Лидл 191 тема, месец МАЙ

• 88 640
  • 852
  •   1
Отговори
# 285
Като стана въпрос за обсъждане, някой купувал ли е и пробвал ли е пастата за зъби от новия купон?
Ще чакам да споделите мнение и едва тогава ще го активирам.
Обръщам внимание, че купонът е за 20%, а в брошурата за следващата седмица намалението е 35%. Вече дали за всички, дали за определени, не знам.

Става въпрос за съвсем различни продукти. Намалените следващата седмица са 100мл, сегашните 75мл. Цените им са също различни

# 286
Някой с мнение? Мислех да взема ново шише, но това май повече ми харесва. За лятото също ще е добре, водата няма да се стопля толкова бързо.

# 287
Като стана въпрос за обсъждане, някой купувал ли е и пробвал ли е пастата за зъби от новия купон?
Ще чакам да споделите мнение и едва тогава ще го активирам.
Обръщам внимание, че купонът е за 20%, а в брошурата за следващата седмица намалението е 35%. Вече дали за всички, дали за определени, не знам.

Пастите от купона са различни от тези за другата седмица по брошура.

# 288
  • до най-прекрасния мъж
Някой с мнение? Мислех да взема ново шише, но това май повече ми харесва. За лятото също ще е добре, водата няма да се стопля толкова бързо.

Тези ги виждам за първи път. От обикновената им бутилка съм много доволна. Търкалям една вече две години, здрава е, само сменям филтри. Тази е тип термос, предполагам ще е също толкова добра. Капачката изглежда аналогична на обикновената.

# 289
И аз виждам за първи път тези бутилки.
Бях купила на дъщеря ми (може би преди 2 години) обикновена филтрираща бутилка. Излезе много здрава.
Филтърът на двете бутилки сякаш е един и същ.
И аз ще ги погледна.

# 290
И аз виждам за първи път тези бутилки.
Бях купила на дъщеря ми (може би преди 2 години) обикновена филтрираща бутилка. Излезе много здрава.
Филтърът на двете бутилки сякаш е един и същ.
И аз ще ги погледна.
Да, и моя синковец има от 2-3 години и също е много здрава. Но нали казват, че е хубаво да се подменя, но сега като видях термоса чай повече ми допада. В сайта на Аквафор цената е към 55-60 лв, та тази тук е супер.

# 291
Вчера изпекох адана кебап от грил селекцията и го изхвърлих на котките,ужасно тежка миризма и вкус на лой. Вретеното също е компромисно и жилаво месо.
Пъпешите и мангото стават ли за ядене, никога не съм взимала и как процедирате с мангото,докато омекне?
Замразеното манго беше много гадно.
От целия асортимент сладоледи има ли поне един без  захар,а с подсладител?
Имам купон за мини пиците,ако някой го иска да пише.

# 292
Да похваля летните пижамки за 13.99 лв. от брошурата за тази седмица. Взех си 2 комплекта, много са тънички и памукът е приятен на допир.

# 293
  • Сливен
А как са след пране?

# 294
АКо може ползващите тези бутилки да споделят на колко време сменят филтъра?

# 295
Някъде на 3-4 месеца лично аз. Зависи колко вода изпива детето на ден.

# 296
А за голямо дете Simple Smile -аз лично около 1.5 л.

# 297
Максимума е 150 л. Т.е ако пиете по 2л вода, 1 филтър ще трябва да го смените след 75 дена (2 месеца и половина). Моят пие по-малко, та затова по-рядко го сменям.

# 298
А как са след пране?

При мен не се свиха, но такива фини материи пера на 30 градуса. Изрично на етикета пише, че се перат обърнати заради апликациите.

# 299
   А откъде могат да се закупят филтри за подмяна?
Някъде на 3-4 месеца лично аз. Зависи колко вода изпива детето на ден.

Общи условия

Активация на акаунт