🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 895
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 590
Видях, че вече сте писали, но и аз съм в началото на Надкаст.
Неделчо каза, че Даниела е потвърдила, че ще участва при тях, както и всички останали, само Любомира се чудела и искала да откаже, но след като се срещнали и говорили, се съгласила. Любомира се чувствала прекалено изтормозена от анимациите на Неделчо. Те са кратки, по 3-4 минути, но за кое толкова се е засегнала, по темата с хипотетичната липсваща хигиена ли? То тръгна от Виктор, така че дано го е адресирала и там.
После ще дописвам, ако чуя нещо любопитно, но надали.
Събеседник на Неделчо е Ния-Косара от Ергенът 1. Продължавам да се чудя как тези двамата се събраха, създадоха дете и са все още двойка. Който ги е гледал в проекта им "На среща", знае за какво става дума.
Пак ще го кажа, Любомира уж купон, уж млада, а е много емоционално изискващ човек, има нещо лелинско не само в излъчването, ами и в изискванията й, възмущението й, сръдните й - все обяснения, извинения, тя тиха жертва, но поне бързо преглъща. Това хубаво ли е, лошо ли е, не знам. Но поне цупните й не пречат дълго на другите.

# 1 591
Брей, и Алеко от предишния сезон беше ходил да прави пици с Божана.

# 1 592
Като гледам няма интерес към това, кой с кого ще излезе от предаването. Повечето чакат да гледат сеира след като се “разхаресат” навън и започнат да си острят ноктенцата един на друг.🍿🥤🍿

Няма интрига и няма какво да чакаме. Финалната битка ще е между Ади и Косара. Можем да направим залагания Simple Smile Другите са ясни. Аз чакам кастовете с Даниела и Мартин. Другите не съм ги гледала, защото не са ми интересни.

# 1 593
Някой да ми обясни граматиката на Васил в “писмото и ме усмихна, и нейното ме усмихна и всичките ме усмихнаха”, че аз вече се зъбиМ. Главата ме заболя, честно. Наистина ли така се казва? Сериозно питам.

Не се казва така, но стана модерен този изказ...
"това ме накара да се усмихна" е правилно, "писмото ти ме накара да се усмихна", а не "писмото ме усмихна", но второто е по-кратко и хората си спестяват думите...

# 1 594
Косара има нужда от общуване с по-интелигентни жени и хора, на първо време, да попие поведение, зрялост, да започне да артикулира по-ясно при говореното.
Косара има крещяща нужда от логопед, не от общуване с интелигентни хора. С това поведение не виждам кой интелигентен ще я иска около себе си. Има една много приятна детска книжка за етиката при общуване, хранене и др, да вземе да я прочете 3 пъти с разбиране, белким ѝ влезе нещо в мозъчната кухина.

Забравих да коментирам снощи, много ми хареса какво каза майката на Тя, Клавдия. Човек има нужда и от горчивия опит и да не се отказва. Много я харесах тази жена.

# 1 595
Да бяха изтипосали снимки на писмата - сигурна съм, че преливат от правопис. За секундата, в която дадоха писмото на Косара, веднага мернах 1. Представям си какво чудо е било и в трите писма Grinning

Заповядай 😀

Скрит текст:
Затова е хубаво, човек да си пише на чернова първо...и Марто цитира  Smile

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 14:18 от BobbyDyl

# 1 596
И аз харесах отношенията между майката на Клаудия и Клаудия. Добре й говореше. Показа емпатия, без излишни вайкания и наливане на масло в тигана "Жертва". Земно, стегнато, реалистично, но със свобода и леко намигване.

# 1 597
  • София
Майката на Клаудия беше готина, да. И симпатична.
Тази на Любомира не ми хареса хич.

# 1 598
Божана накрая вдигна тост за "грешните избори". Това го възприех като намек за предстоящото с Васил. Явно ще направи грешен избор демек ще го резнат, което е и най-логичното.

# 1 599
Майко мила, правописът е тера инкогнита за тези девойки, а пунктуацията е несъществуваща. Изумена съм. Сигурно на матурата по БЕЛ са изкарали общо 3.20 Cry

# 1 600
Няма интрига и няма какво да чакаме. Финалната битка ще е между Ади и Косара. Можем да направим залагания Simple Smile Другите са ясни. Аз чакам кастовете с Даниела и Мартин. Другите не съм ги гледала, защото не са ми интересни.
Залагам 200 гр. “Орехите” и един Нуй, че Косе Босето ще отреже Васил и той ще си тръгне без избраница.

# 1 601
  • Обран бостан ;)
Божана накрая вдигна тост за "грешните избори". Това го възприех като намек за предстоящото с Васил. Явно ще направи грешен избор демек ще го резнат, което е и най-логичното.

Ако избере Косара и тя го резне, ще трябва да черпи. Wink

# 1 602
Благодаря, хубаво е да знам!
Убиват го този език, ‘начи!💔.

Някой да ми обясни граматиката на Васил в “писмото и ме усмихна, и нейното ме усмихна и всичките ме усмихнаха”, че аз вече се зъбиМ. Главата ме заболя, честно. Наистина ли така се казва? Сериозно питам.

Не се казва така, но стана модерен този изказ...
"това ме накара да се усмихна" е правилно, "писмото ти ме накара да се усмихна", а не "писмото ме усмихна", но второто е по-кратко и хората си спестяват думите...

# 1 603
Залагам 200 гр. “Орехите” и един Нуй, че Косе Босето ще отреже Васил и той ще си тръгне без избраница.

Ехаааа, много си ларж Grinning Приемам облога. Аз залагам на Ади, защото вече ми е по-симпатична. Поне е позитивна и усмихната. Че на това мрънкало Косара ми омръзна да му слушам критиките.

# 1 604
Ади ми е много отчаяна и пренавита и има повяхнала кожа, нещо не ми харесва. Прекарала един ден с Васил и вече разбрала, че има химия между тях и всичко е наред. Не стават така нещата определено. Толкова неизискваща и съгласна на всичко жена би отблъснала мъжете, а тя цели точно обратното.

Общи условия

Активация на акаунт