Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 84

• 23 159
  • 384
  •   3
Отговори
# 360
Рейтинг на 2-ри епизод на сериала"Любов и сълзи"

# 361
Hug  Hug  Hug
Ели,Албена  Kissing Heart  Kissing Heart
Оф не е добър рейтинга ама каквото такова.Дано да е вярно това ,за предварително договорения брой епизоди и дано все пак да се вдигне тоя рейтинг малко на татък  Hands Pray  Hands Pray  Hands Pray Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover
Аз не го гледах снощи епизода защото предния път като гледах нищо не разбрах по време на излъчването та сега ще си чакам превода.Но все пак погледнах някой моменти в Х и ми хареса ,та не мога да им разбера вкуса на съседите и какво точно искат  Thinking

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 13:32 от Eny87

# 362
Да ги съберат за още два три проекта! 🤦♀🤦♀🤦♀🤦♀И то един след друг и да чакат рейтинг! То всяко нещо омръзва!

# 363
Аз мисля ,че ги събират в общи проекти,защото са подходящи за определената  роля и естествено се предполага и ,че публиката ще ги хареса. Да три проекта един след друг са може би малко в повече ,но от друга страна те не са на една и съща тематика ,че чак пък толкова да омръзнат.Роматичен филм и сериал и драматичен сериал и то пуснати на различни платформи  еми сори ама тук виждам доста повече разнообразие от колкото например в сюжетите на някои от новите сериали които вървят този сезон.Но както и да е положението е такова и нищо не може да се промени само може да се наблюдава какво ще се случи на там.

Това е май новичко от Елчин  Thinking

# 364
Елчин добре се е заредила, прилича ми на чипс. Joy

Не съм гледала и аз епизода, онлайн, щото не ми се губи време в картинки  само.
За рейтинга- още преди старта , четох различни мнения и коментари. И сега го доказват турците, не им се гледа двойката.
В Х постовете продължават да са негативни, на съседите предимно. Положителните като цяло са от чуждестранни зрители.
Кой и защо ги събра, разбрахме че само с пиар и визия не става.
Баръш е много привлекателен в тази си роля- стил, визия, да му се ненагледаш. А и си играе много убедително. Страхотни кадри.

# 365
Еееееее сега Ели защо им е да гледат съседите за трети път Ханде и Баръш като могат да гледат 150-ти сезон на Осман,300 и не знам кой си на "Шеребет от боровинки".не знам кой си н-ти сезон на "Опасни улици"и "Разузнаване" и отделно почти един и същи сюжет който предлагат повечето сериали този сезон. Angry
Нямам  нищо против нито един от тези сериали ,даже мисля и някой от новите да ги гледам ,обаче да се излиза с такова оправдание ,че Баръш и Ханде вече им доскучали при условие ,че другите не предлагат нищо което да е нито чак толкова уау нито пък да е нещо разтърсващо  еми не върви някак си.
Ели и като става дума за други сериали видя ли трейлъра за новия сериал по Нетфликс на Аслъ и Енгин?
Скрит текст:
Страхоооотни Аслъ и Енгин  Heart
Започва на 10 октомври

[

https://youtu.be/YaFkKMMhtMw?si=JkPuuZ_D-XWGP9aB

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 14:09 от Eny87

# 366
Сериалът на Елчин и Енгин “Крупие” също беше различен, а за играта на двамата няма какво да говоря! Особено за тази на Елчин! И пак не се хареса!
За пореден път турците доказаха, че няма значение кой актьор играе и колко е популярен! Това не може да спаси проекта!

# 367
Ени, благодаря👍🏻

Много ми харесват Аслъ с Енгин, стоят добре заедно, пък и Долунай като допълнение.  И добре, че е по Netflix , все пак.
Дано има превод, ще го изгледам с удоволствие. Епизодите не са по два часа, и няма рейтинг формиран от определени семейства.
…………….

