🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 962
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
Генерален извод от този сезон - мъжете харесват жени, които ги тъпчат.

Колкото по-кофти е характерът, толкова по-очарован е мъжкият пол. Явно добротата е демоде, а емоционалната студенина – новият идеал. И Васил е на режим  ‘гоненица’, като Викторчо.  Ако не си студена, заета и с минимално време за тях – не им е интересно.

# 1 291
Ето това са мъжете. Първо да си провери дали го иска тази, която го интересува. И ако Косара кажеше - не, тогава резервата Ади печели и щеше да спусне към нея. А сега когато Косара му даде шанс той избра безопасната игла Роси, тази от която Косара няма да се подразни щото знае, че няма шанс при него. Ферай не присъства в ничии сметки и се чудя какво прави още там. Това са мъжете, да се подсигурят винаги да не са капо, да няма празно. И Вико направи същото.
После ние сме били лошите.

# 1 292
Аз сега разбирам, че Виктор ще избира Joy Ама и аз толкова го гледам това предаване...МноУ съм зле

# 1 293
Тюх, разочарова ме Васил. Аз, от тримата там, мислех, че той е най-наясно със себе си.

# 1 294
Е, то начинът по който я хвана и дръпна Адриана не беше ли ясно какъв е.
На мен пък от този начин, по който го направи, ми е ясно, че тая целувка беше по сценарий. Накарали са го да си избере и да целуне още една, за да има драма.

Мислиш ли? Аз си помислих, че човекът просто е неадекватен с първите целувки.

# 1 295
Васката много съ притс'ни на разговора с Косара, друг път железно лице, а с нея беше като малък ученик пред нея. Че и ще се извинява? И защо? Ти си Ерген, в предаване, как няма да се целуваш?

# 1 296
Колко годишни да майките на Косата и Любомира? Някой има ли идея?
Клаудия имаш предвид, предполагам? Нейната като я гледам е 45-6, а на Люба към 50-52, по моя преценка.

Скрит текст:
Е, то начинът по който я хвана и дръпна Адриана не беше ли ясно какъв е.
На мен пък от този начин, по който го направи, ми е ясно, че тая целувка беше по сценарий. Накарали са го да си избере и да целуне още една, за да има драма.
Мислиш ли? Аз си помислих, че човекът просто е неадекватен с първите целувки.
Да, мисля го.

# 1 297
Колко годишни да майките на Косата и Любомира? Някой има ли идея?
Изчислих към 49-50 най-много, но не знам. Не ми младеят със сигурност.

# 1 298
Утре няма Ерген,успокойте се.Гледайте си докрая,бъдете солидарни с нас,горките.

# 1 299
  • Stockholm
Не отреагира правилно Васко. Понеже другите двама са ми безкрайно антипатични, разчитах на бат Васко като Ерген. Нооо, много слабо представяне с Косара. По-нисък от тревата, гласът му тих, мани мани. И защо не я покани нея?

# 1 300
  • here and now
Явно Васил е бил наясно, че ще пасат и затова не е поканил Косара, че щеше да избяга съвсем....

# 1 301
Как ще ѝ хареса такава среща на Косара? То тука трябва някаква работа, нещо с ръце да се прави.
А тя Косара е същата мързелана като Даниела, личи си. Иска само да стои като статуя и да разкрасява терена Grinning

# 1 302
Ето това са мъжете. Първо да си провери дали го иска тази, която го интересува. И ако Косара кажеше - не, тогава резервата Ади печели и щеше да спусне към нея. А сега когато Косара му даде шанс той избра безопасната игла Роси, тази от която Косара няма да се подразни щото знае, че няма шанс при него. Ферай не присъства в ничии сметки и се чудя какво прави още там. Това са мъжете, да се подсигурят винаги да не са капо, да няма празно. И Вико направи същото.
После ние сме били лошите.
Това направо е да си го татуираме някъде, толкова е вярно!

# 1 303
На Васко ми се падат все срещи тип Тарзан.

# 1 304
Косара е доста млада за такъв прокурорски механизъм, чрез който се надява да владее мъжете. Дори и на най - търпеливия му писва да бъде непрекъснато упрекван и виновен. Изобщо от моя скромен 40 годишен опит съэм разбрала, че тая плоча наречена Вина е крайно отегчителна и отровна за едни добри взаимоотношения... Да не говорим пък като се намеси и секс.

Общи условия

Активация на акаунт