Бързи въпроси и отговори деца - 9

• 16 447
  • 559
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Просто масово не им се работи на хората с деца. Колкото по-малко са налични, толкова по-добре.
Аз друго обяснение нямам.
При нас едната леличка е коментирала пред детето ми, да сме му купили маратонки с лепки /за да не ѝ се налага да ги връзва/. Ядосах се за кратко, докато ми го казваше и му обясних какво да ѝ отговори друг път, ако се повтори. Поведението ми не е редно и винаги говоря с уважение към персонала, но когато има нещо трябва да се разговаря с мен, а не да се мърмори на детето, а пред мен като го изпращат да се усмихват мило все едно нищо няма.

# 526
Нормално ли е дете на 4 да има косми по ръцете и крачетата? Не бях обръщала внимание на косъмчетата на дъщеря ми, но тя днес, докато си миеше ръцете и си беше вдигнала ръкавите и ми каза, че имала много косми и аз започнах да се вглеждам и да се чудя. Не са черни и гъсти, светли и тънки са й космите, но си има - особено от коленете надолу и от лактите надолу, та се зачудих нормално ли е?

# 527
Моите си имат, особено едното. Светли, но дълги са и са доста. За мен е нормално.

# 528
  • София
Нормално ли е дете на 4 да има косми по ръцете и крачетата? Не бях обръщала внимание на косъмчетата на дъщеря ми, но тя днес, докато си миеше ръцете и си беше вдигнала ръкавите и ми каза, че имала много косми и аз започнах да се вглеждам и да се чудя. Не са черни и гъсти, светли и тънки са й космите, но си има - особено от коленете надолу и от лактите надолу, та се зачудих нормално ли е?
Въпроса е на друго място да няма, а не по ръцете и краката.

# 529
И аз скоро забелязах, че по крачетата на дъщеря ми има косъмчета. Тя също е на 4 години. И аз мисля, че си е нормално.

# 530
Моя е от бебе с косми .
По гръбчето също има .
Не виждам проблем

# 531
  • Пловдив
Нормално.
За съжаление тепърва проблеми с косми ще имаме...децата ги забелязват доста по-рано вече и започват подигравки, включително и към момчета.

# 532
По колко часа вашите деца на 4 години и на 18 месеца? Знам, че е едното е поспаливо, другото съвсем не, видях и таблиците в интернет, но искам да сравня с други деца.

# 533
  • София
Колко часа сън ли имат?

# 534
Момичета,я споделите сложихте ли ваксина А грип на децата ?

# 535
  • Пловдив
Аз противогрипни ваксини не слагам.

# 536
противогрипна не сме слагали. лл и педиатърът казаха, че можем да сложим, ако искаме, но според тях в нашия случай не е необходимо.
детето като цяло почти не боледува. има хрема от време на време, но бързо се справя, а не е като да не общува с други хора.

# 537
Не мога и не мога да се наканя да им сложа противогрипна ваксина. Хем искам, хем нещо ме притеснява. Иначе нашата педиатърка е твърдо "за". Най-големия ми проблем е, че първата година трябва да се сложат две дози, а не мога да ги опазя здрави в есенно-зимния период.

# 538
Моето момченце също има по крачетата. Обикновено хубавите дълги, извити мигли вървят в комбинация и с по-силно окосмяване.

# 539
Сложихме противогрипни ваксини. За втора година. Миналата година не се разболяха, но не са и имали контакт с доказано болен от грип.

Общи условия

Активация на акаунт