Много убедителен, много е добър. Какво не му харесват, нямам обяснение. Някои ги дразни, други не харесват, т н.  
Селим се тревожи за съпругата си. Вижда се промяна в отношението кьм нея.
 Баръш е влезнал в кожата на образа си.

https://x.com/dizicibagyan/status/1971638601139343778?s=46&t=NEb … fhN4S03IDEJ_CHbmw

От Туитър, пост който ,, говори” съвсем ясно, защо рейтинга е такъв

На този сектор тази серия е прекалено много. Нужни са изкривени семейни отношения и подобни неща за рейтинг. Няма и свекърви, разбира се, какво ще стане. Или пък да се ходи след мъжа на снаха. Както и да е, накратко, за нашия сектор тази серия е прекалено много. Трябват две жени и един мъж или жените да крещят и да си късат дрехите, докато говорят, за да има рейтинг. Иначе защо да гледате сериал за жена, която стои на собствените си крака. Традиции, чест, отмъщение 🤔
Да се надяваме, че ще се оправи, нека кажем. Сериалът вече се разгърна във втория епизод. Мисля, че ще успее, според мен има някакъв пропуск в пиара.

https://x.com/srkandic/status/1971882893262930231?s=46&t=NEbBWfhN4S03IDEJ_CHbmw

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 19:17 от eliNIM

# 368
💫🆕🆕🧡🆕🆕💫
Снимки на Елчин от Юнус в Инстаграм 📸

🧡🧡🧡🧡

🧡🧡🧡

🧡🧡🧡
🧡🌟🆕🆕🆕🌟🧡
Снимка на картина в Инстаграм от Елчин.
💢(На картината не е нарисувана Елчин)
Написала е:
"Аз в паралелна вселена⚔️(не познавам собственика на изображението, простете ми)"

🧡🧡🧡🧡
Снимка от Елчин в Инстаграм при посещението и в Прага

# 369
Hug  Hug  Hug
Албена  мерси за красивите снимки на Елчин  Flowers Hibiscus Изкарала си е чудесно на почивката ,добре е релаксирала ,събрала е нови сили,хайде сега да видим на къде ще поеме нашата красива пчеличка. Heart
Ели  Kissing Heart предполагам ,че ще има превод сериала .Енгин има стабилни фенове и у нас и рускоговорящи така че все от някъде ще се появи превод. Simple Smile Поста ,който си ни донесла от Х  ясно илюстрира ситуацията с рейтинга на "Любов и сълзи".Hands Clap
Меги за "Крупие" съм  напълно съгласна с теб.Чудесен сериал ,Енгин и Елчин имаха страхотна  химия ,играха си перфктно ,другите артисти същи ,но просто нещо не достигна и за съжаление спряха сериала.Там може би повлия и съвсем различния сюжет на втори сезон ,който изобщо не се хареса на зрителите ,но все пак поне си имаше развръзка и подобаващ финал историята.  Simple Smile
Има превод на 2-ри епизод на "Любов и сълзи".Голямо мерси на преводачите Flowers Rose  Flowers Rose  Flowers Rose

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/09/2-neron-angelov_27.html

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 21:49 от Eny87

# 370
Много полемики предизвиква ,,Любов и сълзи,, Феновете на артистите  малко прекаляват, не разбирам само защо заместват и Елчин. Съпоставят я с Хандето. Две артистки , които всяка по себе си е различна , но си партнират с Баръш. И какво от това, че той да спре да играе и да чака само дует с Елчин ли?! Безмислени спорове и прекалени коментари. 
Официалните медии , най- вероятно професионалисти пишат постове и под тях се започва с какви ли не коментари.

Сега да споделя за втори епизод , хареса ми как се развива действието. И тук силното дете е дъщерята, сина мамино детенце.Артистката която е майка , както и останалите от екипа са много убедителни с играта. Що за майка , да се отнасяш със собственото си дете непоносимо, враждебно. И най - спокойно продължи да вечеря. А бащата един мекушав, благи приказки приказва на съпругата.
Новият търговски представител ми се струва, че е измамник . Определено идва да разруши брака на Свлим и Мейра, нает от любовницата на дядото. Артистката е много красива и играе перфектно, но е змия в семейството.
Баръш и Ханде добре пресъздават променените отношения между съпрузите. Има моменти когато не ми е много убедителна Ханде, но пък като студена и високомерна е идеална.
Семейството на Селим е първосигнално , егоисти брат и сестра. Майката е най -зряла, кандидат кмета е толкова наивен та чак простоват.
Интересен епизод е, дано го оставят да си развият историята. Отдавна не бях гледала турски сериал, който се превежда веднага.
Благодаря на екипа!

