Аквапарк София – мястото, където детските мечти оживяват!

• 4 774
  • 136
  •   1
Отговори
# 75
Идеалният празник за Деня на детето в аквапарк би включвал много забавления, които да направят деня незабравим за моето дете. Бих искала да има разнообразни водни атракции като пързалки с различна големина и натиск, водни люлки и басейни с играчки. Освен това, специални водни игри и състезания с награди биха добавили допълнно забавление и тръпка.
За изненади бих организирала малки подаръци и сладки изненади за децата, както и специална анимационна програма с любими герои. Възможността за участие в работилници за създаване на водни артикули или център за балони също би допринесла за веселото настроение. Важното е да има приятелска и безопасна атмосфера, където всяко дете да се чувства щастливо и обгрижвано.

# 76
Страхотно ще си изкарат с организирани парти игри, с участие на любими супер герои.
Също и Стич-парти и пиратски битки.

# 77
Бих се радвала на детски празник изпълнен с много усмихнати и шастливи деца и родители. Да звучи хубава музика, да се предлага храна от различни тематични рестранти, да има много водни атракции, много цветни светлини, сапунена пяна, водни пързалки и задължително водни спасители.

# 78
Идеалният празник за деня на детето в Аквапарка за мен е много много музика, детско парти с детски коктейли, аниматори, които да измислят игри за децата. Може да има ледени близалки или скрежина. Във водата за има много деца, да скачат и лудеят, да е шарено и украсено с балони. Да има вкусотийки за хапване, а мама и тате да си почиват на шезлонга и да се радват на детските усмивки.

# 79
За децата ми на този празник бих искала да са само истински щастливи. Искам да им осигуря най-незабравимото безгрижно детство.
За мен най-важното е да са здрави!

# 80
Идеалният празник за мен е децата ми да са здрави и щастливи. Във аквапарка биха се радвали на повече пространство   и забавления с любими герои.
Изненада би било награда като рисуване по лицето или плитки докато са в басейн. Или снимка с любимия герой.

# 81
Трябва да има забавления, аниматори, музика и малки наградки-изненадки за децата.

# 82
Как бихте искали да изглежда идеалният празник за Деня на детето в един аквапарк?
Топло и слънчево време, организирани игри и много сладолед, музика, танци и място за всички на пързалките.
Споделете какви забавления, атракции или изненади биха направили деня незабравим за вашето дете!
Вкусни неща за хапване, познат на всички водещ и различни видове пързалки.

# 83
Как бихте искали да изглежда идеалният празник за Деня на детето в един аквапарк?
-Да има много забавления,хубава музика,игри и вкусни неща подходящи за деца.
Споделете какви забавления, атракции или изненади биха направили деня незабравим за вашето дете!
-Детето ми обожава аквапаркове и самото наличие на такъв би му било достатъчно за да направи деня му незабравим.

# 84
Идеалният ден би бил изпълнен със забавления и приятни игри.

Всички забавления в аквапарка биха били незабравими за детето ми.

# 85
  • София
С дълга пързалка и много пяна.
Да има представление със смешки, като и децата участват в представлението.
С малки подаръци за децата - сокче или сладолед.
И не на последно място: времето да е хубаво и слънчево Simple Smile

# 86
  • София
“Как бихте искали да изглежда идеалният празник за Деня на детето в един аквапарк?
Споделете какви забавления, атракции или изненади биха направили деня незабравим за вашето дете!”

Отговорът на малкия: водни пързалки с топла вода, много балони - сапунени и истински и водни, топъл и чист и плитък басейн и свободни шезлонги Simple Smile

# 87
Децата ми много обичам водата и всякакви състезания - плуване ,скачане , пръскане с вода .
За тях празникът би бил пълен ,ако има забавни аниматори , музика , игри и разбира се сладолед Simple Smile

# 88
С детето ми много обичаме водата, както и баба му. Бихме се забавлява ли страхотно.

# 89
  • Банско
На първо място трябва да има аниматори, както и много музика. Относно водните съоръжения, ще е весело да има фонтани, по- къси пързалки за по-малките и някакво водно влакче.

Общи условия

Активация на акаунт