Къде в Пловдив??? - 109

• 32 283
  • 769
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Тук има избор на кафета, може да провериш - https://maps.app.goo.gl/jFvaBLtW7hXZ9ZMh6

# 601
Тук има избор на кафета, може да провериш - https://maps.app.goo.gl/jFvaBLtW7hXZ9ZMh6
Много благодаря!

# 602
За кафе -The Family Coffee Roasters (имат два обекта - на Райко Даскалов и в ритейл парк Via Север. Всъщност май имат и вече в Тракия.),  SNACK! Coffee Roasters на бул. Марица 25.
Отскоро има и ново място Turtles specialty coffee на бул. Васил Априлов 104. Там предлагат кафе на тази марка https://www.bugcoffee.com/.
Също така Дюкянь в Капана.

# 603
Здравейте! Търся магазин за кафе на зърна. Искам да направя подарък на баща ми, много обича кафе. В краен случай ще поръчвам онлайн, но съм сигурна, че има някъде скрито съкровище с информиран продавач, който ще ме насочи най-добре.
"100 кафета" на Скопие 106А

# 604
Здравейте! Моля, да ми препоръчате в района на кършиака добър фризьор, който да не претупва и освен това което желая да се съобрази с лицеви пропорции и да има чувство за естетика и симетрия. Искам леко да разчупя коса на черта без да пипам дължина, ако има значение. Благодаря ВИ Simple Smile

# 605
Магазинът на Бахарика, който се намира на входа на Четвъртък пазара на площад Съединение работеше преди 2 дни.

Много ми харесва тази тема. Точно кафе на зърна ми трябваше и щях да питам Simple Smile  благодаря за насоките, още утре ще ги проверя.

# 606
Магазинът на Бахарика, който се намира на входа на Четвъртък пазара на площад Съединение работеше преди 2 дни.
А този на ул. "Солунска" в Смирненски срещу Сани вече го няма. Още преди месеци (последния път, когато влизах) продавачката ми каза, че шефът имал някаква различна концепция за магазина, като нито знаеше каква, нито дали ще отваря отново. Е, няма го; не знам дали "концепцията" на продажби в другите магазини е променена.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 20:40 от dolce miele

# 607
Аз съм много разочарована от Бахариката на Събота пазар - залежала стока, редовно ми тръгват хранителни молци от ориза и от сухите плодове/ядки.

# 608
Във всяка Бахарика е това положение, гъгрици, молци и други изгладнели буби.
Реално нямат как да ги спрат - цял магазин с насипна храна.

# 609
  • Пловдив
Опаковаш добре, 24 часа във фризера, няма да тръгне нищо от ориза. Така правя с всички варива, с брашното и с орехите.

# 610
А след изваждане от фризера няма ли конденз по/вътре в пликовете?

# 611
  • Пловдив
А след изваждане от фризера няма ли конденз по/вътре в пликовете?

не, нали са добре опаковани.
Преди много години баба ми получаваше едни хранителни помощи от Червения кръст, които бяха с не много високо качество и от тях тръгваха разни буболечки. Не помня кой ни даде съвет да сложим пакетите във фризер/камера за по 24 часа. От тогава никога не съм имала проблем с варива, брашна и ядки. Дори и килограм ориз да купя, минава първо през фризера.

# 612
Ей, колко хубаво ми започна денят тук! Щях да питам за магазин за кафе, а то цяла дискусия се завъртяла. Снощи се ядосвах на един обуболечен ориз и ей на. Неволно дори това разбрах, че имало как да се предотврати, а щях да ровя други теми тепърва.
Остава да питам - има ли някой представа за нещо интересно за хлапета този уикенд? На възраст от 4 до 7 г. са.

# 613
Бих ги завела на Детската железница. Трябва да проверите само дали не са във ваканция в момента, но не ми се вярва.

# 614
  • Пловдив
Момичета, къде диря протектор за матрак?

Общи условия

Активация на акаунт