СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 9 - Наближава заветната цел - 100 точки по МАТ и по БЕЛ

• 30 731
  • 780
  •   1
Отговори
# 180
  • София
На НВО точки се дават, не се взимат. На задачата за редактиране на текст се дава точка за всяка открита грешка. Не се отнемат точки за допуснати други такива. За мен е неправилно, но е така.

# 181
На НВО точки се дават, не се взимат. На задачата за редактиране на текст се дава точка за всяка открита грешка. Не се отнемат точки за допуснати други такива. За мен е неправилно, но е така.
Аха, явно тя просто си ги тормози, за да внимават повече и да не правят допълнителни Laughing Не е лошо! И аз бих взимала, ако ме пита някой

# 182
  • В кошера...
Санака, точно това им е казала госпожата. И аз се учудих много, но има логика, щом само се дават точки да е така.

# 183
Здравейте. Нямам време да изчета назад, може и да е коментирано...
Какво представлява изпитът за проверка на способностите в СГСАГ Христо Ботев, София?

# 184
  • София
За СГСАГ няма изпит за проверка на способностите.

# 185
За СГСАГ няма изпит за проверка на способностите.

Благодаря за информацията, до този момет, синът ми твърдеше, че има. Явно в училище нещо чул и неразбрал. Simple Smile

# 186
Представям ви Буда и Марс - девойки са:
Скрит текст:
Само дайте идея как да стане гадаенето.

# 187
  • София
Ну Заяц, май обърка темите Simple Smile

Иначе съм голям фен на Буда и Марси.

# 188
  • София
Е как, нали за гадаенето са тук?! 🤪
Всички може да участват, ама без да се наговарят!  За целта ви трябва някое помагало с тези (само имената), които да нарежете на тънки ивици. Може да пуснете младежите да се наслаждават на рязането, все пак последни дни преди матурата и който учил- учил. Разстелвате лентичките на/ под/маса на прилично отстояние една от друга и пускате котачето. Върху което листче легне - броим го за изтеглено.
И да не забравите да споделите тук, че да се подготвим дружно и най-вече  да се посмеем дружно!

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 21:57 от Ариана

# 189
Страхотни са котетата! Ако може да не лягат върху бай Ганьо или върху До Чикаго и назад!

# 190
Аха, явно тя просто си ги тормози, за да внимават повече и да не правят допълнителни Laughing Не е лошо! И аз бих взимала, ако ме пита някой
Учителката на дъщеря ми в училище каза все пак да се внимава ори преписа. Според нея (проверяващ е) точка може да се вземе при неправилно пренасяне (примерно).

Аз имам следния въпрос - на беловата само едностранно ли се пише? И всяка задача от 2. модул по математика на отделен лист ли трябва да е разписана?

# 191
  • София
Тинки, има си място за всяка задача на беловата, отбелязано е. Мястото е предостатъчно за подробно разписване.

# 192
  • у дома
Няма логика и мисля е невъзможно да повторят задачи на матура.
Цяло НВО не,но отделни задачи да,а и доста от зад от 1 модул са еднотипни всяка година...
Открийте приликите,защото  разлики няма
НВО 2011г

НВО 2012г

Иначе да,от 2019г насам задачите са по-лес ни...

На беловата може да се пише двустранно-всяка задача е на отделен лист,на който може да се пише и от двете страни и даже и за геометричната задача мястото е предостатъчно...

# 193
Понеже новият министър е фискиран в математиката, аз си мисля ,че има вероятност НВО-то да е по-сложно за да се получи по-голяма дисперсия на резултати.  При лека матура трудно може да отсееш наистина  силният математик от тези, които се справят прилично. И в такава ситуация  се стига до феномен ,че в математически гимназии се влиза с оценката по БЕЛ.

# 194
  • София
Представям ви Буда и Марс - девойки са:
Скрит текст:
Само дайте идея как да стане гадаенето.

Чудни са! Чакаме прогнози от тях 😊 може и за 2 модул математика - движение/работа, да подскажат 😃 дано нямат разногласия.
И да - без Алеко, моля.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 22:47 от Niffi

Общи условия

Активация на акаунт