🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 256
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 645
Ох, цвят зелен, обобщения на целувката... 🤢
Абе, честно, мислите ли, че Василчо наистина харесва Ади?
Мисля, че той е в предаването изцяло по работа, погледа му е като на човек който сортира работни документи, нула емоция. Очите не лъжат, а в неговите изглежда няма никой😀

# 646
Да се вземат Адриана и Васил. И двамата са еднакво смотани, но пък някак лъхащи спокойствие.

# 647
Дали днес Виктор ще избира?

# 648
Ей вече Марто и Косито си киснат само заедно уж да анализират, уж не знам кво си... М дддааа . Чакаме ги заедно навън. И да живее любовта!

# 649
Да се вземат Адриана и Васил. И двамата са еднакво смотани, но пък някак лъхащи спокойствие.
Тц. Този Робокоп ще си отива най-много с ориенталската танцьорка от втори сезон. Нито една емоция (или дори мимика) и при двамата.

# 650
Косара изглежда много тъжна. Помен няма от нафуканото й и изискващо поведение. Много ще се разочарова като разбере за целувката. Аз продължавам да мисля, че Васьо не се кефи истински на Ади. Вижда ми се просто леко пийнал, загорял и искащ да се докаже като мъж.

# 651
Разбрах какво ме дразни в Адриана освен френетичния възторг - вечната ѝ усмивка. Няма начин някой постоянно да се усмихва и това да е искрено.
Все пак е по- добре от вечно кисела Кошара😅

# 652
Желтъмен е Васко, както сам се похвали, защото отказа сеХ на Ади.

# 653
Познавам такива хора като Адриана. Има истински хора, които са вечно весели и усмихнати, просто имат различен поглед върху нещата. Не означава, че са фалшиви. Предпочитам такива хора пред вечно недоволните и черногледите.

# 654
  • Stockholm
Васко харесва миньончета. Избра първо Ади за среща. После видя това, което и ние виждаме, пренавита, позира през цялото време, но не би я върнал, ако Косара му бие шута. Целувката я видях в края, но като ви чета, ми става ясно какво е било началото Joy  Добре са като двойка.

# 655
Ами както има вечни киселяци като Бранимира и Косара, така има и ведри и бълбукащи хора като Адриана.

# 656
Тези целувки,  бяха най-сладкия момент в последно време. Ако на Ади, врата й е ерогенна зона, запалил я е. Smiley
Макар че, мисля, че тя попита за спането нарочно, за пред камерите, за да не оставя тълкувания, дали са спали или не, заедно.

# 657
Жена Везни и мъж Овен е по-добра комбинация, отколкото жена Овен и мъж Овен...
Не, че много разбирам, но подкрепям астрологията и Ади&Васко.
Ние сме жена везни и мъж овен... Взривоопасно е във всеки смисъл цял живот!
Ние пък сме жена змия и мъж - магаре.

Опа, чакай - вие за зодии говорите. 😁

# 658
Познавам такива хора като Адриана. Има истински хора, които са вечно весели и усмихнати, просто имат различен поглед върху нещата. Не означава, че са фалшиви. Предпочитам такива хора пред вечно недоволните и черногледите.
Точно, а и тя е много хубава, дори и без грим, но най- много харесвам косата й, направо й завиждам😁

# 659
Някой да валидира Роси, моля! Вече не се търпи!

Общи условия

Активация на акаунт