Аквапарк София – мястото, където детските мечти оживяват!

• 4 765
  • 136
  •   1
Отговори
# 45
Как бихте искали да изглежда идеалният празник за Деня на детето в един аквапарк?
Чудесно ще бъде, да има почерпка за малките, детска програма и водни игри.

Споделете какви забавления, атракции или изненади биха направили деня незабравим за вашето дете!
Ако има детска програма със забавления като фокуси и награди с изненади.

# 46
Идеалният празник  за мен е много  музика,  аниматори, които забавляват  децата. Игри около и в басейните.Да има сладолед за хапване, а родителите да се радват и забавляват с децата.

# 47
В аквапарк акцентът е, разбира се, водата. Трябва да има много възможност за плацикане за по-малките, състезания за по-големите, поощрителни награди за всички.
Сигурна съм, че ще се запомни веселието по водни пързалки.

# 48
Идеалният празник за Деня на детето в аквапарк би бил пълен с цветове, усмивки и изненади! Представям си ден, започващ с  посрещане на малките посетители – с балони, музика и аниматори. След това – водно шоу с приказни герои, които изпълняват забавни номера в басейна. Атракции като водни замъци, пързалки със светлинни ефекти, и “река на приключенията”, в която децата откриват малки съкровища по пътя.
Специален кът за най-малките с минипързалки и фонтанчета, а за по-големите – водна дискотека с пяна и музика. Всяко дете получава подарък – например воден пистолет или плажна играчка. А за финал – голяма торта и концерт с детски песни. Такъв ден би оставил незабравими спомени и усмивки за цялото лято!

# 49
  • ВАРНА
Как бихте искали да изглежда идеалният празник за Деня на детето в един аквапарк?
Идеалният ден би бил изпълнен със забавления и споделен с приятели.

Споделете какви забавления, атракции или изненади биха направили деня незабравим за вашето дете!
Всички забавления в аквапарка биха били незабравими за детето ми.

# 50
Детето ни е малко, на 2г и половина, затова сме ограничени откъм атракциони.  Но е достатъчно голяма, за да иска и повтаря постоянно "искам на басейн", защото на няколко пъти сме ходили на почивка с басейн Heart Eyes . За нас, като родители, е най-важното да създаваме спомени на детето ни, в които сме заедно. За първи път ще посетим аквапарк с детето и много ще се вълнуваме, със сигурност и за нея ще е прекрасно приключение. Heart

# 51
Топло време, хубави атракции, добра компания и сладолед и палачинки. Моите деца, включително и аз всяка година посещаваме веднъж аквапарк и много се забавляваме.

# 52
  • Телиш/Плевен
Самото празнуване на Деня на детето в аквапарк би било страхотно преживяване за дъщеря ми. Тя обича всичко, свързано с водата, радва се на всякакви басейни и водни пързалки и винаги много се забавлява. Също така много обича балони и лакомства.

# 53

За мен идеалният празник за Деня на детето в един аквапарк може да започне с "Тематичен вход и посрещане" - посрещане с аниматор, облечен като приказен герой и получаване на малко подараче, например гривничка.
Водни атракции, предназначени за всяка възраст, игрови зони и състезания - щафетни игри, кът за рисуване.
Мини концерт, много балони и сапунени мехурчета и не на последно място "Зона за отдих на родителите" с пуфове и освежаващи напитки.
🎈🎉✨️

# 54
  • Пловдив
Обезателно някакви игри с топка, водни пързалки, пръскане с водни пистолети, детски коктейли...среща с приятелчета 🫶

# 55
Музика, организирани игри с аниматори, дребни лакомства за почерпка, и водните забавления естествено - пързалки, пръскания, пяна...

# 56
Детски песнички, топли и чисти басейни, аниматори. Водни пързалки.

# 57
Синът ми става на 12 години след една седмица и много обича водата. Ходили сме на почти всички аква паркове в България. Надявам се да посетим и Вашият аквапарк.
Празникът на детето трябва да включва забавни игри, приказни герои, весела музика, вкусно похапване за всички.
Моето дете обича по-екстремни водни пързалки, но ще е щастлив да изживее всякакъв вид атракции и емоции във водата!

# 58
  • София

Дъщеря ми много обича водата. Смятам, че щи бъде най-щастливото дете, ако има възможност да прекара цял ден в Аквапрака.

Пързалки, басейни и дечица с които да играе

# 59
Определено на такова място ще е незабравим празник! Аз си го представям с много игри, забавления, изненади и музика.
Предметни изненади и състезателни и забавни игри!

Общи условия

Активация на акаунт