Лидл 191 тема, месец МАЙ

• 88 281
  • 852
  •   1
Отговори
# 165
Скрит текст:
Хубаво ли е това разтворимо кафе?
Пробвала съм го преди време, честно казано не го помня с нищо съществено - нито с лошо, нито с хубаво Grinning Та, поне гадно според мен не беше, а вече за хубаво си е въпрос на вкус че не всеки харесва едно и също.

# 166
На мен кафето ми харесва. Уточнявам, че го пия с мляко.

# 167

Хубаво ли е това разтворимо кафе?
Според майка ми било слабо. Тя пие на нескафе в червените метални кутии.
Според мен е приятно. И аз го пия с мляко.

# 168
Има хора предпочитат по-горчиво кафе и ако не горчи толкова, за тях това е "слабо" ако е с по-мек вкус. Не е някоя гадна горчилка със сигурност, щях да помня да го избягвам изрично че аз не му слагам нищо Grinning

# 169
  • София
Аз харесвам кафето.

# 170
  • оттам, откъдето започва България
Някой да има купон за кисело мляко Пилос 3,6%?

# 171
Аз имам на Родна стряха 3,6 процента ХХL

# 172
Някой да има купон за кисело мляко Пилос 3,6%?
Изпратих.

# 173
Като за манастир Close т.е. само много дебели са, а аз такива не вземам

# 174
Доволна съм от днешния пазар. Взех от доматите, който хвалите. Краставиците са прилични. Единство мъжо не догледа десерта kinder bueno. Трябваше да са 5 в опаковка, но вкъщи видях, че са 4. Здраве да е. Blush

# 175
Взех две опаковки домати Маринда. 😃
И при нас са по 1,59лв. (с Mikkey не сме в един и същи град, но сме в една област).
Едните ги взех маалко по-зеленикави.

# 176
При нас тези домати не изглеждаха добре, а още бяха 2,99 лв. Ами, отказаха ме.🙄
Иначе взех другите предвидени неща и дори от краставиците си избрах по-тънки и хрупкави.

# 177
Изкупили сте тези домати, при нас нямаше Wink взех червени чушки, че са на добра цена. Ще напълнят няколко, ще опека няколко във фраера, няма да останат зян Wink много намалено месо имаше, също.

# 178
  • In transit
За доматите Пакино (сорт Маринда) искам да уточня, че са леко киселички на вкус, но такъв е сорта. Ако някой е фен на сладките розови домати, тези не са за вас.
Или трябва да изчакате да узреят добре, което на стайна температура става за 1-2 дни.

# 179
Взех от въпросните домати днес- страхотни, сладки. Утре ще ходя за още Laughing, ако има.

Общи условия

Активация на акаунт