🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 133
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Оф, отдавна съм във форума, ама тамън свиквах, че АМ е адаптирано мляко на бг мамски, сега взе, че е Анна-Мария, защо само тя е с такова съкращение 😀

# 931
Не мисля, че издаването на книгата й е струвало толкова много. В днешно време за 1000 екземпляра ще й отидат около 2 до 5000 лв. Явно нещата при нея са сериозни и положението е тежко.
Няма как печатница да и даде 2-5лв. на брой/при 1000бр., че и с твърди корици.
Поне 10лв. ще и вземат като частно лице.

# 932
Ох, страшен хейт отнесе Любка през цялото предаване. А аз свикнах с дрезгавия глас и деколтето, че даже я намирам и за симпатична...
Към края почти всички стават по-симпатични… Може би защото вече сме им свикнали. А и защото са по-малкото зло. На фона на Злобара и Сръднимира, Бубето си е приемлива.

# 933
И как ще се справи Мартин, като брои 120 хиляди, за да откупи красивата робиня?
Той не пропусна да покаже колко е ларж, това за него изобщо не е проблем, щом той е с нея, проблемите й са решени. Ейй, голям позьор е. Искам Мартин да й плати дълга и след това Данчето да му бие шута. Joy Реално, според мен, Мартин не е чак толкова дащен. После ще има втора серия - Даниела ще се оплаква, че Мартин е много агресивен и й е запорирал сметките за фиктивни заеми. Joy

Люба, Виктор и комарите : досега не ми се е случвало да съм в леглото с мъж, а той да се разсейва от комари. Grinning Виктор с последни сили си играе ролята, чак почнах да съжалявам Любомира.

И двете майки бяха готини и се държаха мило с тоя пън.

# 934
Виктор е една хубава гръцка статуя, която не трябва да се движи, да говори и да прави мимики. Всеки негов жест  направо разваля впечатлението за олимпийско божество 😀

# 935
. И според мен има визуална прилика с Люба, не е съвсем да не си приличат.
И на мен ми прилича на Люба. Същият нос и сини очи.
Майката не я харесах. Повече ми допадна майката на Калудия, красива жена с хубав изказ и без излишно жестикулиране, май спомена, че е учител. И е по-красива от щерката.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 00:51 от Лятo

# 936
М/д, разбиранията на Мартин са ми много странни. На срещата с Магито каза нещо как ревността донякъде не била нещо лошо и била едва ли не доказателство, че харесваш/обичаш някого.
Точно преди няколко дни гледах едно старо интервю на криминален психолог, който говореше тотално обратното - ревността няма нищо общо с любовта. И аз съм на абсолютно същото мнение.
За мен наистина в някакъв поп-фолк свят живее този човек и едва ли не се стреми да изживява сюжетите на песните в реалния живот - всякакви връзки, интриги, бивши и тн.

# 937
  • here and now
Ревността е токсично и разрушително чувство. Издава комплекси и дефицити, не смяташ себе си за достатъчно добър, считаш, че си лесно заменим и прехвърляш тези проекции върху партньора.
Желанието да те ревнуват е същото - тип валидация, че си много специален и незаменим...
Един уверен човек не ревнува и няма нужда някой да го ревнува.
АМ му каза, че е има комплекси и беше права.

# 938
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Изгледах епизода с големи превъртания.
Дават ли Мартин и Даниела - веднага превъртам и нямам никакво желание да ги гледам, не ме интересува какво се случва с тях.Знам,че са тотален фалш,по-фалшиви и от смотания Виктор.

Вчера казва,че няма сексуално привличане с Любомира,днес моля ти се, ще й спи в стаята.
Ясно ми е,че не са правили кекс и го гонили комарите цяла нощ. Какво ми се правят на много влюбени?!
Тяхните моменти също ги превъртам повечето.

Виж,сцените с Ади и Васко....мед ми капеше на сърцето.Мноого ми харесвам заедно.Отиват си.
Първата им целувка я гледах 2 пъти - истинска ми се стори.
Адриана трябва да се научи да мълчи,защото с това перманентно плямпане става много досадна на моменти.

И тъкмо да валидирам Васил като годин мъж,той се о***** на промото в следващия епизод.
След всичко,което се случва с Ади,щял да "печели" отново Косара,която освен фасони и турбо диалект,друго не е видял от нея...аз съм потрес!!!
И за коя казва,че от всички тях,има една,която със сигурност не иска да нарани? Не ми казвайте,че визира Косара?!

Разговорите с майките също ги превъртях и не ме вълнуват. В общи линии,единствено ми се гледат Васил и Адриана.

