Лидл 191 тема, месец МАЙ

• 84 457
  • 852
  •   1
Отговори
# 780
Някой преди време търсеше втвърдяващите глазури за сладолед. От днес са в брошура. На мен най-ми е любима с ванилия, в съчетания с шоколадов сладолед.
Аз! Благодаря! Доволна, че това лято сладоледите ще са по-вкусни и атрактивни вкъщи. Само трябва да стигна до магазина.

# 781
Каква е цената на това песто в момента?

# 782
Кои са втвърдяващите глазури и на вкус добри ли са, или само на вид?

# 783
На 31 страница долу
https://www.lidl.bg/l/bg/broshura/16-06-22-06/view/flyer/page/30
На мен са ми любими, но от няколко години не ги бяха пускали или аз съм ги изтървала от полезрение. Вкуса за мен е страхотен, опитвала съм ванилия и какао, дано да не са ги развалили.

# 784
  • Пловдив
Чак днес успях да пробвам епилатора от миналата седмица.
Топ е!Има приставка за по-малко болка(мен не ме боли и без нея)
Втора за деликатни зони.
На батерия е и с лампичка.
Хваща и най-малките косми.
Мога да сравня с Филипс с пинсети,този е в пъти по-приятно.
Препоръчвам 👍

# 785
Някой с мини вентилаторите от 10лв? Шумни ли са? Мин. год. взех подобен от Кауфланд и бучеше ужасно дразнещо ..

# 786
Бях казала, че ще дам отзив за салата айсберг от Русев- няма мушички, хубав беше.

# 787
  • 1st floor
Някой с мини вентилаторите от 10лв? Шумни ли са? Мин. год. взех подобен от Кауфланд и бучеше ужасно дразнещо ..
Аз смених неработещият. Не ми се вижда шумен. Днес ще го тествам дали ще върши работа на бюрото.
Да докладвам и за големия - много ми харесва! И на външен вид и как работи.

# 788
Вчера питах за цената на песто с купон и приятелка ми изпрати снимка с цена 2.59, днес отивам цената станала 2.89лв. А иначе пуснали купон за 20%.
Вчера
Днес

# 789
Във вашите Лидъли има ли ги карамфилчетата от брошурата?

# 790
Аз търся отзиви за вертикалните вентилатори и ютията

# 791
Вчера взех чаршаф с ластик ,чудих се кой размер да взема и избрах 140-160/200 за матрака ни 160-200.
Ами няма шанс да стане 😒 Предполагам мога да го върна 🤔 но няма шанс да го приведа в същия пазарски вид както го купих 😃

Да похваля нектарините-много сладки и вкусни,но не се делят от костилките.

И още нещо ми направи много добро впечатление.
Детето (3г) пусна от високо в количката пакет бисквити и пукна 2 пудинга шоколад. Ама така ги пукна,че под количката стана мазало от шоколадов крем.Даже и по някои покупки имаше.
Мъжа ми отиде да потърси служител за да им каже ,а през това време аз с мокри кърпи се опитах да почистя.Жената дойде с амбалажна хартия,допочисти и поиска спуканите кремчета. "Няма проблем, не се притеснявайте,дайте ми ги на мен и отидете да си вземете нови ☺️"
Възхитена съм от държанието на тази служителка 💓 Очаквах да ни се скарат,да се намръщят и нацупят.

# 792
И на мен ми се случи веднъж да изпусна бурканче с лютеница. Извиках служител и поисках да си го платя, но ми казаха ,че няма нужда.

# 793
Внимавайте с яйцата. Аз имам купон и днес ходих, взех кутия размер М, но се оказа,че са 2 вида и съм взела неправилната. Задължително гледайте да е Родна стряха т. е  абсолютно същата като на картинката.

# 794
Абе хора , само моето приложение ли е скапано нещо ,че едно че ми ги няма секциите с промоции , както бяха преди - от понеделник, от четв. Лидл + и т.н. ами и като цъкнеш на хранителни , да речем , и там ти се показва всичко ( за двете седмици и тази и предишната ) и отгоре на всичко няма и възможност да добавиш в списъка за покупки .
Направо полудях ...извинявайте ако сте го коментирали , ама само при мен се сбъгясало , да го преинсталирам или ъпдейтна ...ужасно е пак Sad Sad
И при мен е така.

Общи условия

Активация на акаунт