МНОГОДЕТНИ МАМИ 13

• 15 991
  • 343
  •   1
Отговори
# 225
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 Flowers Four Leaf CloverЧестит Рожден Ден със закъснение на Данчо  Flowers Bouquet
(РАЗ)УМНИЦА радвам се за тебе,за хубавото изкарване Hug
Дивна самка  Joy споко Stop и тука е вили на могили,сега се запрятам да започвам  1dishes newsm28 newsm75 wash hang
 Mr. Green какво е туй  eatагнешко...най ме привлече чесънчето обаче  Joy не съм готвила изобщо дни наред!За рожденният ден направих руло стефани за да оползотворя начупените яйца,а самият рожден ден мина идеално,имаше 4 дами,като едната беше неговата приятелка естествено,играха си децата много разбрано за разлика от други години,явно наистина порастват и личи вече,тортата,сока ,сандвичите ...се опустошиха,кучето се побърка от толкова деца,направо беше издивяло от търчене  animal037снимки ще пусна но до ден-два,че още не съм си купила ново апаратче и в старото трябва да свърши лентата!
Моят мъж ме натиска да уча,да ходя на изпит,ама ще видим как ще го излъжа и ще го отложа Joy за да дойда с децата на бала!
 ooooh! отивам да шетам и да взема да наготвя вече нещо  chef

# 226
Здравейте, мами! И ние се завърнахме - няколко дни пълно мързелуване (за мен) - само се премествах от леглото до масата и за малко на разходка. Никакво шетане - не знам майка ми как се сбори, но не даваше нищо да помагам (аз не се и натисках много!) Даже изпробвахме новото си барбекю на нашето село! Голяма почивка и даже още не ми се вярва, че ваканцията е свършила!

# 227
Хайде и аз да се разпиша ,че много ми се насъбраха оцъствията  Embarassed
Добре сте си починали всички гледам и ние три дена обиколихме горите на село.Вчера карах колело и днес не мога да си седна на дупето.А бе хубаво време на вън и се изтърколихме от дупките си.Галче,чакам снимките ти с интерес да знаеш .Честито на всички които празнуваха рожденните си дни,а  аз пропуснах. Embarassed
Да са много здрави,щастливи и късмет да ги съпътства в живота
Момичета ,днес си купих билети за влака.Ще пътуваме на 13,04,в 5и25мин.Мисля че около 12ч. сме в София.Ще се обадя на Теди/тя беше така любезна да си предостави услугите на гид из София/ и ако наистина има желаещи и аз съм към групата за купона и на 13 и на 14 след празника.

# 228
Здравейте и от мен! И ние вчера се завърнахме от голяяяямата почивка в Тетевен - и аз като СуперТеди нито съм готвила, нито чистила (е, само малко в началото, докато се настаним). Децата щуряха, а майка им се наспа за една година напред.

Да ви съобщя радостната вест за нашето семейство - вчера се роди втората ми племенничка - Гергана, 3 480 кг и 52 см   ylinfant  ! Да ни е жива и здрава, а също и цялото им семейство! Много сладичко бебенце - видях го снощи на снимки и клипчета.

Честито на всички празнували - много любов и късмет в живота!   bigdance2

Изпуснала съм много страници от "ваканционните" ви писания, ще гледам да намеря време да ги прочета.

# 229
Прибират се една по една и се отчитат....... Mr. Green

Да е жива и здрава Гергана, да слуша, да има леки колики и да е много,много щастлива тя и всички около нея!  bouquet  bouquet  bouquet

# 230
Прибират се една по една и се отчитат....... Mr. Green
Ами хайде и аз да се отчета.
 И ние се прибрахме вчера. Беше много хубаво - имахме една мързелуваща мама, две деца, дето не можеха да се натичат из двора, едно бебе, дето всички роднини  го омачкаха, един играещ с децата тати и едни щастливи баба и дядо. Всичко както си му е реда. Пошляхме се из Каварна и из околностите на наше село, от където морето се вижда много красиво и величествено. Прилагам снимка:
Както се вижда и от снимката в момента вече са развалили естественета красота, за да създадат изкуствена "некрасота". Правят голфигрище и аз умирам от яд. Ще развалят всичко което помня от детството си, цял живот. За баща ми да не говорим - той направо ще се поболее човека. Да можехме да влезем и ние в Натура 2000... Но всъщност не ми се говори за това, че темата е безкрайна.
Това, което винаги ме е пленявало там, е мириса ни чисто. Просто в момента, в който отворя вратата на колата и ме лъха свежия аромат на зелена трева, примесена от време на време с дъх на море. А като цъфне лайката... красота. Целия двор в лайка, макове и мирише... Още малко и това време ще дойде, нямам търпение.
И обратното: в момента , в който влезем във Варна и ми се иска да си запуша носа.
Каква селянка съм станала!( в добрия смисъл).  Laughing То май с годините.. Laughing

Oп-па, снимка по-късно, че нещо сървъра...

Последна редакция: вт, 10 апр 2007, 16:37 от hella

# 231
  • Пловдив
Христос воскресе!

Здравейте всички!

Много се радвам, че открих този форум!
Много се радвам, че има и други хора, които  обичат "пълната си къща"

# 232
  • Пловдив
Христос воскресе!

Здравейте всички!

Много се радвам, че успях да намеря и други хора, които обичат "пълната си къща"!

Прочетах по-нагоре за някаква стена на славата. Ка да се запишем и ние на нея? newsm78

# 233
радеток добре дошла сред нас! Hug

Стената на гордостта - просто напиши ЧРД на твоето семейство и в следващата тема(защото в тази вече не може)и вие ще бъдете там!

Дано ти е приятно сред нас! А в събота ще има Празник на многодетните - дали евентуално и вашето семейство ще присъства?

# 234
    Христос возкресе! easter
   Здравейте, и аз се прибрах вчера, но чак сега намирам време и сили да се отчета. Върнахме се от село настинали и уморени от садене на картофи. Времето ни притиска и почивахме и празнувахме чак в неделя.
   Добрата новина е, че получихме заема за шипките, а лошата, че няма да имам време и нет за вас. smile3525

Искам и аз да поздравя всички, които имат повод да почерпят и съм ги пропуснала. Да са живи и здрави и зло да ги забрави! newsm51

# 235
привет на всички завърнали се от почивка.от Пловдив се увеличаваме  newsm44 . Активна да ти е жива и здрава племеничката  newsm51-да е за радост на всички около нея.от мен толкоз-нещо ме е налегнала дрямката и... newsm03

# 236
kaishka71  ти защо с този ник?????? А не си с легалния си?????

# 237
  • Пловдив
много благодарим за поканата за събота. Цялото семейство с удоволствие четем постингите и се радваме на топлото приемане!

С удоволствие ще дойдем в събота!

# 238
много благодарим за поканата за събота. Цялото семейство с удоволствие четем постингите и се радваме на топлото приемане!

С удоволствие ще дойдем в събота!

Тогава ако може имената на цялата фамилия да ми ги пратиш на ЛС,че се прави списък и да се попълни и с вашите данни. Вашето семейство и годините на децата, общо взето както си видяла на Поканата какво пише......
Поздрави на семейството, което чете!!!!! Hug Hug Hug

# 239
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
  bouquet   радеток   Hug добре дошла сред нас!
aktivna    bouquet честита радост-да ви е живо и здраво малкото момиченце,на неговата майка пожелавам бързо възстановяване,а на каката много да слуша и да помага за бебето  bouquet
renisa чудесно е,че са ви отпуснали парите,да ни викаш после да берем шипките Hug

Общи условия

Активация на акаунт