й страна.

Чрез наетия от нея детектив тя получава много важна информация за миналото на Дилшах. Тя е решена да сподели тази информация с баща си Четин. Семейството на Селим, мислейки, че Селим е казал, че иска да се разведе с Мейра, решава да предприеме нов ход.

Еда и Огуз отиват в Истанбул при Мейра. Единствената им цел е да убедят Мейра да не се развежда със Селим. Междувременно Мейра няма никаква представа за намеренията за развод.
https://x.com/TvDunyasii/status/1973662724203626927

Много е добра артистката, харесва ми и като визия

# 381
Hug  Hug  Hug
Нези,мерси за чудесната новина  Flowers Rose Ай значи съвсем скоро ще имаме удоволствието да гледаме филма на Елчин и Чаатай,супер Hands Clap   Hands Clap   Hands Clap  Браво на екипа ,колко са бързи самооооо   Hands Clap   Hands Clap   Hands Clap  Simple Smile
Ели,ама как хубавичко си ги наредила новичките неща около Аслъ  в скритото   Kissing Heart,Много ми е залипсвало това красиво момиче  и нямма търпение и за нейните нови сериали и  в добавка и все с класни артисти ами какво повече може да се иска.  Hands Clap   Hands Clap   Hands Clap  Simple Smile
Лелята от "Любов и сълзи" и мен много ме кефи. Simple Smile Нарежда ги всичките всеки според заслугите му  Simple Smile
Ще видим дали ,колко и докога ще издържи сериала на Ханде и Баръш Thinking  Надявам се да си изкарат всичките серии или поне до такова число до което да могат да си разкажат историята както трябва,но ще видим какво ще стане.

зад кадър от снимките за списанието

и една красота от самото списание Simple Smile  Heart

# 382
Ени, наистина е красота , Баръш с времето става все по привлекателен. А в ролята на Селим сякаш е пренесеъл и част от себе си.
Да го сложа още веднъж:

„В огледалото ги виждам всичките...“

Силно признание от Баръш Ардуч пред ELLE Man Arabia. Той казва, че всяка роля, всеки външен вид и всяка мечта са част от него. Актьорството не е игра, а начин да видиш света от различни гледни точки.

Къде свършва актьорът и започва мечтателят? В неговия случай, никъде. Те са едно цяло.

...
Ени, още малко Аслъ и Енгин за октомврийския брой на списание  ELLE Turkiye

Скрит текст:
Ах,... тези модни тенденции, правят красивите жени като изкуствени.
Еми не ми допадат арт тоалетите.... Енгин е доста добре изглеждащ

Е тук е прелестна, нежна и естествена, лъчезарна млада жена.
Щастието и отива, излъчването и е заразително.

ето и ,,виновника,, за прекрасно сиящета Аслъ 

# 383
Ели  Kissing Heart
Ай бебчето на Аслъ вече не е бебе ,а малка госпожичка  Simple Smile  Heart

# 384
От Дубай

Общи условия

Активация на акаунт