🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 947
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 380
Каква е изненадата?
Бомбастичната изненада май я знаем Grinning Ама да не издаваме спойлери.

# 1 381
Според мен Туджаров си хареса Ивет Grinning Поне от това, което видях в Надкаст

# 1 382
Искам това Роси като излезе от шоуто да бъде нацелувано с много любов и страст! От някой готин пич с добро сърце! Дано! Дано! Дано! Simple Smile

# 1 383
Леле,писнА ми! Искам да го изкрещя,ама да не събудя съседите...

# 1 384
Ох, Роси пак си въобразява целувка Joy Няма ли някой от екипа да го целуне това момиче Joy
Туджаров. Много ще са сладки двамата, с нестандартните носленца.
Тя не е негов тип. Той си пада по проблемни, емоционално недостъпни кифли, които на външен вид са много над лигата му. Може би като всеки мъж. 😁
Точно така. И това, че е отишъл там само по себе си е показателно.
На мен не ми стана ясно какво е работил, освен като част от снимачен екип (да се чете "безплатна почивка"), а вчера ми излезе в предложенията на ютюб някакъв негов влог с момичетата.
Не ми прави хубаво впечатление този тип навъртане около тях, а и като коментираха с Неделчо за Даниела и парите много бързо стана ясно, че не е сериозен тип.

# 1 385
Според мен няма да има нищо съществено след рекламите.
Лягайте си, освен ако не държите да видите новия папа.

# 1 386
Раздвоена съм. Кой е по-ужасен Виксата или Васята? Не мога да реша. Имам нужда да помисля…

Роси е пипъл плийзър. Има нужда да се харесва. И е много тъпа. Да си беше тръгнала на какво се надява не знам. Целувки и се привиждат, интимности. Сериозно? Та той се беше хванал за главата, моме…

# 1 387
Ох, Роси пак си въобразява целувка Joy Няма ли някой от екипа да го целуне това момиче Joy
Туджаров. Много ще са сладки двамата, с нестандартните носленца.
Според мен момичето изгледа страхотно, не мога да разбера защо така не се справя с общуването. Според мен абсолютно има визията да привлича мъже, но някак бързо ги отказва.
То пък тия бастуни от предаването едни мъже...

# 1 388
Искам това Роси като излезе от шоуто да бъде нацелувано с много любов и страст! От някой готин пич с добро сърце! Дано! Дано! Дано! Simple Smile
Да отиде на психолог заради себе си. Да си вдигне самооценката. И след това евентуално да намери свестен мъж, който да я цени

# 1 389
Каква е изненадата?
Бомбастичната изненада май я знаем Grinning Ама да не издаваме спойлери.
Който не иска, да не чете. Макар че изобщо дали е вярно съвсем скоро ще се разбере Grinning
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Виктор не избира никоя. Бил си влюбен в Бранка.

Според един от спойлерите.

# 1 390
Те, че са зле - зле са. Съгласна съм. Но наистина нещо ѝ куца общуването, сякаш изгледа много отчаяна, или и аз не знам. Възможно е извън предаването да не е такава, разбира се.

# 1 391
Роси има шанс за финал и ще е точно план Б. Но според мен тя би се зарадвала на такъв изход (като на картинга), заради състезателния елемент в това все по-странно шоу. За любов и на нея й е ясно, че няма там. Според мен играе вече и не й пука толкова.

# 1 392
Ма, какво ми ревете за Росито?!
Ми, то си изигра картите пИрфектно!
Хич не й е зор за Васко.
Вече я валидираха от предаването, може да отпрашва за Коачела (едвам трае вече да си бие камшика към едно по-готино обкръжение, с по- малко камери).

# 1 393
Мартин отегчено наблюдава еуфорията на Роси. Даже не си прави труда да влиза в ролята си.

# 1 394
Мен Васил ме издразни с тази си реакция към Косара. Очаквах го по-стабилен, все пак е chatgpt!!!!А той се оказа обикновен мъж! Някой може ли въобще да си спомни какво точно беше провинението му спрямо Косара - както каза Мартин, аз не виждам ситуация тук. На 27 години като бях, вече драмите ми бяха на съвсем друго ниво с мъжете, та нещо трудно схващам това момиче. Иначе е много красива, по-красива от Адриана, просто тук го разбирам. Жал ми е, жал ми е как свестните момичета, готови да се отдават, да обичат,  биват низвергнати заради емоционално недостъпни ледени кралици. Този сезон това видяхме. Как са са били обичани от майките си тези мъже, че да избират това познато поведение? Не жените имат травми, а нашите ергени.

Общи условия

Активация на акаунт