🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 110 591
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 740
Йоана е на 20, Мартин на 40... Не съм фенка на Йоана, но Мартин я е разигравал и манипулирал месеци наред. И да е лигла, и да си е повярвала, това е присъщо на 20 годишните. Но отговорността за некоректното отношение е на Мартин, а за влизането ѝ -на родителите ѝ.

Иначе съм съгласна с алба, добро резюме на сезона. И да, Мартин, изненадващо за мен най-добре се представи. Не го прави топ мъж, но от ергените беше със сигурност най-адекватен. Васил е голямо леке, грозно е как се държи с жените, а с Косара е смешен.
Виктор е на 26 , има още много да работи над себе си, грешка е на сценаристите, че са го избрали.
То, целият каст е грешка, много слабо. Избирали по инстаграм и от познати- еми ето каква тъпотия сътвориха с този метод. В Живот на Кантар има повече интрига Grinning

# 1 741
Йоана е над 18г и съответно пълнолетна, носи наказателна отговорност, така че не виждам защо да не носи отговорност за влизането си в предаването (а за това да са отговорни родителите ѝ). Не считам, че Мартин се е отнесъл некоректно - на мен ми се струва като да е било пределно ясно, че отношенията им не са сериозни, а тя очевидно твърде много си беше въобразила като започна със заплахите. Май дъщерите на Мартин са пораснали тийнове, поне едната, тоест близки до възрастта на Йоана, а той самият има няколко години разлика с нейния баща - това аз определено го намирам странно, НО, повтарям се, тя е пълнолетна.

Не виждам нищо лошо 20 годишните като се бутат между шамарите да го отнесат, така се учи човек все пак. Да не говорим колко в повече им е самочувствието на такива млади хора, абсурдно е.

# 1 742
# 1 743
Който си спомня какво е да си 20 знае, че на тази възраст не ти е доразвит мозъка и правиш много грешки, които на 30 не би направил. Много остро се съди момиче на 20, а се оневинява мъж на 40. В Хамерика даже на 21 стават пълнолетни, може би има резон.

За мен няма нищо нормално в това 40 годишен да спи с 20 годишна, при все че тя е била и по-млада като са почнали да излизат брррр. Родителите са спали. Но все сто, Йоана излезе поне с дивиденти от предаването.

# 1 744
Всеки говори от собствената си камбанария, факт. Аз считам, че не е изключено семейната ѝ ситуация да е абсолютно изтървана и затова да е такъв резултатът, родителите ѝ уж били одобрявали тези отношения. Но колкото и нетипични да са такива отношение за много от нас, включително за мен, няма нищо наказуемо в това двама пълнолетни души да имат интимни отношение по взаимно съгласие.

Аз лично за себе си смея мога да твърдя, че на 20 ми е бил достатъчно развит мозъкът или поне повече отколкото демонстрират някои от участничките около тази възраст. Заплахите бяха не просто грозни, а демонстрираха завидно самочувствие и злоба - като си си повярвал, че си нещо особено, а всъщност не си, падаш от високо. Според мен е здравословно да се случва така, иначе няма как да научи, че светът не се върти около нея. Последното изглежда да не е ясно на много от участничките, макар че отдавна вече не са в детска възраст.

# 1 745
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Ади ми е много отчаяна и пренавита и има повяхнала кожа, нещо не ми харесва. Прекарала един ден с Васил и вече разбрала, че има химия между тях и всичко е наред. Не стават така нещата определено. Толкова неизискваща и съгласна на всичко жена би отблъснала мъжете, а тя цели точно обратното.

