Къде в Пловдив??? - 109

• 32 295
  • 769
  •   1
Отговори
# 615
В момента в Кауфланд има, различни размери.

# 616
  • Пловдив
Мистик, аз съм взимала от Кауфланд и от Юск.

# 617
Метро, Юск, Бриколаж

# 618
  • до най-прекрасния мъж
Възглавници, протектори в Айко има разнообразие.
От Бахарика в Тракия изобщо не съм доволна. Имаше едно момче, редовно ми бъркаше поръчката - не зная нарочно или не. Вместо лешник - застояли фъстъци и сухи лешници, вместо сочни фурми, сухи, само кора и т.н. Спрях да ходя там, магазини бол.

# 619
Протектори имам Dilios. Не запарват, в сушилня се сушат много бързо. Доволна съм. Последно от Метро купих, но не знам дали са в постоянния им асортимент или ги пускат на акция.

# 620
  • под тепетата
Протектор съм купувала от магазина на ТЕД срещу Билла на"6-ти септември".

# 621
  • Пловдив

От Бахарика в Тракия изобщо не съм доволна. Имаше едно момче, редовно ми бъркаше поръчката - не зная нарочно или не. Вместо лешник - застояли фъстъци и сухи лешници, вместо сочни фурми, сухи, само кора и т.н. Спрях да ходя там, магазини бол.
Не зная дали бях предубедена от прочетеното в темата,но и аз тази неделя попаднах на кофти ядки от Бахарика на Пешеходния мост. Стафиди с гъгрици и микс от сурови ядки с червейчета. А там уж много внимавах какво ми сипват. Днес-в пликовете -изненади
Grin

# 622
Ох, не знам как изобщо функционира все още тази верига, качеството им е под всякаква критика от години.

# 623
Бахарика е ужасен магазин. Минавах край този в Тракия и бременния ми мозък искаше ядки. Няма проблем, взех си ии изненада, червейчета. Опитах се да върна, грубо отношение и “аз съм ги сложила”. Подадох сигнал и нахраних птички с ядките и протеина. Абсурд.

# 624
  • Пловдив
Протектор съм взимала от Юск.

# 625
И аз така мисля, освен това съм чувала от техни съседи по обектки, че често се случва в чувалите да има и плъхове.
Аз съм влизала само в този на Васил Априлов(вече не съществува), всичко купено беше старо, а обстановката беше отвртатителна. Не повторих.

# 626
От Бахарика съм купувала само ядки, миришещи на стара мазнина. Не повторих - хем беше скъпо, хем ми го сипаха от един огромен чувал на земята.

# 627
  • Пловдив
Бахарика няма нищо общо с това, което беше в началото. А хубави ядки купувам от Роис в Кауфланд и от Четвъртък пазара. Ако споделите и други магазини, ще съм благодарна.

# 628
Най-хубавите ядки, които съм яла, са на "Борче" - пакети по половин кг, които купувам от пазара. И пресни, и бюджетни (или поне бяха; скоро не съм ходила да взимам). Досега фал не е имало.

# 629
Също купувам на Борче от пазара. Много съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт