Дисниленд Париж - тема 7

• 6 767
  • 196
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, организирам в последната минута посещение в началото на февруари, досега не сме били. Ще се опитам да запазя Ню Порт Бeй клуб или някой по-хубав, ако има места.
В кой ресторант препоръчвате да направя резервация за вечеря? Имаме рожденици-тийнове, не се интересуват от снимки с герои и принцеси, но искаме да е хубава атмосферата.
За колко часа да запазя вечерята, така че да не пречи да гледаме фойерверките и каквото друго има за гледане вечер?
Благодаря предварително!

За ресторант - вижте в кой са останали места. Аз резервирах месец и половина по-рано и места почти нямаше. Никъде. Препоръки не давам, защото всеки е с вкуса си, но в приложението пише къде какво се предлага.

Ние бяхме в Ню Порт. Избрах го, защото разликата при цената с другите беше пренебрежително малка, а и в него не бяхме ходили. Не мисля обаче, че си заслужаваше допълнителните евра.

# 196
Ние сме ходили само веднъж в Дисниленд и нощувахме в Ню порт бей. Хареса ни, но и двата дни бяхме по цял ден в парковете. Относно храненето, не сме резервирали. Единия ден хапнахме обедно в Бела Ноте, децата харесаха пиците и десертите с Мики Маус. Чакахме без резервация около 40 мин. После хапваха всякакви джънкове и не искаха друга вечеря. От кафе в селцето им бях взела нарязани плодове и зеленчуци в кутийки. На втория ден на обяд хапваха сандвичи, пържени картофи и отново плодове и зеленчуци. Вечеряхме в един френски ресторант извън парка.

Общи условия

Активация на акаунт