Лидл 191 тема, месец МАЙ

• 88 619
  • 852
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте. Някой да е виждал останала от понеделник ютия със сгъваема дръжка за пътуване в Пловдив?

# 616
Някой взе ли си салата айсберг? Пълна е с черни мушички,листни въшки ,буболечици или там както се казват.Белих,белих и се отказах,не знам до колко са проблем,мен лично ми е гадно да я ям така Grinning  Ягоди няма втори път тази седмица. Картофите мрежа поомекнали.Зеле няма.Тиквичките някакви мръсни.Кисело мляко 1.11 няма.Купон имахме за 1ст. ,но имаше явно някакъв бъг и не можахме да го активираме. Абе.. нямам думи Grinning

# 617
  • Сливен
Днес в Сливен ягодите бяха хубави и имаше достатъчно,в Кауфланд бяха на същата цена.

# 618
  • In transit
Аз пак ударих на камък с ягодите във Варна. Даже не миришеха на ягоди, но това го установих вкъщи. Една позната ми ги препоръча, Ами те бяха, като киселите кайсии на вкус. Отидоха на сладко. За разлика от тях, в Бурлекс са супер сладки ягодите.

# 619
Здравейте. Някой да е виждал останала от понеделник ютия със сгъваема дръжка за пътуване в Пловдив?
Вчера видях такава в магазина на Източен.

# 620
Този крем хубав ли е, падна ми се и му се чудя?
[/quote

И аз го гледах сега и ми е интересно, дали някой може да даде отзиви. Също и за слънцезащитния фактор 50. Помня, че нещо се коментираше по-рано тази седмица, но не знам за кои продукти.

# 621
От известно време съм крайно разочарована от Лидл, едно че половината промоции ги няма и второ има неща с изтичащ на следващия или по-следващия ден срок, които няма как да се изядат веднага. От пазара на някои неща забелязах, че изтича срока и ги оставих, но малкият искал крем карамел и баща му взел от тези “флан” карамел, които са по 6 броя на редовна цена, а срока му е до утре. Как се изяждат 6 крема наведнъж? Няма скоро да посещавам магазина и без това вече ходим веднъж в месеца, сега ще е още по-рядко. Та си гледайте срока на продуктите.

# 622
  • Бургас
Някой взе ли си салата айсберг? Пълна е с черни мушички,листни въшки ,буболечици или там както се казват.Белих,белих и се отказах,не знам до колко са проблем,мен лично ми е гадно да я ям така Grinning  ...

Колкото пъти съм взимала български айсберг "Родна стряха", винаги е бил пълен с листни въшки и съм го хвърляла след всичките обелени листа и множеството останал протеин... казала съм си - никога повече Simple Smile

Взех днес за проба нещо ново - плодово лакомство като навит на ролце тънко разточен пестил. Имаше 3 вида - ябълка и ягода взех и ябълка с арония, като вътре има по три ролца, но не съм ги опитала още. Само плодове са, няма никакви добавки. Стоят в района на плодовите барчета и мусове в пликчета. Ако не забравя, утре може да ги снимам Wink

# 623
Ако става въпрос за тези - много са хубави, да.
Инфлуенсърите много ги рекламират.
 Аз съм купувала от био магазин Зоя на тази фирма.

# 624
Здравейте, днес видях в Лидл детски дрешки на Пепа Пиг, но не ги намирам в брошурата. Знаете ли от кога са?

# 625
  • Бургас
Май от предната брошура бяха.

Марина, да, на тази фирма са, но засега поне са само 3 вида при нас.

# 626
  • shumen
Салата Айсберг взех веднъж и беше пълна с листни въшки и я изхвърлих и повече не взех.

# 627
Доколкото виждам купона за дъвки и сметана е за конкретен магазин.
Аз имам 7 купона и на всичките пише "Магазин". Не е уточнено да важат за конкретен магазин.
Много е тъпо, че вече няма търсачка в дигиталните бележки!🙄 На мен ми беше много полезна...

# 628
  • Велико Търново
Аз съм в грешка. Мислех си, че щом пише магазин са за избрания магазин на потребителския профил

# 629
На мен не ми е ясно защо пише "Магазин".🤔 Нямам "Избрано за теб".

Общи условия

Активация на акаунт