МНОГОДЕТНИ МАМИ 13

• 15 991
  • 343
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Здравейте и честито на рождениците! Да са много здрави и щастливи!

Хелла, не се тревожи за столчетата, сега проверяват за алкохол и застраховки, никой не споменава да проверяват за деца в столчета. Много хубаво да си изкарате на въздух и зеленина, да зачервите бузите и да зарадвате и баба, и дядо!

# 181
E, хайде да ви покажа и нашите Великденски яйца:
http://images14.snimka.bg/002580409.jpg

Какво страхотно време е... направо да не се прибира човек.

Лилибон, Риткун расте ли? А ТИ? Mr. Green Стига си изглеждала елегантно-делово  Mr. Green

# 182
  • Варна
Скопосни мами, брей! Много са хубави яйцата, Хелла, остава да ги опазиш до Великден!  Wink

Риткун расте, рита като състезателен кон, а дъщеря ми в момента, в който миряса идва да ръчка корема ми, за да го раздвижи пак. Ако пък не й го връча да го гледа след раждането, като го подкокоросва така, пък на!  Simple Smile Аз си растааа, опитвам се да достигна размерите на държава-джудже и определено хич не съм елегантна, а сочно-закръглена с обли бузки и добре подплатена гушка. Уф!

Днес мързелувам в офиса, че почти нямаме работа. Събирам сили за утре, за боядисване, чистене, готвене, че и ходене по магазини.
Приятен следобед на всички мами и много хубави емоции през празниците!  Hug

# 183
Мами, чета ви най-редовно, ама нещо не ми се пише в последно време... Да си призная на моменти чакам с нетърпение да свърши ваканцията.....Ох, така са ме завъртяли децата,че нещо на моменти давам блокаж.....

Лили, завиждам ти- да погалиш и цункаш тумбака от нас! Искам да съм бременнаааааааа!!!

какво ли правят нашите хаймани? Галчето, Цвета, Теди, активна и тя е по пътищата, Дидка сега е заета, Габи - поздрави на Испания, Хелла и на теб приятно на село, Тедивас - почиваш ли от големите мъже, Феичке - измихте ли се от боята?, Наде - близнаците и баба шарка как са?,ивата - не съм забравила - ще ти пиша специално за теб,Злате - как са момчетата, Свате - нещо времето ми играе постоянно номера....ама дидуш е около теб и отстрамва по достойнство името ни!Ох, дано не съм забравила някой... А Наталия - ще идвате ли на Празника? Вие броите ли дните - вече са 7 - да се надяваме,че след 1 седмица вече ще се видим за Празника.....Къде ще е купона тогава? Илиева - излагате се.. елате и вие, виж и рениса ще дойде(нали рениса ще ви видим)... Я стягайте редици и да се видим на Празника... Юле, поздрави и на теб! То май има опасност да пропусна някой... Ама не е вярно... Мисля си какво ли правите да знаете, сега през ваканцията,че аз на моменти ще лудна.....Мисля си - дали и вие сте луднали като мен????

Хубави събота и неделя, момичета!!!!!

ЧРД на Радослав  на TheWinner! Здраве, много игри, приятно изкарване и много подаръци!   bouquet  bouquetА мама да се разпише в темата...

Последна редакция: пт, 06 апр 2007, 18:25 от Мама Цоцоланка

# 184
ЧРД на Радослав! Много здраве и щастие! newsm59
Аз да се похваля, че и Юли проходи. Още малко да се усъвършенстват и ще правя прощъпулник.
А баба Шарка май си отива. Дано не подхване някой друг пък сега.
Купихме и две единични колички за малките и сега ще ги превръщаме в двойна. Като стане магията ще ви ги покажа.
Хайде весели празници на всички, че при нас утре ще е голямото боядисване! baloni

# 185
  • София
Цоцоланче,почивам си аз,ама днес ме скъсаха от гости.Една баба,друга близка баба,една приятелка с едно от трите си деца,да ми помогне за декларацията за данъците.Оказа се,че  тъй като на тати му много ниска заплатата,съответно осигуровките и ще ми върнат само 80 лв. Дано и това ми върнат,де.Като забогатеем-повече  Wink

# 186
 Hug Hug HugЗдравейте,момичета!
  car003hella,приятно пътуване и да пазиш тези хубави яйчица по пътя...Поздрави на Морето!Справи ли се с гласуването...аз по-горе бях обяснила накратко как става...
 smile3521Цоцоланче,и мен ми писна от Ваканции.Повече чистене,повече готвене...
 familylilibon,почивай си,сега имаш нужда
 smile3501nadiaeuro,браво на Юли!И поздравления,че сте преборила Шарката
 smile3503тедивас,днес ще има ли гости ПАК

Весели празници от мен и семейството!Обичам ви!

