ОУ „Д-р Петър Берон“ гр.Пловдив

• 247
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте. Намирам няколко теми за училището, но ми се виждат недоразвити и поне аз не успявам да си изградя солидно мнение.

Детето ще е първокласник есента на 2026 г. и ми се иска да събера отзиви за училището: учители, учебна среда, допълнителни дейности. Запозната съм със скандалите през последните години, но някак информацията е по-скоро противоречива. Чувам и за положителни инициативи, благотворителни каузи, с които се обвързват учениците, изучаване на езици като японски, спортни дейности.

В тази връзка имам няколко чудения:
1/ Учителския състав и в частност отзиви за учителите, които ще поемат випуск 2026г.;
2/ В действителност ли първокласниците не учат в базата на училището, а в подблоково пространство? Как става организацията, когато имат спорт, обяд?;
3/ Ще е чудесно, ако някой сподели отзиви за допълнителните дейности в училището, както и за занималнята;

Материалната база е доста стара, но водещо за нас не е дали училището е елитно, дали базата е обновена, а по-скоро горните няколко точки. Всяко мнение ще е от полза и благодаря предварително!

# 1
  • Варна
И аз се интересувам и търся информация, но такава, общо взето липсва. Също като за "Александър I".

Общи условия

Активация на акаунт