# 371
Ели  мерси за споделното Kissing Heart
Понякога за съжаление феновете са много ревниви към своите любими артисти и актриси ,но изобщо не им правят хубава услуга с това непрекъсанот съперничество и сравнение между лбимците си.Всеки си е ценен сам за себе си и няма смисъл от сравнения.
За серията още не съм я гледала ,но определно тая леля дето е съпруга ли ,лбовница ли на дядото прави големи интриги ,а майката и бащата на Мейра са си сменили местата и майката е силната в двойката ,а бащата ми изглежда да е голям готованец и подмазвач.Актрисата която играе майката на Мейра добре се справя с ролята си ,но на мен винаги ми е била една такава много студена ,то и все в такива роли съм я гледала де та може и заради това да имам такова мнение за нея.А съпругата/любовницата на дядото не съм я гледала никъде ,но и тя  е доста подходяща за ролята ,има излъчване на студена и пресметлива жена.
Зад кадър на"Любов и сълзи"

https://x.com/askvegozyasiatv/status/1972692343892459868

# 372
Пуснали са първи тренлър на “Дехчет бей,,
Той не може да контролира гнева си, Баръш е различен , много различен .
На 21 октомври е премиерата

https://m.vk.com/video-38209033_456248435?list=35cff9e9845413479 … l-38209033_389274

Ени, благодаря , зад кадър е интересно. Много народ , сериозен труд кипи при заснемане на отделна сцена.

# 373
💥💥🆕🆕🆕💥💥
Говори се че Елчин Сангу ще снима сериал за "NETFLIX"
заедно с  Мелис Сезен и Озан Долунай сериала ще се казва "Tutku Oyunları-Игри на страстите".
Елчин ще е в ролята на съпруга на архитект (Озан Долунай),а Мелис Сезен в ролята на  детегледачка.
Това ще е психологически трилър и семейна драма. Планиран за първи сезон от осем епизода. Сценарият е написан от Туба Доан, а режисьор е Мерт Байкал.
В историята Фунда(Елчин Сангу) живее спокоен семеен живот със съпруга си архитект Илкер (Озан Долунай), докато пристигането на Назлъ (Мелис Сезен), бавачка, която наемат да се грижи за дъщеря им Мави, променя напълно живота им. Привидният ред е нарушен, стари тайни излизат наяве, а страстта, ревността и напрежението в отношенията им се засилват.

🧡❤️🧡❤️🖤

💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
💥💥🆕🆕🆕💥💥
ТУБА БЮЮКЮСТЮН И БАРЪШ АРДУЧ В
"DEHŞET BEY" 🖤💥
"Той не може да заглуши гнева си, не може да избяга от дълга си.
Но с Абиде всички правила са нарушени."
21 Октомври само по "Prime video Türkiye" 💥🖤
https://www.instagram.com/reel/DPOAmbbAEzq/?igsh=MTZ2ZnZ6YWhrNDV0dA==

# 374

Много добре за Елчин, очакваме я.
Албена, благодаря за хубавата новина .Дано скоро се потвърди.
Сценарият ми напомня на филм, който съм гледала. Детегледачката сваля съпруга , и наистина е психотрилър. Елчин обича да експериментира в сериозни сценарии.

Малко по разширено инфо от Бирсен

Скрит текст:
Елчин ще участва в сериала на Netflix „Passion Games“.
Снимките на „Passion Games“ ще започнат през следващите дни. Мелис Сезен ще играе Назли, Озан Долунай, бавачката на архитекта Илкер. Сериалът, продуциран от AY Yapim, е създаден от Пелин Дишташ (Елчин е подписал договор), продуциран от Керем Чатай и режисиран от Мерт Байкал. Според информация зад кулисите, Елчин Сангу ще играе съпругата на Илкер, художничката Фунда. 🫶 В 8-епизодния сериал, написан от Тугба Доган, Назли променя живота на двойката, когато Фунда я наема да се грижи за дъщеря им Мави.
Сериалът разказва шокиращата история на Назли, бавачката, която нахлува като мълния в дома на художничката Фунда и нейния съпруг, архитекта Илкер. Пет години по-късно Озан Долунай и Елчин Сангу ще се срещнат отново в същия проект.

Редактирам се с превод и предварителен преглед на 3 епизод на ,,Любов и сълзи,,

С: това легло наистина е твърде малко
М: Преди успявахме да се поберем в едно легло в старата ти стая в къщата на майка ти,
С: Кой знае как успявахме да се поберем в това легло
М: прегръщайки се един друг ..
.
Любов и сълзи с новия си епизод в петък от 20:00 по atv!

Отнова ще работят с момчето
https://x.com/i/status/1973040585624945045

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 23:00 от eliNIM

Общи условия

Активация на акаунт