МНОГОДЕТНИ МАМИ 13

• 15 987
  • 343
  •   1
Отговори
# 210
Габи имам снимки на дцата в компа и искам да сложа така както ти показа кученцата-много са сладички-нашето е хъска-Рита и е на 3 мес
натискаш първата иконка...с картинката,между двете img-та копираш снимката...мисля,че трябва да са качени някъде в Интернет Hug

Цоцоланче,мерси за акнешкото,беще вкусно  bouquet

# 211
Габи имам снимки на дцата в компа и искам да сложа така както ти показа кученцата-много са сладички-нашето е хъска-Рита и е на 3 мес
натискаш първата иконка...с картинката,между двете img-та копираш снимката...мисля,че трябва да са качени някъде в Интернет Hug

Напр. в албума на многодетните мами - на 1 стр. можеш да го намериш.......

# 212
Ох ,потече ми слюнка чак от това агнешко newsm53

# 213
ЧРД на Данчо на miroslava-1! Жив и здрав, да слуша семейството и жена си, да помага и да бъде добър баща!

Мами, 5 дена остават до Празника - кой от темата тук ще идва? Знам за:

1. Наталия
2. Сватята
3. Теди
4. Теди
5. Цвета
6. Галя
7. Юлето
8. Дидка
9. Ирена
10.Неви
11.Ирина
12.Стефка
13.Олга
14.Злати
15.Диана
16.Надя
17.Даниела
18.Диана
19.?

Пропуснах ли някоя мама?

# 214
Честит рожден ден на Данчо на Мирослава - 1 !Много сили ,здраве и разбирателство желая!
Габи - кученцето е много сладко,моите дечурлига биха полудяли от щастие,но в апартамент не става!
Мамо Цоцоланке,аз все още не мога да потвърдя със сигурност за празника,но ако дойдем без потвърждение,ще бъде ли проблем?
Ето го и нашия рожденник - както обещах!http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2593977
Лека вечер от мен!  bouquet

# 215
Мамо Цоцоланке,аз все още не мога да потвърдя със сигурност за празника,но ако дойдем без потвърждение,ще бъде ли проблем?

Естествено,че няма да бъде проблем, но се постарайте да дойдете все пак  newsm29 newsm66

Хайманите на 4 гуми и колесници - няма ли да се връщате? Ваканцията свърши! Оляхте се!

Последна редакция: пн, 09 апр 2007, 00:42 от Мама Цоцоланка

# 216
Мамо Цоцоланке, днес бяхме на излет със едно сем. също като нас-многодетни... та те много се запалиха за събирането -ще бъде ли възможно и те да дойдат ?

# 217
Що питаш, разбира се!

# 218
Мами, ваканцията свършва... Как се чувствате? Нещо ми е притеснено на мен за учениците ми... Не ме питайте защо... Просто ми е нервно...

# 219
Ииииихууууу! Завърнах се-пу първа! Не ме питайте как пътувах с влака....
Донесох покривките за празника- браво на Наталия-  на Великден работи, за да мога да ги взема!

Христос Возкресе!

Цоцоланке, едно време като деца казвахме-училище-мъчилище, за туй ще да е притеснението.

# 220
Чувствам се изцедена, измъчена, изнервена, къщата ми е на вили и на могили... Нарадвах се на детско присъствие, и те се нарадваха на мойто (както те си знаят...). Ох, да почва това училище, че да мирясаме! Да си влезем в релсите... Отгоре на всичкото, Каро сметна че му остават САМО 30-тина дни учене! Леле мале!

# 221
Здравейте, и аз се завърнах днес следобед. Беше прекрасно, вълнуващо, интересно, неповторимо и искам пак и още, и още Crazy. Подробрости и снимки по-късно. Мъжът ми каза, че и той си е изкарал много добре с децата и пак ще има отпуска за мама.  Flutter Една седмица май е точната мярка, тъкмо ми домъчня за децата и коша за пране е пълен, а къщата е на вили и мотовили  Rolling Eyes
Сега лека нощ, пълен отчет ще има утре  bouquet

# 222
добро утро мами. децата пак на училище, не на работа...добре ми дойдоха тези 3 почивни дни ама нейси работата зове  Weary. лек ден на всички-ако мога ще се включа пак довечера. значи за събирането бройте още едно сем.

# 223
Това многодетните мами са голяма работа newsm10
Диана заслужава награда Gift и букет newsm51,покривките тежаха,та това е почти цял топ плат.
Лек и успешен ден и от мен Peace

# 224
Добро утро, мами!!! Ваканцията свърши! Децата са разпределени по училища и ДГ, а мама е пред компа с кафе!

Браво на Дидето за покривките! Има един козунак от нас на празника!

Хайде мами, празника наближава! Ще се събираме ли от петък и къде? А в събота след празника - ще ходим ли някъде? Ние тези 2 дена сме ги заделили за купон!!!!!! Кой е с нас?

Общи условия

Активация на акаунт