Лидл 191 тема, месец МАЙ

• 88 282
  • 852
  •   1
Отговори
# 630
На всичките ми купони пише Магазин, включително и на тези които са от рулетка, подарък за 1 ст или  купон за семейството. Сега влязох да прочета условията за ползване на купона, никъде не е отбелязано, че този продукт мога да го взема само в моя магазин.

# 631
  • Sofia
На всичките ми купони пише Магазин, включително и на тези които са от рулетка, подарък за 1 ст или  купон за семейството. Сега влязох да прочета условията за ползване на купона, никъде не е отбелязано, че този продукт мога да го взема само в моя магазин.
И на моите пише магазин, смених магазина и ми изписа, че купоните в другия може да са различни. Паазарувам от два лидъла: единият до работата ми, а другият до вкъщи.
Това е много гадно, трябва преди пазар винаги да гледам, кой магазин съм посочила за купони.

# 632
Здравейте. Някой да е виждал останала от понеделник ютия със сгъваема дръжка за пътуване в Пловдив?
Вчера имаше два броя в магазина в Тракия до Декатлон.

# 633
И на моите пише магазин, смених магазина и ми изписа, че купоните в другия може да са различни. Паазарувам от два лидъла: единият до работата ми, а другият до вкъщи.
Това е много гадно, трябва преди пазар винаги да гледам, кой магазин съм посочила за купони.

Нищо не трябва да се гледа.
Купоните са еднакви.
На тях пише магазин след ъпдейта, защото в другите държави има онлайн пазаруване и част от купоните са само за онлайн поръчка.
 Когато има купон за конкретен магазин, в секцията с купони има отделен бутон “моят магазин” - там излизат купоните само за конкретния магазин. И с текст пише адрес на филиала.

# 634
  • Sofia
Не е така, като смених магазина излязоха други купони. Някои съвпадаха, но други се смениха с други.

# 635
И кои са различни?
За гр. София не виждам нищо различно.

# 636
Баш днес купих айсберг Родна стряха за първи път. Благодаря, вече съм предупредена за екстрите и ще внимавам  при почистването му.

# 637
Поредната стока подменена с имитация. По инерция минавам към колбасите и гледам форма, визия и т.н. подобна на "чешки колбас". Аааа и на промоция. Вземам в ръка и гледам да ама не е този само прилича. Разминахме се ...
Скрит текст:

# 638
  • Sofia
И кои са различни?
За гр. София не виждам нищо различно.
Например в Лидл на Скобелев нямах купон за ориз, а в Лидл Западен парк имах. Не запомних като цяло купоните, защото днес няма да пазарувам, но има разлика и то си пишеше предупреждение

# 639
Поредната стока подменена с имитация.
Никога не съм го купувала, но може ли да кажеш какво са разликите с оригинала, за съм наясно.

# 640
Никога не съм го купувала, но може ли да кажеш какво са разликите с оригинала, за съм наясно.
Да купя за да го опитам ли? Като опаковка наподобява по размер и визия оригинала. Не стигнах до момента да го купя. Оригинала ми харесваше на вкус, но драстично вдигнаха цената и после изчезна от асортимента.

# 641
Не ми се е случвало досега, но мога ли да върна купено преди няколко дни неразопаковано кафе? Знам, че в К всичко що е хранителен продукт, минал през касата, не може да се върне, но за Лидл не съм сигурна

# 642
Никога не съм го купувала, но може ли да кажеш какви са разликите с оригинала, за да съм наясно.

# 643
Не ми се е случвало досега, но мога ли да върна купено преди няколко дни неразопаковано кафе? Знам, че в К всичко що е хранителен продукт, минал през касата, не може да се върне, но за Лидл не съм сигурна
[/quote

Наскоро върнахме бонбони Рафаело веднага след като бяхме платили и напуснали касата, но бяхме още в магазина и нямаше и 5 минути от плащането. Нямаше проблем с връщането, но не мога да кажа за продукт, купен преди дни и изнесен от магазина.
В Кауфланд минал ли си касата, хранителен продукт не може да се върне. Онзи ден имаше голяма разправия с една клиентка, която твърдеше, че е взела кутия с вафли на промоция, а след касата се оказала друга цената. Явно трябва да се реагира още на касата, но касиерките цъкат толкова бързо, че едва се следи дисплея.

# 644
  • София

За мене няма разлика, освен малка в етикета.
Първо беше чешки салам, после  говежди, сега стана само салам.
Най-добре купи и дегустирай - вкусове различни.
Една ще пише, че и е мазен, друга солен, трета сух.
У нас се харесва, внуците и те си го хапват.
От същия има и нарязан - 100 гр. за 1.60 лв може да вземеш за проба.
Ако не го одобрите кварталното куче ще го хапне.

Общи условия

Активация на акаунт