Лидл 191 тема, месец МАЙ

• 84 388
  • 852
  •   1
Отговори
# 135
Вчера взех от същия вкус - много ги харесваме и дано ги запазят като постоянен артикул. На препечени филийки са супер вкусни и ароматни! Добавете резени пушено тофу и става .... 🤪🤪🤪🥰🥰 💚
Вчера видях, че има намаление на тези кремове за мазане и посегнах - ами, те пълни с нишестета и какви ли не модифицирани неща...това ли ядат веганите. Grinning Не си взех, дойдоха ми прекалено много съставките за нещо такова.

# 136
Тортата взехме покрай Великден.
Мноооооого е сладка наистина, а ние сме фенове на шоколад и захар 😄 Дори за нас беше прекалено обаче си я хапнахме 🙈🙈🙈

# 137
Точно тази торта мисля, че предимно не я хвалеха в тази тема и мненията бяха, че е прекалено сладка, дори от хора, харесващи много сладко.🤔 Но въпрос на вкус, разбира се /не съм я опитвала/.🙂
Тортата взехме покрай Великден.
Мноооооого е сладка наистина, а ние сме фенове на шоколад и захар 😄 Дори за нас беше прекалено обаче си я хапнахме 🙈🙈🙈
Ааа, дада, много е сладка наистина. Ама за мен не е от онова гадното сладко горчиво със сухи блатове, за това я и хваля. За първи път взехме миналата година през март и сега е втори път, на такива интервали не ми е толкова непоносимо сладка. Grinning

# 138
Още от началото на седмицата въобще го е нямало заредено като артикул при нас. Купих друго от промоционалните - 19.99 лв.
Долче, хич не съм видяла какво пише. Joy Добре, че ми обърна внимание. Вземи си, дори да не са намалени при вас, няма да съжаляваш.

Някъде да има налично от черното кафе Беларом, което на 17,59?

# 139
Може ли актуална цена и грамаж на голяма кутия какао за сладкиши?

# 140
Не знам какво се разбира под какао за сладкиши, но неподсладеното какао на Белбейк в кутия 200 грама последно го видях на цена 6,99 лв /в началото на седмицата/.

# 141
Някой има ли опит с връщане на стока, закупена с кеш и ековаучери? Мога ли да върна продукта и ще ми върнат ли пари и ековаучери, или как?

# 142
В Кауфланд не може нито да издадат фактура, нито да сторнират ако на бележката има ваучер от бутилки.
Попитайте все пак.

# 143
Мнения за вакуум уреда за прозорци?

# 144
  • In transit
Много е хубав.

# 145
В Кауфланд не може нито да издадат фактура, нито да сторнират ако на бележката има ваучер от бутилки.
Попитайте все пак.

Това не е вярно.

# 146
Попитайте все пак.

Това не е вярно.

Е при нас не става.
Казаха, че сумата от ваучера нямало как да сложи ддс програмата и не издават фактури.

# 147
Взех днес мед, два за 11,99. Имаше доста бройки от промоцията. Дано да е хубав, гледам, захаросан е вече. Ще правя лимонада тези дни.

# 148
Защо от известно време в Лидъл и Кауфланд няма цаца, а има хамсия?🙃🤔
Мikkey, доматите Pachino при нас бяха на цена 2,99 лв за половин "парче" (т.е. опаковка от 500 грама😁). Нямаше как да ги нося доматите, вече имах 5 кг покупки. Но ми направи впечатление, че при нас в опаковка бяха по 7-8 съвсем малки доматчета. Такива ли трябва да са?🤔

# 149
dolce miele, не е към мен въпроса, но да отговоря. В нашия филиал има различни опаковки - повечето са с по три едри домата, но има и такива с по 5-6 по-дребни. Също са и с различна степен на зрялост.
Аз избирам от опаковките с по три узрели домата.

Общи условия

Активация на акаунт