# 187
да се включа и аз. няколко дена ме няма и..цели две страници сте изписали smile3501.Евро наде радвам се че бързо сте минали баба Шарка, дано не хванете и вие,че е много гадно- аз я изкарах с трите деца и бях на 33 и беше.. newsm45.а децата не я осетиха- само малката се почесваше та всички в къщи бяхме станали маниаци- а посегне някой да се почеше... fightвсички виквахми  НЕЕЕЕ .приятен път на всички дето ще пътуват.весели празници на всички. горе главата Мамо  Цоцоланке ваканцията свърши и вече ще е по спокойно. smile3521вече чакам празника.. newsm68

# 188
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 newsm51  на всички празнували едно сърдечно ЧЕСТИТО   Hug Покрай нашият благотворителен базар и службите в църквата, нямам време да седна и да се разпиша!Сега приключихме с базара,Мъжът ми отиде да прибере Ваня от Троян,Павел е пласиран на гости в батко си,че довечера няма как да е на среднощната служба,ще си дойде утре направо за рожденният си ден,подаръците са готови,гостите поканени,само да дойде ред на свещичката HugВесел празник easter ви желая момичета ,аз отивам да се къпя и да поспя  smile3524

# 189
  • Варна
Честито на всички, които са празнували!Да сте живи и здрави!Много усмивки, слънце и цветя и прекрасно пролетно настроение!

Не успявам да се включа,понеже вече 1 седмица ходя на работа и поради тази причина няма да идваме в София.Тази работа като дейност е съвсем нова за мен ,та не смея да се зарадвам и похваля.За сега само гледам и слушам.Работата е в склад за бои, лакове, фасагени и още куп артикули.Изписват се и завеждат стоки,  приемат се заявки по телефона и цяла камара документи и фактури.Трябва да навляза бързо в дейността,понеже шефката след месец излиза в майчински.Никога не съм работила това и се притеснявам много да не сбъркам нещо.Ще останем аз, шефа и 2 двете момчета ,които товарят и разнасят стоката.А има доста документи за оправяне за деня.Хем искам нещо ново,хем се страхувам дали ще се справя.Та от моделиер на чанти,ще ставам "Чиновничка",както каза баба ми.

Стискайте ми палци,момичета, имам нужда от подкрепа.Мъжът ми,мама и сестра ми/гл.счетоводител/са до мен и ме окуражават за новата работа.Даже не очаквах,че шефа ще ми се обади,като знаеше ,че не съм работила това никога.Дано се справя без проблеми.

Лек и слънчев ден на вас! И весел празник утре,ще пада голямото борене с яйца.Дано оцелеят до утре.

# 190
Снимка на индианците... В буквалния смисъл - моите яйчица са боядисани...

# 191
 Вече окончателно излудях, чак сега стигам до яйцата... НО ВСЕ ПАК УСПЯХ, НАЛИ!? Разписвам се и отивам!

# 192
  • Варна
Дивна самка ,не се притеснявай и аз почти като тебе ги боядисах в последния момент.Ама пак станаха.

Весели и усмихнати дни!

# 193
Наша Дидка вече си има петгодишен юнак!

ЧРД на Павчо! Да е жив и здрав,много игри,  много да радва мама и тате, и все така да върти гаджетата успешно!
hbday hbday hbday hbday bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni newsm59 newsm59 newsm59  bigdance2  bigdance2
ЧРД и на Стефка(cvyrche)! Здраве, много любов, нерви и сили! Весел празник и винаги обичана!
 newsm51 newsm51 newsm51

Христос возкресе!

# 194
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Во истина воскресе  easter
Тъкмо се прибираме ...благодаря за поздрава Цоцоланце   bouquet
 Flowers Bouquet baloni bdbaloni baloni Стефче   bouquet честит рожден ден,здраве,любов,щастливи усмивки край тебе и много сполука в годините пред тебе! newsm59

Общи условия

Активация на акаунт