🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 033
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 260
  • here and now
Не му вярвам на Васил. Много изкуствено си играе ролята..

# 1 261
Познах...
Косара е по нощница и издевателства над Васька...
Само Вася да не копира Мартел с " кат цунках Мартина и се почувствах изневерител на съпругата..."
Айде и Косара иска мама да си я вземе...

# 1 262
Васил го сготвиха.
Падна в клопката с двата крака....
Тююююю...ся ще води и той на шопинг Клошара...имам се жа вю Joy

# 1 263
Айде, и Васил като Мартин, помислил, че изневерява на жена си, като целунал Адриана.
Горката Ади, компромисно я  уважиха.

# 1 264
Ами в интерес на истината, не харесвам Бузара, обаче Васко най-много вярвам, че има нещо към нея.
Нищо няма към нея, освен че иска да я мине. Те дори не са си говорили чак толкова много.

# 1 265
Аз пък му вярвам, изглеждат влюбени с Косара.

# 1 266
Косара го гледа почти влюбено, а той я гледа сякаш пред него има пън, без никакви чувства.

# 1 267
Е, то начинът по който я хвана и дръпна Адриана не беше ли ясно какъв е. Сега искам да целуне Роси, само за да гледам как Йоанна Петрова си яде записките по прехлвасването по тоя селтак.

# 1 268
И публично я унижиха... 😔

Айде, и Васил като Мартин, помислил, че изневерява на жена си, като целунал Адриана.
Горката Ади, компромисно я  уважиха.

# 1 269
Горката Роси! Той тича след Косара, тя се надява...

# 1 270
Слушайки сега Васята, ми става едно несправедливо какво предстои с Роси и това, че така лесно ги подвежда - и Ади, и Роси. Ако толкоз харесал Косара, ми да стои зад този си избор поне...

# 1 271
Лелеее аз ли нищо не разбрах, от къде изникна тази покана към Роси?

Събитията, техния разврат.

# 1 272
Ферай оправи този сезон Laughing

# 1 273
Е, то начинът по който я хвана и дръпна Адриана не беше ли ясно какъв е. Сега искам да целуне Роси, само за да гледам как Йоанна Петрова си яде записките по прехлвасването по тоя селтак.
Амин! Grinning

Ферай пА голям философ излезе. Мълчи там.

# 1 274
Силно се надявам това да е било по-сценарий, за да не си тръгне Косара поне за сега нали имат нужда от шоу. Не мога да разбера защо някой мъж ще иска да се занимава с капризите на Косара и тя да се цупи на всичко. Ако я избере им давам по-малко от седмица.

Общи условия

Активация на акаунт