Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 84

• 39 606
  • 662
  •   1
Отговори
# 660
Баръш в последно време е често пред камера и микрофон, известността му расте . Както и феновете му. Супер са посещенията извън Турция, феновете го обичат.
И най - често говори за доста лични неща, което не е лошо, обаче е редно за компания от по -близък кръг и звучи като, че ли се опитва да убеждава нас, зрителите или кой знае кой , че е намерил щастието си- жена , дете и т н. Разбира се , че това е живота му, извън работата , но той е затворен тип или поне така демонстрираше , а и близки до него го твърдят, та малко изненадва с тези лични откровения. Знам ли, !? Подозрително ми звучи не само от последното му откровение.

# 661
Ели,той Баръш за жена си и дъщеря си все едно и също разправя ,но за мен тук новото беше ,че разказва за детството си ,за това как се е чувствал тогава  ,за братята си ,за някои негови разбирания за живота ,на мен това ми беше новото което научих за него.Хубаво би било ако може някой да преведе и да сложи субтитри на интервюто ,защото  така от турски пък преведено на английски или на руски и после ние да си правим превод се губи част от смисъла на това което се казва ,но и така пак става де ,разбира си се добре Simple Smile
Малко красота от Елчин Simple Smile

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 17:46 от Eny87

# 662
Ени,

Най-накрая дойде и времето за ,,Сънливеца ,,

Саундтрак за филм #Uykucu # ще бъде пуснат на всички цифрови платформи и YouTube на 13 февруари
.

https://x.com/i/status/2020465462241378545

Супер е това, че Баръш е заедно със звездата от ,,Емили в Париж,,  Lily Collins, освен Tuba Büyüküstün & Deepika Padukone са почетни гости на събитието на Cartier в Дубай.
Бариш Ардуч, който е регионален амбасадор на марката в Близкия изток на известната френска марка за бижута Cartier, присъства като почетен гост на специалната и грандиозна гала вечеря, която се състоя вчера вечер в Дубай 

Общи условия

Активация на акаунт