🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 341
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 765
А то по какъв начин й е дал толкова пари, че да може да я запорира след това - нали някакъв документ трябва да има и да е подписала, защо се чуди после?

# 766
Ади е голяма лепка. Не вярвам Васил да издържи дълго.

# 767
Оф, Марто, голяма бяла птица се оказа! Била почнала да споделя с него?! Спят заедно, а тя го споделя на камера, това се казва доверие!
Мдаа, децата му ще плеснат с ръце, пък ще я прегърнат 😁
Убедена съм, че тя ще го зареже навън.

# 768
Маги днес ми е симпатична Smiley

# 769
А то по какъв начин й е дал толкова пари, че да може да я запорира след това - нали някакъв документ трябва да има и да е подписала, защо се чуди после?
Не слушаш внимателно - трябвало някак да осчетоводи парите, които й е дал и подписали фиктивни договори за заем.
В национален ефир признава данъчни нарушения....

# 770
Аз на Janelle виках...ма карай.... Joy

Договор за заем са подписвали..нещо такова каза Даца...

# 771
Айдеее, Даниела обясни за запорите

Просто са ѝ намекнали, че тази информация е видяла бял свят докато са там. Нямаше да каже в противен случай 100%!

# 772
Ебаси, аз съм впечатлена, Даниела даже след запори и заплахи не е разбрала, че и най-тъпият милионер не дава пари без да получава нещо Grinning

# 773
Марто и Данка 100 % са правили секс !

# 774
Еее Вики не се изпоти, леле как се потнах от изненада😆

# 775
Не разбирам как може да заявиш без всякакво притеснение,  че са ти давали пари. То е най-нормалното нещо на света, да си държанка. Може би аз вече не го разбирам този свят, одъртявам...

# 776
Аз на Janelle виках...ма карай.... Joy

Договор за заем са подписвали..нещо такова каза Даца...
Разбрах, разбрах, ама по нейния начин също става Joy Grinning От липса на татко Танко почваме да откачаме вече

# 777
  • In The Middle Of Nowhere

И аз това се чудя, как доказва че й ги е дал, ако няма документи? От нейните думи останах с впечатление че ги е давал така, на ръка, без нищо.

# 778
Марто и Данка 100 % са правили секс !
За мен 100% не са..

# 779
Айдеее, Даниела обясни за запорите

Просто са ѝ намекнали, че тази информация е видяла бял свят докато са там. Нямаше да каже в противен случай 100%!

Абсолютно.

Въпросният мъж би трябвало да е собственикът на фирмата, в чиято полза е запорът. Не ми се рови сега, но онази влогърка май каза коя е. Или някоя съфорумка откри. Някакъв чичко беше.

Общи условия

Активация на акаунт