Дисниленд Париж - тема 7

• 6 770
  • 196
  •   1
Отговори
# 180
А ние като ходихме миналата година ни казаха, че това със значките е отпаднало и вече не дават. Дъщеря ми беше рожденичка и специално питах.

При нас беше през 2022 г. и 2023 г., мисля.

# 181
А ние като ходихме миналата година ни казаха, че това със значките е отпаднало и вече не дават. Дъщеря ми беше рожденичка и специално питах.

При нас беше през 2022 г. и 2023 г., мисля.
Ние септември-октомври тая година взехме значки от City Hall, вероятно в някакъв момент не са имали наличности. Както картите ги бяха махнали известно време, а сега има. Simple Smile

# 182
Да, карти също нямаше, когато ходихме за последно и на мен много ми липсваха. Аз не обичам да съм много дигитална, а и на телефона ми е малка картата, при положение че моят телефон е с по-голям екран от стандартния.

# 183
Здравейте, оглеждам се за първо посещение в Дисни и правя още проучване. Някой има ли представа защо не позволява в сайта да се избере най-бюджетния вариант само за базик билет в парка без възможност за анулиране...при избор на възможна дата ми изписва от няколко дни : We’re experiencing technical issues. Please try again later.

# 184
  • Варна
Току-що отворих за нашите дати и нямам проблем да купя такива билети. За вашите да не са изчерпани?

# 185

Ето и бутона confirm selection е неактивен. Днес пуснаха билети за 19.04 и пак не успявам

# 186
  • На планетата Земя
Преинсталирайте приложението. Също така опитайте от компютър.

# 187
Пробвах от два телефона и от два компютъра, при вас става така ли? Хм къде бъркам?

# 188
Според мен имат някакъв технически проблем, защото преди виждах билети до септември със сигурност, в момента - не.
Иначе, вместо запис - тази есен и ние ще посетим парка. Ще бъде интензивно, защото имаме само един ден, а явно ще трябва да вмъкнем и двата парка. Няма как да пропуснем нито Леденото кралство, нито фойерверките. Ще бъдем с disability пропуск, което се надявам да ни спести някакво висене по опашки. Нямаме намерение да обиколим и да се качим на всичко, ще го даваме лежерно и колкото ни стигне времето.
С храната как стои въпросът? Освен ресторантите с предварителна резервация, има ли някакви места, където човек да може да си вземе някакви неща тип пица на парче?

# 189
Не можете да вмъкнете два парка за един ден. Няма как.

# 190
Не можете да вмъкнете два парка за един ден. Няма как.

Е може - 2-3 атракции в единия, 2-3 в другия. Особено ако предварително си набележат атракциите и след като ще бъдат с пропуск. За яденето не съм компетентна. Ядем само в ресторантите с резервации (тоест аз ям, детето рови в чинията), така че не мога да кажа конкретно, но гладни със сигурност няма да останете.

# 191
Ще видим. Така или иначе ще купя билети за два парка, колкото-толкова, не ни е да обиколим всичко на всяка цена. В разни групи във фб чета, че с такъв пасс се чака около 10-20 мин на атракция, което ми се вижда поносимо.

# 192
  • На планетата Земя
С Priority card ще успеете на доста неща да се повозите и в двата парка. Ако отидете и още в самото начало.
Има всякакво ядене - пица на парче, печено пиле, сандвичи, нямате проблем с това. От приложението има възможност за поръчване на някои места без чакане на опашката, взимате готовото от отделно гише в зададен часови диапазон.

Предполагам, че сте проучили disability пропуска, можете да изпратите онлайн документи 1 месец преди посещението.

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 13:19 от Mileto

# 193
Да, знам. И после си го вземаме лично на определените каси. Идеята ни е да отидем рано сутринта, отседнали сме много близо до парка. Ще сме през септември, може би няма да е чак такава лудница. С две малки момичета, основната ни цел е да видим Леденото кралство, най-голямата иска зарята, все за толкова ще успеем.

# 194
  • Белгия
Здравейте, организирам в последната минута посещение в началото на февруари, досега не сме били. Ще се опитам да запазя Ню Порт Бeй клуб или някой по-хубав, ако има места.
В кой ресторант препоръчвате да направя резервация за вечеря? Имаме рожденици-тийнове, не се интересуват от снимки с герои и принцеси, но искаме да е хубава атмосферата.
За колко часа да запазя вечерята, така че да не пречи да гледаме фойерверките и каквото друго има за гледане вечер?
Благодаря предварително!

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 14:32 от mik123

Общи условия

Активация на акаунт