Бързи въпроси и отговори деца - 9

• 22 004
  • 765
  •   1
Отговори
# 705
Не е претопляне, защото пъпчиците са постоянно и не се повлияват от нищо.
Със сигурност ще потърсим и второ мнение.
По колко пъти мажете от крема на Биодерма, за да има подобрение?

# 706
зависи колко е бил зле обрива и от какво се е появил (при нея се появява един и същи обрив в различни ситуации).. обикновено още след първото мазане се повлиява.. в леките случаи минава още след 2-3 мазания ( 12-24 часа), в по-лошите може да отнеме и седмица, особено ако причинителят остане (студено време, рязка смяна на температурата, прах, триене и други)

# 707
  • Пловдив
Не е претопляне, там основата е петна, мога да кача снимка.

# 708
Здравейте, детето ни е на три годинки и още спи на много ниска възглавница, която изглежда не му е удобна и искам да му купя малко по висока.
Вашите деца на тази възраст на какви възглавници спят? Ще съм благодарна и на конкретна препоръка за подходяща възглавница.

# 709
фурлакис ни препоръча някаква анатомична подходяща за възрастта, но детето я пробва в кабинета и каза, че не му е удобна.

спи на обикновена от икеа. от по-ниските.

иначе фуррлакис беше категоричен че възглавницата е важна и че трябва да 'расте' с детето... не е подходящо да спи на бебешка...

едит: на преглед бяхме около 4г... на икеайска май спи от около 3.

# 710
  • Countryside
Аз съм купила с вълнен пълнеж, като съм извадила една част от вълната, за да не идва висока. Не се изпотява главата така и изглежда да е удобна на детето. Между 2г и 3г я купих. Анатомични, мемори пяна и т.н. аз не долюбвам, освен ако няма медицинска причина за това, естественото винаги е по-добре.

# 711
  • София
На 7г е и още не спи на никаква. Има, но не спи на нея. Съвети от Фурлкаис точно не бих приела аз.

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 14:38 от I.R.

# 712
На 5.5 години има възглавница, но спи на някоя от 10те си плюшени играчки, с които ляга. Joy
Възглавницата обикновенно е избутана някъде по леглото, за да не му пречи

# 713
Ние сме с такива: https://cuclo.bg/bgbg/nw/cuclo-pillows.html

Бяха ги похвалили в отчетната тема преди години. Скъпи са, нямам идея дали си струват парите 🤷

# 714
Детето на 3 1/2 г. е с Екон бебе възглавница. Баткото на 6 1/2 г. има една ниска от Юск с мемори пяна. Преди това си беше избрал с гъши пух, но не му беше удобна и я заряза.

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 19:23 от Enter Sandman

# 715
аз от фурлакис съм много доволна. никога не ни е натрапвал продукти, винаги е обяснявал добре и е преглеждал детето обстойно.
относно възглавницата, беше казал, че е важно да е подходяща за възрастта и начина на сън и че тънка бебешка вече не е подходяща. то така или иначе детето вече беше проявило онтерес към нашите и й бяхме взели по-голяма...

# 716
Здравейте мами, сок от грейпфрут от колко започнахте да давате на детето ви?
Разбира се мисля да го направя с морков, но нз като пропорции как да бъде?
Да си призная малко ме е страх с грейпфрута.. Ако може дайде акъл от нападки нямам нужда.

# 717
  • София
Здравейте мами, сок от грейпфрут от колко започнахте да давате на детето ви?
Разбира се мисля да го направя с морков, но нз като пропорции как да бъде?
Да си призная малко ме е страх с грейпфрута.. Ако може дайде акъл от нападки нямам нужда.
Не е подходящ плод за деца.
Като цяло соковете са агресивни за детското стомахче, най-добре давайте пресни плодове (без грейпфрут).

# 718
  • София
Дайте да опита самият плок. Сокът ще подразни стомаха…

# 719
  • Пловдив
Специално не съм им правила фреш, но когато си правим ние с баща им винаги са пийвали от нашите.

Общи условия

Активация на акаунт