Лидл 191 тема, месец МАЙ

• 84 294
  • 852
  •   1
Отговори
# 15
  • Велико Търново
Някой пробвал ли е бирената шунка,която е в следващата брошура?
Да, вкъщи се одобри много!

# 16
Нещо май не са си догледали брошурата преди да я пуснат. 500гр. хич не са на сметка.

# 17
Подарявам

# 18
Аз още не съм разгледала брошурата, която тръгва от утре. Дано утрешните купони са по-добри, че последната седмица ми бяха направо смешни.

# 19
  • Пловдив
Аз пък от скреча не съм печелила не помня от кога...ни-що!

# 20
  • София
800 грама е сиренето смес - винаги е с този грамаж като пускат тази оферта.

# 21
А тази мини поничка с шоколад и нуга има ли пълноразмерен вариант? И на мен ми се падна, взех и ми хареса.

# 22
Аз пък от скреча не съм печелила не помня от кога...ни-що!
И аз бях така до скоро. После изведнъж два - три пъти едно след друго печалба 😃 (карамелени вафлички, мини поничка и забравих още какво). Днес, обаче, отново влязох в не печеливша серия.

# 23
  • shumen
Вкъщи предпочитаме зелените аспержи.
Аз от другата седмица видях захар,че има на 1,19 и детските къси панталони по-големи размери,но не знам ще се добера ли до магазина.

# 24
Гледах, че преди да се готвят аспержите, трябва да се обели долната част с белачката за картофи/краставици. Направих го и изхвърлих само външната част. От вътре си стана добре.

# 25
Нещо май не са си догледали брошурата преди да я пуснат. 500гр. хич не са на сметка.

# 26
Гледах, че преди да се готвят аспержите, трябва да се обели долната част с белачката за картофи/краставици. Направих го и изхвърлих само външната част. От вътре си стана добре.

Белят се, да.

# 27
Някой ползвал ли е пилинга за дрехи от новата брошура? Търся отзиви дали си заслужава да го взема.

# 28
Изключително тъпи купони и този път... Зайо Байо ми е с купон. Никога не съм го купувала. Едва ли точно сега ще го направя.

# 29
Свободни купони.

Общи условия

Активация на акаунт