# 939
  • София
Айде, Викторчо пак се влюби в Злюбка и тя взе, че се разхубави и се взеха, ох, не мога. А дали се изкъпа? Явно не, щом и комарите са я подминавали. Joy

Адриана ми е много напрягаща. Все някакви въпроси, все уточнения, абе отпусни се, бе момиче, гледай си кефа, все напрегната, все да е сигурна. Васко избра чудесен начин да я накара малко да млъкне и да се отпусне, че му писна да я слуша. Химия, та химия. Около 100 пъти я чух тази дума.

Д&М станаха скучни като пенсионерска двойка. Аз не се впечатлих от признанията им за миналото им, не ме вълнуват запори, бивши.. .

Майката на Клаудия - малко резервирана остана от наш Викторчо. Майката на Любомира много притеснена беше от характера на дъщеря си. Има защо. Познава си я. Joy

Васил си харесва Косара и това е. Няма лошо, ама малко гадно за Адриана, която вече се вижда с Васил в бъдещето.

# 940
  • София
Наближава финала на сезона, а всичко е толкова скучно и предвидимо. 🤐

Виктор и Любомира - скукаааа
И много лошо актьорско изпълнение.
Вики вчера говореше как не изпитвал сексуално влечение към Бубето, днес изведнъж стана толкова опиянен и възторжен след нелепата целувка. Ще спи в стаята и. И малко по-късно, не му било изобщо до секс и не било толкова важно. Даже щял да се изненада неприятно ако жената си го искала... Ахахаха, ОМГ. Виктор кринджа не изневерява на себе си.
Дъра-бъра, празни приказки, глупости. Не знам как може 45 минути чисто ефирно време ако не и повече да ни пробутват това като 'топ контент' в края на сезона.
Бубето пита Виктор откога не се е целувал с жени преди Ергенът. Хахахаха, Бубе, за жени не знам, ама за целувките питай фолк звездата Галин... Може пък той да знае нещичко... Bowtie

И при Васил и Адриана скучно, ама аз си ги харесвам като двойка там за риалитото, защото при тях поне няма предварителни нагласявания както при Мартин и Даниела и Виктор и Любомира. И двамата си се харесаха във формата и лошо няма. То все някоя ще изпъкне с нещо. Въпросът тук е да бъде по един честен начин.
И наистина си личи, че двамата имат общи теми, няма напрежение, върви разговора, държат се освободено и са себе си.

Даниела да не издаде финалното решение на Васил? Иначе защо ще и дават този синхрон относно Росица и как тя не виждала заплаха в лицето на Ади. И един вид, била в заблуда. А знаем, че Даниела е специалното лице на Ники Николов този сезон и няма да и дадат подобен синхрон ако не е права. Все пак не се спряха цял сезон да и рекламират книгата. То тази книга платинена ще стане. Колко ли пари са налети от спонсора. Bowtie

Васил ако хукне след Козара ще олекне много и той. Какво толкова и харесват на смучичо? Вечно кахърната старозагорска аристократка.

Добре де, получават задача от Маги ChatGPT да напишат как се виждат след 5, 10, 20 години.
И те вместо да изпълнят заданието започнаха с някакви разкрития. Ама не вярвай на тези, не вярвай на онези.
Аз очаквах тук да излезе нещо интересно, някакво разминаване в нагласите и очакванията им, а то едно голямо нищо. Освен споделеното за запорите. Но тази информация се различава от това което четох във фейсбук. Не знам кое е вярното сега. Но и не ме интересува. Да се оправят.
П.П. Маги, трябваше да ги питаш как се виждат 5 дена след края на риалитото. Отговор: Никак. Bowtie

Майките на Клаудия и Любомира ми харесаха и толкоз. Няма какво да добавя. Няма и смисъл.

# 941
  • България
Пуснах си лайва около 20:30ч, даваха нещо скучно с Любомира и Виктор, после се разсеях с Ютюб клипче, и забравих за Ергенът. А миналата година не изпусках епизод. Как се менят нещата.
Темата е приятна и оттук научавам какво се случва, хаха.

# 942
Да кажа няколло клюки за предишния сезон -Алек чака дете в края на месеца , а гаджето на Габриела е бил и с Памела

# 943
Васко и Ади имат химия помежду си. Видях страст! Как я дръпна, как се мляскаха... беше готино! Видях най-готината целувка, този сезон! 😍

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 04:24 от КремонаЛиза

# 944
Имам съмнение дали е астроложка Ади
Дума не е казала в цялото предаване. Като външност е едно от най-красивите участнички. Нека  направи синастрия , ако е чувала  ще е интересно за зрителите.

Общи условия

Активация на акаунт