🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 118
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Е, тя майката не е присъствала на срещите им и не знае какво е правила щерка ѝ. Grinning

# 946
На даването без условия не му ли се вика дарение, а не заем?
Имала е шивачки, цех, заплати, наеми. Може и магазин да е имала. Много бързо може да е навъртяла тази сума и без допълнителни разкрасителни разходи.
Шивашкият бизнес е много тегав. Знам не една или две фирми, които фалифаха. Пазарът е пренаситен. От една страна имаш евтините китайски и турски стоки, а от друга (за който му се харчи) има установени и изпитани през годините брандове. Да не говорим, че отвориш ли един бизнес, трябва да си готов около 5 години да работиш на загуба, преди да пробиеш. И дори след това възвръщаемостта не е бърза. Не си е направила сметката Данка - разчитала е, че все ще има спонсор. Но не оправдавам и него. Като даваш нещо без условия, после не си го искаш обратно. Или казваш от самото начало, че това е заем, или преглъщаш загубата. Все едно да си поискам подаръците за Коледа от бившия.

# 947
За Синтия стана ясно откъде идва “дажбата” и за булинг. Поне , ако Ферхунде  изчезне или даде фира ще знаят кого да привикат на разпит.
Не съм си пускала епизода от вчера.
ВикитУ, ако не го видя повече никога през живота си пак ще ми е твърде скоро.
Както и всички останали там всъщност. 🤷🏼♀
Отивам да ви чета да видя разврата със статуята и леля Ади.

# 948
  • някъде другаде
До сега най - интересни са били срещите на Васил и Ади. Те си пасват , един за друг са.

# 949
Малко оффтопик:
Скрит текст:
Разправям на ММ за бащата на Синтия - кой, какъв, с кого е бил. А той:
- МВР трябва да в вземат бг-мама за сътрудник 😀
Аз - Споко, те си знаят. Ние повече им пречим. Преди години за “една гнила ябълка” включиха куцо и сакато срещу форума 😉😂
Изпуснала съм клюката. Къде сте разкостили на Синтия родата ? Grinning

Нещо такова беше името на татю й
заза сергеевич цицвидзе

# 950
До сега най - интересни са били срещите на Васил и Ади. Те си пасват , един за друг са.
Лека корекция - най-поносимите срещи на Васил са с Ади. Чудя се, обаче как след последната им среща той пита Косара има ли шанс с нея.
А за Виктор дали ако бяха останали с Клаудия в една стая за през нощта тя щеше да го остави да гони комарите.

# 951
  • София
Много се надявам Васил да се натяга пред Косара само за да има все пак някаква интрига за финала. Иначе голяма излагация...

# 952
Имам съмнение дали е астроложка Ади
Дума не е казала в цялото предаване. Като външност е едно от най-красивите участнички. Нека  направи синастрия , ако е чувала  ще е интересно за зрителите.
Ади има много клипова в Тик Ток ,като певица.

# 953
Най-интересното в протяжно скучният епизод бяха нескопосаните обяснения на Даниела за финансовото ѝ състояние. Кой и защо я побутна да говори на тази тема и тя налапа въдицата, да си беше мълчала, плямпай си там за енергиите и вибрациите, голяма грешка.

# 954
Вчера Даниела с две изречения разби на пух и прах собствената си теория и показа с реален пример как жена, която е финансово зависима от мъж, лесно се превръща в негова жертва. И понеже и е давал пари, години след края той продължава да смята, че тя му е длъжна. Дано тези, които и се възхищават, да имат малко мозък и да се поучат от историята и.

# 955
Много се съмнявам да има поучили се от историята на Даниела, то и тук има обясняващи, как сумите били подарък, пък нищо не било за милионера, защо си ги търсил. “Безплатно сирене има само в капана за мишки”, както казва Маргарет Тачър, убедена съм, че Мартин го знае, за Даниела не съм убедена.

# 956
Най-интересното в протяжно скучният епизод бяха нескопосаните обяснения на Даниела за финансовото ѝ състояние. Кой и защо я побутна да говори на тази тема и тя налапа въдицата, да си беше мълчала, плямпай си там за енергиите и вибрациите, голяма грешка.

Може затова всъщност да е влязла - да направи публичен скандал около кредитора си, а защо не и да разведе любовника с хепи бижутата. Ако преди предаването са я знаели Атанаска Бачорска и още десет селски пръчки, сега вече ще я знаят и жените на любовниците.
Надявам се все пак да послужи като лош пример и децата от проблемни или социално слаби семейства да не си въобразяват, че нейният път е верният. Да ходят на у-ще и да не ги е срам да работят! Иначе рисковете от запори и още по-лоши неща стават реалност. Да подписваш от неграмотност нещо, което не разбираш и да си въобразяваш, че те преследват от ревност и злоба от несподелена любов едва ли не, а не защото си искат обратно парите - наистина тежък случай.

# 957
В болница сме и чак сега да се включа и аз по темата със запорите.
Даниела се опитва да ни убеди, че договорите за заем били симулативни, тъй като прикриват реално дарение. За това обаче си трябват доказателства. Не вярвам селската хитруша да няма грам финансова и правна грамотност, та да не е знаела какво точно подписва. Тези договори не са били с фирмата й ( тук издиша теорията , че е било само заради оправдаване на финансирането на дейността ) , а с нея в лично качество ; почти съм сигурна, че са били и с нотариална заверка, за да може да се ползва той от специално производство  за запориране на активите й ; били са предвидени лихви, което между физически лица принципно не е задължително. Тази сделка не е оформена като да не се връща заемът , а точно обратното. А кьорав карти не играе Simple Smile Интуицията ми показва, че отношенията им са били много по-сложни , кой знае какво го е налъгала точно за тези пари - възможно е да е давал много повече и само за тези да е направил договор. Нищо чудно вместо да си финансира бизнеса, да е купила кола или апартаментче в Чепеларе на името на мама и после да го е разкарала:) нали много женска енергия за продаване още Simple Smile

# 958
Разбрах защо Виктор беше толкова доволен сутринта след преспиването с Любка. Сбъднала му се е мечтата за садо- мазо. Двата комара кръв са му пуснали от изтезание.

# 959
Поликсени, бързо оздравяване!

Аз почвам съвсем сериозно да се тревожа за Даниела. Не за пари, а за това, че е много глупава и може да изяде боя - я от вбесена жена, я от изгубил търпение бивш. То бива тъпотия, нахалство и непредпазливост, но тя се олива.

Общи условия

Активация на акаунт