МНОГОДЕТНИ МАМИ 13

• 15 991
  • 343
  •   1
Отговори
# 195
Во истина возкресе!

Честит Рожден ден на Павчо!Здраве и щастливо детство! newsm59 newsm59 newsm59
Дидка,да те радва много малкият красавец!
  bouquet  bouquet  bouquet

Стефче,Честит Рожден Ден! Tada  party023  ura

Гледам едни хубави дечица,хубави яйчица и вкусни козунаци...пълни ми се душичката от радост!

# 196
Во истина возкресе ! - и от мен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАВЕЛ!МНОГО ЗДРАВЕ,УСМИВКИ И УСПЕХИ!  bouquet  bouquet  bouquet
Момичета,разкошни са Ви яйцата!Мен тази година ме домързя да си играя много,много....ама и с трима помагачи,които бързат да пускат в буркана с боята,не остана време за шарки!Важното е,че ги боядисахме!Снимки на рожденника ще кача после,че не ми остава време да седна пред компютъра - моята сестричка си е тук!Ама то било много хубаво! HugСега сме постоянно заедно и гледаме да наваксаме,тъй че може да да се позагубя тези дни,но снимка на рожденника ми ще кача! Peace
Браво на проходилото момче на Надя! smile3501
Илиева - успех на новата работа! newsm10
Айде аз ставам,че ми се спииииии!
Весел ден желая на всички! easter lovekiss

# 197
Честит Рожден ден на Павел и честито на мама Дидка също.
Много радост,щастие и любов.

# 198

Воистино Воскресе Simple Smile

# 199
  • Варна
Воистина воскресе! Хубав, щастлив, слънчев ден! Ден, в който малки юначета стават на 5 години! Дидке, да е жив и здрав Павчо, да играе щастливо и много да ви радва!  newsm59

Честит рожден ден, cvurche! Най-добри пожелания по случай празника!  smile3525

Илиева, не се тревожи, ще навлезеш в работата и ще свикнеш, всяко начало е трудно, но не е невъзможно. Пък и важното е да имаш кого да питаш, когато се чудиш как да постъпиш.

Наде, честито за проходилия юнак, ха сега да видя след кого по-напред ще тичаш! Ще станеш съвсем фина мама!  Wink

Много хубави яйца и козунаци сте направили, може и аз по-късно да пусна моите. Simple Smile Още веднъж - нека денят  е прекрасен за всички ни!  easter

Яйчица

Последна редакция: нд, 08 апр 2007, 08:37 от Lilibon

# 200
  • София
ХРИСТОС ВЪЗКРЕСЕ!
ЧРД НА ПАВЧО!Да е здрав и щастлив!

ЧРД НА СТЕФЧЕТО!Много здраве и сили!

Илиева,честита ти работа,но съжалявам,че заради това няма да се видим  Sad

# 201
ЧРД на Павчо, голямото момче на мама Дидка!
ЧРД на Стефчето! Само радости оттук насетне!
Христос воскресе!
В 11.50 приключих с боядисването! Хихи! Направо... Mr. Green!

# 202
Честит празник, мили момичета !!! Да са пълни с радост и благословение домовете ни !    bouquet    bouquet
Честито и на рождениците, пролетни усмивки и любов им пожелавам !!!    bouquet   bouquet
Много радости са ви споходили, момичета, едва успявам да прочитам всичко. Ние с малкия от две седмици не се кърмим и все още той е малко неспокоен. Не е нервен като първите дни, но пак си търси да бозае . И на мен ми е мъчно, че трябваше да спрем, но стига вече. То не се спеше спокойно, сега и двамата спим по-добре.
Съжалявам, че няма да мога да дойда на празника, но ще очаквам с нетърпение снимки от събитието.
Дано да е лека и успешна новата седмица !  Laughing

# 203
 easter easter easter easter easter easter easter easter easter easter easter
4естит празник на всички-много здраве,щастие и любов
 hbday bdbaloni чрд на рожденниците да са живи,здрави и много щастливи

# 204

Момичета,семейството ни има още един член-момиченце лабрадорче,по скоро голдънче-Дива.Докторите препоръчаха терапия с куче...Нямам думи да ви опиша щастието на Давид.ТУК има снимка на Дива,а ТУК  е с едно от братчетата си,а  ТУК е тати Марко.
Весел празник още веднъж от мен!  bouquet

# 205
 bdbaloni да са живи и здрави всички рожденници. ХРИСТОС ВЪЗКРЕСЕ.                                          Илиева не се притеснявай ,ако  имаш желание ще се справиш. аз по професия съм сладкар и само това съм работила 10 год.От 1 год.  работя нещо подобно на твоята работа-тоест работя в склад на едро-приемам заяки по тел., давам заявка за нашия склад, водя докоментацията.....и ръководя офиса. #Crazy  в началото ми беше много трудно ,но имах желание да сменя професията и вече... smile3521. Ще се справиш.  Габи нещо не ми излизат снимките.момичета как се качват снимки- да ви изпратя на моите юнаци-Габи и Митко свирят в духовия оркестър в Труд/имат си и мажоретки /та скоро  имаха изява и изглеждат страхотно-не че са мои... newsm62. моля помогнете  newsm03.

# 206
kaishka,има проблем със сървъра на Снимка.бг в момента...и аз не мога да отворя нищо там...А ти къде искаш да качиш снимки.
Ето я сладураната

# 207
Споделям с вас нашето агнешко печено.....Да ви е сладко!

# 208
мерси за агнешкото изглежда много вкусно
габи завиждам ти за кученцето,на нас ни бяха обещали подарък такова,но ни донесоха немска овчарка,и сега си имаме алекс-на 5 месеца

# 209
Габи имам снимки на дцата в компа и искам да сложа така както ти показа кученцата-много са сладички-нашето е хъска-Рита и е на 3 мес

Общи условия

Активация на акаунт