🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 843
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 830
Жалко за Ферай. Такова красиво телце защо е съсипала?

# 1 831
  • Stockholm
Защото ще ѝ се увеличи пазарската цена Joy

# 1 832
На него му е било ясно, че нищо няма да види, още като ѝ ги е дал. Освен ако чавка не му е била изпила мозъка, като ѝ ги е давал
Явно му е слаб ангела Sweat Smile Даниела голяма реклама му направи Laughing

# 1 833
Нямам търпение Марто да излезе другата седмица и да каже в крайна сметка балък ли е, или не е? 😂

# 1 834
Сигурно ли е, че свършва другата седмица? Васильовиците са много още, майки не са идвали, срещи не е имал 24-часови. В три епизода как ще ги сбият?

# 1 835
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Нямам търпение Марто да излезе другата седмица и да каже в крайна сметка балък ли е, или не е? 😂
Убедена съм, че в крайна сметка ще се окаже балък, дори да не е точно веднага след предаването. Т.е. допускам, че може известно време да са заедно с Даниела и навън, но неговото няма да се изгуби, не смятам, че биха останали заедно дълго.

А по повод шофирането на Даниела - онзи ден ми попадна стори, в което обяснява при кой лекар си е правила ринопластиката, като с едната ръка държеше чаша капучино, а с другата ръкомахаше през цялото време. Та има и по-лошо от това да шофира без колан. Confused

# 1 836
Оф, Мила и тя до там ли я докара да учи такива, като Ферай, да правят вежди. Не знам коя жена с акъл ще легне тази да им прави веждите.

# 1 837
Даниела манивела редовно шофира, докато се вживява на телевизионна звезда, а в едната ръка дали кафета ще държи, дали ще си мята косата, с втората ръка пък ще си държи телефона, а на волана - няма никой. Не е единствен път това, което сте видели и Вие. И без колан. Нали си било нейна грижа как ще шофира, манивела изтъпела си е и това е.

# 1 838
Той ще каже, че е планувал само да и даде пръстен 😂 Няма да признае, че е надигран. Ще измисли сто причини, да не се признае за глупак😂😂😂

# 1 839
Даниела манивела редовно шофира, докато се вживява на телевизионна звезда, а в едната ръка дали кафета ще държи, дали ще си мята косата, с втората ръка пък ще си държи телефона, а на волана - няма никой. Не е единствен път това, което сте видели и Вие. И без колан. Нали си било нейна грижа как ще шофира, манивела изтъпела си е и това е.
И не си дава сметка, че все пак ще се намерят хора, които ще вземат пример от нея и ще шофират или возят без колан. Наистина много високомерно се държи, а не трябва да е така, все пак е участвала само в едно предаване (за сега). LaughingLaughing

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 21:03 от Daniela216

# 1 840
Ахаха Маймунела чак и се кара Joy

# 1 841
ЧСИ-то пуснал пост във фейсбук на тема хората, които му дължат пари, споменава и Данка, някак между другото. Simple Smile

# 1 842
  • София
Иска ми се Надкаст да бъдат различни по отношение на Марто и да го излъчат или live или да оставят възможност на зрителите да си зададат въпросите. Може и четири часа да стигне, но да се изговорят нещата и да се видят реакции, да се видят погледи и всичко - така е редно. То с избора му настанаха още въпроси, отколкото преди това докато се чудеше къде да поеме. Пък и иначе лекооооооооо нагласена работа ми идва, доста са обрани в коментарите и почти нищо интересно няма - затова и се гледат с 1.25 спийд евентуално и ако няма нищо друго налично за гледане.

# 1 843
Той ще каже, че е планувал само да и даде пръстен 😂 Няма да признае, че е надигран. Ще измисли сто причини, да не се признае за глупак😂😂😂
Възможно е, много неща са възможни,  но нали е човек на думата, та ще ми бъде забавно и това да гледам.🤣

# 1 844
ЧСИ-то пуснал пост във фейсбук на тема хората, които му дължат пари, споменава и Данка, някак между другото. Simple Smile

Постът звучи доста заканително, ако човек чете между редовете. Вярвам, че ще си дари вземанията и наистина ще даде публичност.

Общи условия

Активация на акаунт