Темата за СТИВЪН КИНГ - №16

• 8 121
  • 145
  •   1
Отговори
# 135
И аз снощи изгледах първа серия. На мен ми хареса. Леко не схванах някои неща, но да речем, че ще ми се изяснят по-натам.....

# 136
Гледахме двата епизода наведнъж. Много ни хареса.
Днес ще изгледаме и трети епизод. И в ютуб има много полезни клипчета с подробни обяснения, easter eggs и всичко свързано с вселената на То

# 137
Оо, аз забравих, че днес ще има епизод.
Ще трябва да си припомня какво се случи последно.
Не ми хареса този номер на НВО - пуснаха втори епизод като "бонус" за Хелоуин, но за сметка на понеделнишкия. Rolling Eyes

# 138
Аз ще изчакам целия сезон и ще се насладя на макс 🥰.
Чакам с нетърпение "Бягащия човек",много харесах екранизацията с Арнолд,дано са се постарали с новата и ефектите разбира се.

# 139
Аз ще изчакам целия сезон и ще се насладя на макс 🥰.
Чакам с нетърпение "Бягащия човек",много харесах екранизацията с Арнолд,дано са се постарали с новата и ефектите разбира се.
Новата била зле, според Благой Иванов. Ще видим.

# 140
Ако е боксьора не очаквам дори книгата да в прочел,камо ли да ми е показател мнението му.На мен трейлъра ми харесва,не вярвам да има големи разминавания и изненади.

# 141
Ако е боксьора не очаквам дори книгата да в прочел,камо ли да ми е показател мнението му.На мен трейлъра ми харесва,не вярвам да има големи разминавания и изненади.
Не, този 
Благой Д. Иванов 😃https://share.google/3f7ryMnbZEVw6z9Ql

# 142
Гледах първите две серии сериала и нещо хич не ме грабнаха. Като цяло атмосферата ми хареса, но отвъд това, друго не ме впечатли. Първият епизод започна що годе добре, но докъм края на втори стана доста скучно. Децата са изключително дразнещи. Не съм сигурна, дали е заради сценария, или самите актьори не стават. Някои от сцените направо си бяха комични, а не страшни (примери - сцената с летящото бебе мутант и сцената в киното). Абсолютно съм съгласна с Благой Иванов, който каза, че става за гледане, но не трябва да имаме големи очаквания.

# 143
Мен трети епизод снощи изобщо не ме грабна. Не го догледах. Доскуча ми още на първата една трета.
Хм.

# 144
Гледах и третата серия на Дери, направо съм влюбена. Досега не съм попадала на филм, който да предава толкова точно атмосферата на Стивън Кинг. Колкото до пародията, ами, Пениуайз винаги е бил в стил Битълджус, просто в досегашните филми не успяваха да го направят.

# 145
Добре, де, хареса ми и трета серия. Догледах я. Явно първата една трета ми е била по-скучна и понеже имах и други занимания, я зарязах.
Дразнещо е, че излиза веднъж седмично. То направо забравяш какво се  е случило, докато стане време за новия епизод.

Общи условия

Активация на акаунт