Лидл 191 тема, месец МАЙ

• 88 270
  • 852
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ползвал съм абсолютно всички крем душ гелове и от ПА и от допълнителните извън ПА. Тези, показаните на снимката, са най-хубави.
Не изсушават кожата, имат богата и нежна пяна. Аз нямам други претенции към такъв продукт.
Дълготраен аромат на моята кожа не оставя никой от тях, но не ми е и нужно. Не обичам микс от аромати по себе си и искам да усещам само парфюма.

# 676
  • софия
Нектарините, които взех са "не". Обичам да ми хрупат, но тези нито са най-хрупкави, нито са сладки. Костилката не се отделя. Оставила съм ги отгоре да узреят малко.
От К купих кайсии, които са хубави - твърди и сладки.

# 677
Здравейте, как да сменя приложението за да мога да го използвам в лидъл във Франция?

# 678
Имате ли представа слънцезащитните кремове на Сиен ако са започнати миналото лято, дали могат да се ползват това?

# 679
  • Sofia
От машинката за маникюр и педикюр много съм доволна. Оправда очакванията ми.
Навремето имах подобна руска, но тази е по-добра.

# 680
  • Варна
Аз също искам да попитам за слънцезащитния спрей дали оставя мазни следи?🙂

Ползвахме го миналата година, не оставя мазни следи.

# 681
Имате ли представа слънцезащитните кремове на Сиен ако са започнати миналото лято, дали могат да се ползват това?
Бях чела, че могат, но им пада факторът на защита. Ако са 50, стават 20, нещо такова.

# 682
Не бих разчитала на слънцезащитен от миналата година за плаж и дълго излагане на слънце. Останалите от миналото лято  използвам когато ходя на работа в градска среда, когато съм навън рано сутринта и след 17 ч.
Имам купони за слънцезащитни продукти, но ще ги пусна в другата тема Rolling Eyes

# 683
ползвам си ги аз и нямам никакви грижи

# 684
  • София
Би ли споделила, за какво точно я ползваш? За оформяне, за скъсяване, за сваляне на лак?... И аз от доста време й се чудя.

# 685
За всичко изброено я ползваме машинката за нокти с дъщеря ми, за мен е чудесна. Моята е купувана преди поне 4-5 години.

# 686
Не всички слънцезащитни в Лидл са с октокрилен. Взех си един спрей 50+ без, все пак. За чанта и бърза реакция. Дано съм доволна, до сега не съм ползвала техни продукти за слънцезащита.

# 687
  • Sofia
Би ли споделила, за какво точно я ползваш? За оформяне, за скъсяване, за сваляне на лак?... И аз от доста време й се чудя.
За всичко изброено я ползваме машинката за нокти с дъщеря ми, за мен е чудесна. Моята е купувана преди поне 4-5 години.
Освен това с кечето/гъбичката, след като си намажа ноктите с подхранващо масло или рициново масло, втривам в нокътя и масажирам.

# 688
Епилаторът на Silvercres добър ли е?

# 689
Аз пък търся отзиви за увеличителното огледало....

Общи условия

Активация на акаунт