Дааааа бееееее Trollface

Мъжете си мечтаем за изискващи и несъгласни жени.
Колкото по-изискващи и колкото по-несъгласни - толкова по добре. Sunglasses

А мармота завива ли завива НУЙ-Я. Wink
То има и разни типове мъже, нали? Тези дето искат ракийката и салатката и жената да мълчи до печката, обичат съгласните и готови на всичко скучни жени. Ей го на Марто не е от този тип, той например харесва изискващи

Ще призная, че си права ако Марто се ожени за Диди. Wink

# 1 746
Аз гледам пак клипа на Евгени и мъжът ми минава и казва:” този малко разстроен ми изглежда”🤣🤣🤣

# 1 747
Ама моля ви се, Мартин бил изложил Йоана. Изложи се сама с влизането си, поведението си и особено със заплахите какво щяло да се случи понеже не ѝ дал роза. Обикновена лигла, която си е повярвала.
Това е така, но да кажеш пред цяла БГ, че я ползваш само за кекс, изневерявал си й многократно....и че тя никога не е била нещо за теб.....е меко казано долно. Реакцията на баща й пък беше топ, овации и похвала.

# 1 748
Щатите си пълнолетен на 18 години. Пълнолетието се бърка с правото на консумация на алкохол. На 18 години можеш да гласуваш, да вземаш собствени медицински решения, да се жениш, пълнолетен си в съда, може да взимаш самостотелни финансови решения... просто не можеш да си купуваш алкохол. За мен, на 20 години си отговорен за собствените си решения.
.

# 1 749
Там няма харесване, там има само интереси и договорки.

# 1 750
Ама моля ви се, Мартин бил изложил Йоана. Изложи се сама с влизането си, поведението си и особено със заплахите какво щяло да се случи понеже не ѝ дал роза. Обикновена лигла, която си е повярвала.
Това е така, но да кажеш пред цяла БГ, че я ползваш само за кекс, изневерявал си й многократно....и че тя никога не е била нещо за теб.....е меко казано долно. Реакцията на баща й пък беше топ, овации и похвала.

Че не е красиво съм съгласна, но това казвам - тя би следвало, и аз вярвам, че е така, - да е била пределно наясно със статуса на отношенията им. Като не иска да рискува да се случва подобно нещо, много просто - не влиза. Според мен това егоцентрично момиче влезе там само за известност, не защото изпитва някаква голяма любов, а реакцията ѝ със заплахите беше просто наранено его. Трудно ми е по някакъв начин да я съжалявам.

Слушала бях някаква част от някакво интервю с нея. Ако трябва да съм честна, според мен звучи интелигентна. Дали ми е правилно впечатлението наистина не знам. Съответно го намирам жалко, че вместо да направи нещо смислено със себе си и да се реализира, тя мечтае да е бръмчала и риалити звезда.

# 1 751
Йоана на 20 трябва да се държи, сякаш има 50-годишен опит в човешките взаимоотношения, пък Вико само на 26 има да се учи как се води елементарен разговор със жена, ехее, животът е пред него.

# 1 752
  • София
Аз не разбирам Роси какво се сърди, че чак и средни пръсти показва. Затова не се задават такива въпроси, на които искреният отговор няма да ти хареса. Той не може да ѝ каже истината, но с това извикване на Косара беше ясно, че не му е била приоритет. Също така не каза, че е план Д, а изпсува. Васил май въобще не осъзнаваше, че това е синхрон и ще се излъчва, сякаш водеше небрежен разговор с някого настрани и беше искрената му реакция.

Там да ѝ стане неприятно, разбирам, но месец по-късно да показва средни пръсти. Не знам как някой мъж ще се занимава с нея без притеснение после, това са мъже, които дори не я заблуждават, а в реала, ако има отношения с някого и той реши да я оставя, не ми се мисли какво ще последва. Трябва да работи с психолог. На себе си вреди така с тези реакции при отхвърляне.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 11:25 от Niya-

# 1 753
Никаква кой знае колко лоша не е реакцията на Роси. Все пак и за шоуто, трябва да е по-привличаща вниманието “артистична” реакция. А Васил било ок да псува ехидно зад гърба й, защото не знаел, че го снимат… точно затова си заслужава среден.

# 1 754
  • София
Невъзпитана е реакцията на Роси (да кажа като една лелка Grinning ), можеше и по по-елегантен начин да покаже какво мисли, но пък има пълно право да е засегната.

Общи условия

Активация на акаунт