🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 282
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 750
Мартин го хваща саклета там вече, не я погледна в очите досега, гледа я изпитателно, пипа си брадата, чуди се как да се измъкне от ситуацията с нея. Не му пуска, то е ясно,  нагла си е, а той кой знае как си иска. Абе пак много се държи той, няма как де, ще вземе да си признае, че е направил лош избор.

# 751
На Люба очите са много хубав цвят. И е с хубави дрехи днес.
Еми нали вчера си е взела пенсията от пощата.  Минала е и през пазара Trollface

# 752
Васил и Ади си правят смуЧита на люлката Stuck Out Tongue Closed EyesSmile

Ужасна работа, много ниска топка. Аз никога не съм разрешавала да ми правят смучка. Все пак, не сме някакви животни, а и това си е срам за почтените жени. А ако по случайност се появи смучка, веднага шал!
Викторио явно вече избра и той. Остава само Васил и да затваряме магЪзина. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 753
Мартин и Маги биха били хубава двойка.

# 754
Ужасна работа, много ниска топка. Аз никога не съм разрешавала да ми правят смучка. Все пак, не сме някакви животни, а и това си е срам за почтените жени. А ако по случайност се появи смучка, веднага шал!
Викторио явно вече избра и той. Остава само Васил и да затваряме магЪзина. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Аз смуЧи преди брак - не!

# 755
Вече сме на финалната права, а епизодите стават все по-лежерни и скучни.. Добре поне, че историята със запорите на Даниела ме развеселява.

# 756
Васил и Ади си правят смуЧита на люлката Stuck Out Tongue Closed EyesSmile

Оле..мноУ си зле Joy... не такива смучки бе...не разбра смешката. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ма тренирайте го тоя хумор....

# 757
Айдеее, Даниела обясни за запорите

# 758
Маги е красива жена, но имам едно усещане, че тестостерона й е в повече, нещо мъжко забелязвам във външния й вид.

# 759
Ахахаха, начи парите си били на онзи, но нямали уговорка да му ги връща и значи са си нейни! Как така той ще си ги иска?? 😆😆😆 Ба си наглото парче!

# 760
Аха, човекът просто си е врътнал ключа на собствените пари. Според Данка - запорирал й сметките!
Както си и знаех, бизнеса с парцалките го е стартирала с пари от поредния мъж.

# 761
Викторио на плажа го ударил "сифоня" и е взел решението! Sweat Smile

# 762
И кой е този мъж?

# 763
Данка пак прави триъгълник с ръце 😆 уж не знаела какво това значи😅😅😅

# 764
Оле..мноУ си зле Joy... не такива смучки бе...не разбра смешката. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ма тренирайте го тоя хумор....
НьЕ бЕ, и тъй става Joy Тази смешка върви по много различни начини Joy Yum Любимата ми от сезона

Общи условия

Активация на акаунт