🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 300
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 330
  • Out of the Mix
"Косето"...Joy
Иска да си го спИчелва отново.
Не знам, аз може би не бих я издържал дълго, навярно няма да я върна, все пак не е лоша, но за диалекта бих я бъзикал много, че много миеко, бе, а в съчетание с флегматичност ще заспя. Smile
Това за "тьотката" беше на място.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 22:38 от Revoker

# 331
Целта на цялата скука с "чукането" на гривна беше Любка отново да бъде подпряна от продукцията с ръчно изработено бижу от Виктор като препратка към пръстена, който е изработил в миналото за специален човек. Тя е с бижу, а Клаудия при крокодилите. Символиката, която са решили да вложат е видна за всички
Символиката не знам каква е, но изводът е само един - Виктор не го бива в “чукането”.

# 332
Защо постоянно ни я тикат тази Козара на синхрони? Ушите ми кървят.🤬
Спурид мьен чи трябвъ идно смучи, и всичко ши съ опрай.

# 333
  • София /Абсурдистан
Нокти лопатари е култово Joy

# 334
Защо постоянно ни я тикат тази Козара на синхрони? Ушите ми кървят.🤬

Много е вървежна явно. Азърбайджанска принцеса, нейно роял хайнес. Васил само как мазничко я гледа...пък и Марто - тоже. Само Викторио си тъжи за Бранка гОркия. Него разни величества не го интересуват, дай му да го тъпчат фейк балерини. Обикновен блаксмит.

# 335
Ако Мартин беше подарил такава гривна на Данка щеше да получи един ритник😅
Данка е над нещата Joy
Да, над всички неща, в които няма поне един диамант!

# 336
Ох, сещам се за разговорите по-рано за гърдите на Косара и май от чашката вино ми изникна Васил, който гледа мазно както като казаха за срещата с преспиване как казва "Косе Босе, дай ми едно яйчице"

# 337
Целта на цялата скука с "чукането" на гривна беше Любка отново да бъде подпряна от продукцията с ръчно изработено бижу от Виктор като препратка към пръстена 💍 , който е изработил в миналото за специален човек. Тя е с бижу, а Клаудия при крокодилите 🐊 . Символиката, която вложиха е видна за всички 😏

Ма то при крокодилите беше по- романтична среща!

# 338
# 339
Накрая Марто ще избяга с Косара и сезонът ще се обърне на еди си колко градуса
А дано, ама надали!

# 340
Вие замисляте ли се, че там освен топло е и мега влажно?
Живея на място, на което времето е подобно и пролет-лято-есен не слагам на лицето си нищо друго освен дневен и слънцезащитен крем, иначе се чувствам супер нечистоплътно. Икзлючително неблагоприятни условия да седиш с какъвто и да е грим по кожата, освен спирала и някакво червило. При 95% влажност няма фдт, бб/цц или какъвто и да е покриващ крем и пудра, които да не започнат да се събират по гънките на 5-тата минута. Затова и всички изглеждат така, по-добре без грим, отколкото разтопени торти вместо лице.

# 341
Наум: “ А, Бе, Ве, Ге” ………………….

Даниела: Спортно екипче или рокля?
Мартин: Роклята, разбира се
Даниела *всеки ден с това екипче*

JoyJoyJoy

# 342
Едно облогче? Smiling Imp Ще има ли нещо по-така между Васко и Адито, м?

# 343
Вярно не ги шпакловат и ваксат тоя сезон. Аз чак сега се усетих, че са много постни Satisfied Преди лъщяха от екрана и ни ги даваха с все им блясъци и пори в кадър.
От тези, които останаха, визуално най-симпатична ми е Адито. Но дори с трима ергена и все моми, за първи път не ми се иска хепи енд за някоя двойка. Привличане към някоя от Васил и Виктор не виждам.

# 344
Целта на цялата скука с "чукането" на гривна беше Любка отново да бъде подпряна от продукцията с ръчно изработено бижу от Виктор като препратка към пръстена, който е изработил в миналото за специален човек. Тя е с бижу, а Клаудия при крокодилите. Символиката, която са решили да вложат е видна за всички
Символиката не знам каква е, но изводът е само един - Виктор не го бива в “чукането”.
Тамън излязох по време на рекламите малко на терасата (където мъжът ми си чете), пиша го този пост, той наднича… И се изцепва супер стъписан “КОЙ НЕ ГО БИВА В ЧУКАНЕТО?!” 😂 Тази тема ще ме вкара в развод, ей… 😂

Общи условия

Активация на акаунт