🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 876
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 755
  • София
Никаква кой знае колко лоша или неадекватна не е реакцията й. Все пак и за шоуто, трябва да е по-привличаща вниманието “артистична” реакция. А Васил било ок да псува ехидно зад гърба на Роси, защото не знаел, че го снимат… точно затова си заслужава среден.
Е, хората са различни, няма лошо. За мен е грозно жена да показва средни пръсти, в момент на афект при шофиране, ок, но в социалните мрежи не го разбирам. Само показва, че това, което говорят другите момичета, че е истерясвала като не я канят на среща, е било вярно. Предвид, че не е глупаво момиче очаквах да ги опровергае, да излезе и да направи един страхотен подкаст.

# 1 756
Мисля, че търси да е нещо ефектно. Не изглежда да е типът да показва среден пръст наляво и надясно, даже при шофиране 😂
Генерално Роси може би има кусури откъм нерви и флирт, но конкретно за реакцията й на поведението на Васил е каквото повикало, такова се обадило.

# 1 757
Мъжете тая година са от тъп нагоре. Ако при Вико ми  е някак си наивно и недодялано, при Мартин и Васил е низко поведение. Единият се гаври с 20-годишни в ефир, прави се на много опетнен от мнения, които са всеобщо известни и "валидирани", като някой лисугер го играе и на двата фронта, а има претенции за мъжко достойнство. Васил е толкова кух селяндур, че не знае нито къде се намира, нито какво да говори, нито как да се държи - лъже, маже, претенции много, обноски никакви. С това издърпване като някой чичак в механата, очаквах да почне и по дупето да ги пляска. Смеете се на Бузара, ама е права, че тоя е много далеч от представата, която се опитва да създаде. От самото начало има нещо мътно в него и сега го показва. Викточо поне отиде и си каза на Любка, на Клаудия, тъп, но честен. Васил им говори каквото искат да чуят, и после като някой с деменция дава синхрони, които не знам колко тъп трябва д си, че да мислиш как няма да ги излъчат.

# 1 758
Виктор не е толкова честен, колкото не му се поема отговорност. За останалото съм съгласна.

# 1 759
  • София
Злобата и завистта мъжка или женска енергия е? / питам сериозно - който е запознат по-дълбоко в тия енергии/ 😊
Не мога да си го обясня как жени могат да застанат на страната на 40 годишен мъж срещу 20 годишно момиче 🤔

Браво, Роска! 🖕Аз бих показала два, кака! 😉
Но не си го слагай на сърце - повечето мъже не заслужават вниманието ти, но има и свестни 😉. Пожелавам ти да намериш точния човек за теб!🌹

# 1 760
Виктор не е толкова честен, колкото не му се поема отговорност. За останалото съм съгласна.
Не му се поема, да, съгласна съм. Ама донякъде го и разбирам, понеже му е все тая и за двете. Тази, която искаше, изобщо не го отрази, служебно е при него в момента.

# 1 761
Роси се излага, язък за образованието и възпитанието. Роси явно е вървежна по социалните мрежи - попадам на някакви нейни клипчета - много нагласени и превзети. Взела се е инстаграм звезда.
Взела се е тя. Зад океана може и да е вървежна инстаграмърка, то там не е трудно да блесне с инфантилност, но в предаването е отчайваща. И не разбирам за скромните си 5 години в САЩ как забрави българските думички... Кифла, но от смотаните ми е тази комплексирана жена. Среден пръст - bad girl? Смях.

# 1 762
Роси, не среден пръст, ами песен за план "Д- да го е`ба" трябва да пусне. Защото сега е много модерно, по този начин да изразяваш емоциите си.

# 1 763
Росица е направила шкембенце - явно е прекалила с луканките и сладоледа. И да - съгласна съм, че трябваше да си тръгне. Хубаво и стойностно момиче, ама съгласно на всичко и надяваща се до последната секунда, ами не е добре.

