Темата за СТИВЪН КИНГ - №16

• 8 155
  • 145
  •   1
Отговори
# 105
Има доста сполучливи по Стивън Кинг, но Дългата разходка и Тъмната кула определено не са от тях. Без да съм гледала всичко, излязло по негови произведения, на мен лично ми харесаха доста филми като например То (2017-2019), Изкуплението Шоушенк, Ланголиерите (макар и старичък), Доктор Сън, Зеленият път, Щастлив брак, Капан за сънища, 11/22/63....

# 106
На мен Разходката много ми хареса. Да, промени са доста неща, но филмът е хубав.

# 107
И на мен много ми хареса. Развълнува ме до сълзи. Щом един филм е  въздействащ, за мен е хубав.
Четохте ли новата книга..., забравих как се казваше? Чудя се да я купувам ли, или да я изчакам онлайн

# 108
И на мен много ми хареса. Развълнува ме до сълзи. Щом един филм е  въздействащ, за мен е хубав.
Четохте ли новата книга..., забравих как се казваше? Чудя се да я купувам ли, или да я изчакам онлайн
Не знам какво да Ви посъветвам. На мен Холи ми е скучна и досадна и книгата не ми хареса много.  Размених я. Но има хора, които много я харесват. Ако сте от тях- вземете я.

# 109
Изгледах The life of Chuck. Хареса ми.

# 110
Тръгнал ли е вече по кината?
На мен много ми хареса разказът и ми е любопитно какво са сътворили на екран. Към екранизацията на "Дългата разходка" съм с малко смесени чувства. Интересно ми беше докато гледах, чела съм книгата сигурно преди 30 години, дори и финалът не ме подразни, обаче още на следващия ден забравих филма. А това не е добра атестация. Ако всичко беше топ, трябваше да е в съзнанието ми дълго време, да ме преследват сцени от него, така както се сещам понякога за книгата въпреки изминалите десетилетия.

# 111
Изгледах The life of Chuck. Хареса ми.

Тръгнал ли е вече по кината?
На мен много ми хареса разказът и ми е любопитно какво са сътворили на екран.

Много ми хареса. Доста е дълбок и добре режисиран.

Ще се повторя - Дългата разходка не ми хареса. Може би час и половина е малко, за да се екранизират книгите, макар че има добри попадения като Капан за сънища например..... За разказ стават доста по-сполучливи филми.

# 112
"Животът на Чък" го гледах онлайн, на мен пък той не ми хареса особено. Много ми хареса само танца им. 😃

# 113
Купих си я, имах повод и си я подарих. След малко я почвам

# 114
Ужас, изобщо не ми хареса филма "Дългата разходка". Спрях го наполовина и тая вечер ще си го доглеждам. Абсолютна скука.
 А книгата ми е от любимите и съм я чела поне пет пъти.

Според мен с филма се получава така, защото историята е най-вече психологическа, не е свързана с някаква динамика и изобщо с нещо обективно. Ако зрителят не е чел и книгага, пък съвсем няма да му се хареса филма - така си мисля.

# 115
Бе...ще го доглеждаш ...на мен ми идеше от киното да изляза ,ма бях с фемилито ...
Тоя филм е римейк на Приятели на стероиди 😅  Искам по-скоро да го забравя ...
Дано не са съсипали и То ...като малка го гледах и още изпитвам ужас от клоуни и балони ....

# 116
То 2017-2019 е супер, ако за него става въпрос.

# 117
Ужас, изобщо не ми хареса филма "Дългата разходка". Спрях го наполовина и тая вечер ще си го доглеждам. Абсолютна скука.
 А книгата ми е от любимите и съм я чела поне пет пъти.

Според мен с филма се получава така, защото историята е най-вече психологическа, не е свързана с някаква динамика и изобщо с нещо обективно. Ако зрителят не е чел и книгага, пък съвсем няма да му се хареса филма - така си мисля.

Общо взето, на такива мнения се натъквам из нета и ме е страх да видя филма.
Препоръчах го на малкия ми син/не е чел книгата/ и каза, че му се струва много странен и няма желание да го гледа.

# 118
Преди да изгледам Дългата разходка прочетох отново книгата, тъй като съм я чела отдавна. Лично аз, бях разочарована, защото промениха финала тотално, вкараха история, която я нямаше във филма и героят победител не отговаряше на списанието в книгата. Малко толерирахме според новите нрави в киното. Не пиша подробности, за да не е спойлер 😁

# 119
  • София
Аз пък изгледах преди малко първия епизод на Welcome to Deri и съм със смесени чувства Confused
Филмите по "То" са много добри - и старият вариант с Тим Къри, и новият вариант с Бил Скарсгард.
Със сигурност ще изгледам целия сериал, за да си създам цялостно мнение, а и най-малкото заради Бил Скарсгард. Но засега не ме впечатли особено.

Изгледах наскоро и "Институтът" - харесвам книгата и сериалът ми покри очакванията с малки забележки.

Общи условия

Активация на акаунт