🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 917
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 695
Снимките вече са започнали, така че едва ли е водеща. В друга тема я обсъждаме като потенциала водеща на конкурентното по НОВА - "Диви и красиви", но и това не ми се вижда логично - защо дори само ще го загатва по БТВ.
По-скоро, ако "Любов в Рая" е като Love Island ще влиза на късен етап.

# 1 696
Да вкарат и една дето беше все пияна миналата година май беше и циркът ще е пълен! Тия жени не търсят мъж, а шоу, как ще ни натрапят обратното, ми е интересно😂
Венета... Леле
Християна беше миналия сезон май. Ама то винаги има някой подпийнал там. За този сезон са двама.

# 1 697
Снимките вече са започнали, така че едва ли е водеща. В друга тема я обсъждаме като потенциала водеща на конкурентното по НОВА - "Диви и красиви", но и това не ми се вижда логично - защо дори само ще го загатва по БТВ.
По-скоро, ако "Любов в Рая" е като Love Island ще влиза на късен етап.
Тя не го загатна по БТВ, а на стори в Инстаграм. Подозрително съвпада датата, с началото на снимките на Диви и красиви.

# 1 698
Започвам да харесвам Клодет. Има хляб в разсъжденията й. Владее се, когато осъзнае, че се налага. Но малко да се обере с грубостите и хашлащината в другите й проявления. Виктор е много слаба ракия за нея. Люба има минорното му, по течението, излъчване.

# 1 699
Голямо cool, няма що! През цялото предаване за всичките ергени беше план ь (ер малък), но тя виждаше целувки и някакви такива неща. Ако тя имаше "топки", щеше да върне роза и отдавна да е оставила добър спомен у зрителите, а то... сама се направи за смях.

# 1 700
Голямо cool, няма що! През цялото предаване за всичките ергени беше план ь (ер малък), но тя виждаше целувки и някакви такива неща. Ако тя имаше "топки", щеше да върне роза и отдавна да е оставила добър спомен у зрителите, а то... сама се направи за смях.
Тя поне не е толкова долна да му говори зад гърба толкова грозно, пък да му се смее в лицето.

За розата - Надявала се е на романтична среща с Васил. Все пак ето че с фаворитката му Косара имаха сдърпвания. Може да е решила, че има шанс. Както Клодет дръпна на финалната права.

# 1 701
Ми той пък не е наясно, колко са долни от продукцията и ще излъчат всичко. Долно? Колко да е долно? Всеки говори зад нечий гръб, а особено много зад гърбовете на неадекватните хора...

# 1 702
  • here and now
Едното не изключва другото, и тя да е не особено адекватна и той да е неджентълмен...

# 1 703
Излага я пред цяла България и това хич не е мъжко поведение.

# 1 704
Е как да не е cool, ти пък. Шъ я убидиш. У Инстаграма явно е вървежна.

# 1 705
Ми той пък не е наясно, колко са долни от продукцията и ще излъчат всичко. Долно? Колко да е долно? Всеки говори зад нечий гръб, а особено много зад гърбовете на неадекватните хора...
Еее не, не е ок да се приемат за нормални такива изг*зици в изказванията. Тя зададе тъп въпрос. Но за коментарите му след срещата не му е виновна продукцията. Момчето излезе селинджър.

# 1 706
  • here and now
Така е, но себе си изложи повече...

# 1 707
Така е, но себе си изложи повече...
Така е. Просташко беше нахиленото му "изказване". Каквато и да е, той сам я покани.

# 1 708
Тя доста успешно се излага и сама .
А Васил, че не е стока го видяхме отдавна,но не сме имали и големи очаквания ,така че лично за мен тя е по-жалка с тия средни пръсти. Много силна в инстаграм, а в предаването само не му легна в краката

# 1 709
Допреди този сезон се чудех как намират момичета, защото почти нямаше такава, която не се изложи и не я дооклепаха монтажно. След тоя сезон вече не знам и Ерген как ще намерят като и тримата не ги пощадиха грам. Преди им пазеха някакъв имидж, докато момичетата бяха пионки. Тази година обратното - Ергените с унизителни игри, нелепи синхрони, изцепки по срещи. Да не говорим, че срещите тая година са леле мале. Предни години вярно се наблягаше на сеир, но срещите бяха изпипани - парапланери, плуване с делфини, красота. Тази година къпи слон, ходи на поляна,  храм,  тантра и Маги. Нищо против слона, ама колко пъти?

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 23:26 от RoseofVersailles

Общи условия

Активация на акаунт