# 1 764
По какво я оценяваме, че е стойностна и умна? Наистина се опитвам да видя тези качества, но пълна греда.

# 1 765
Росица се скъса да уаука, да повтаря "it's ok".  Струва ми се нихилистично, да опитваш да показваш, че и с гордост, колко много не си от тук. Ами... в щатския ерген да отиде 😂😂😂
Превъзбудена беше, твърде много играеше свръх позитивната.
Васака тъпичко се изказа, че била план Д 😄 сега сигурно му идва да си изяще та*аците от яд, че най-накрая се е издал какво в същност мисли 🤭
Ама колкото и да се преструва човек, не може да го прави безконечно.
Айгюлчето- Даца толково ми е мазна и примитивна. 🫠
Мартин видимо е загубил интерес. Имам чувството, че са консумирали "връзката си". Тя просто му е безинтересна. Това се вижда и с просто око. Браво Марти - парти. Прецака се яко, но с тази разлика, че вече и ти го знаеш, освен нас. Другия път, ще мислиш. 😎

# 1 766
Откъде идва закачката с движение, което имитира гребане с лъжица? Сега в тикток ми попадна клипче на Косара и АМ, в което Косара го правеше, после клипче на Синтия и Клаудия, в което и двете последователно го правеха?

# 1 767
Като ви чета, се подсетих за още нещо, което Неделчо каза. Според него е огромна грешка да позволят на Виктор да си покани момиче, което харесва. Мисля, че не одобряваше и това ергените да си избират предварително момите, но тук не помня точно какво каза. За Виктор специално, вижда проблем в това, че той от самото начало си има любимка и в повечето време с нея се занимава, което обезсмисля присъствието на останалите девойки. Не е честно спрямо тях. При Мартин е сходно положението, предварително знае кои са, знае кои 2,3 му хващат окото и така още преди старта шансовете на останалите са нищожни. И за Неделчо този подход на продукцията е погрешен. Съгласна съм с него.

# 1 768
Като ви чета, се подсетих за още нещо, което Неделчо каза. Според него е огромна грешка да позволят на Виктор да си покани момиче, което харесва. Мисля, че не одобряваше и това ергените да си избират предварително момите, но тук не помня точно какво каза. За Виктор специално, вижда проблем в това, че той от самото начало си има любимка и в повечето време с нея се занимава, което обезсмисля присъствието на останалите девойки. Не е честно спрямо тях. При Мартин е сходно положението, предварително знае кои са, знае кои 2,3 му хващат окото и така още преди старта шансовете на останалите са нищожни. И за Неделчо този подход на продукцията е погрешен. Съгласна съм с него.
А защо всички трябва да имат шанс? Защо ергените трябва да обръщат внимание на всяка. Не говоря за сценария на предаването, а за реалния живот. Нали това е идеята, да си намерят уж половинка? И аз не бих излизала на сила с някой, който не ми е интересен.

# 1 769
Росица се скъса да уаука, да постаря "it's ok".  Струва ми се нихилистично, да опитваш да показваш, че и с гордост, колко много не си от тук. Ами... в щатския ерген да отиде 😂😂😂
Превъзбудена беше, твърде много играеше свръх позитивната.
Васака тъпичко се изказа, че була план Д 😄 сега сигурно му идва да си изяще та*аците от яд, че най-накрая се е издал какво в същност мисли 🤭
Аз съм съгласна, че момичето има някакви проблеми при воденето на разговор, гледа надолу, повтаря последните думи на събеседника, странни въпроси. Но не е агресивна или простачка. Всичко е в рамките на нелепото и сеирджийското. Не е нагла. Сега чак пък задето две думи на английски е повтаряла и вече да я пращате мома американка 😄 Ок, дразнещо е това уау, но то е автоматично, понеже американците супер много го използват, а тя разговаря с млад човек, живял в Англия уж. Иначе си говори на български съвсем нормално. Много сте нетолерантни хаха

Междудругото, Адриана и тя някъде й се рее погледът, докато говори. При Даца също има такива моменти. С маски са и двете.

Общи условия

Активация на акаунт