"Папкай ДЕКЕМВРИЙЧЕ сладко, радвай маминка и татко!"

• 14 743
  • 277
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Никой не може да те обвини за това.  Naughty като не е искал да научаваш, да се е скрил достатъчно добре. Винаги има "изтрий" на смс-ите и в хисторито на компа. Crossing Arms

# 61
  • София-Велинград
ужасно много правя грешки,но ръцете ми треперят като пиша!а и откакто днес нямам никаква кърма съм изпушила доста цигари

# 62
  • София
Имаш ли много близка приятелка? Която ще те подкрепи,каквото и да решиш и каквото и да стане? Извикай я вкъщи,или отиди в тях, кажи и всичко и си излей, каквото има в тебе, наплачи се хубаво. Малко ще ти олекне, да не ти е толкова напрегнато поне. И не се обвинявай за нищо!

# 63
  • София
Мила Славка,
ще мине - колкото и ужасно да се чувстваш сега, знай, че ще мине! Важното е бебето да е добре, със всичко останало ще се справиш. Сега си в първоначален шок, скоро ще го преодолееш и ще обмислиш трезво нещата. Присъединявам се към Клеми - говори с някоя близка приятелка, сестра или подобна. Не го отписвай мъжа ти, такива неща се случват, дай му шанс да ти обясни. Говорете, но след като се успокоиш, не днес!

Прегръщам те и знай, че с толкова малко бебе и двамата не сте много на себе си - не си разваляйте семейството, борете се!

# 64
Привет момичета!
Записвам се и аз .....
slavka gergova , ох много неприятна история.....Ако ви го нямаше бебчето щях и аз да те посъветвам да му туриш едни майни.... Twisted Evil
Наистина, как реагира твоя човек, като му каза , че си наясно с нещата? Важно е , мисля , да си изясните от тук нататък какво ще правите.?!
Тъпа ситуация, не се разстройвай ако можеш , а разсъждавай трезво.
Като се замисли човек - от всяко положение, колкото и неприятно да е то има изход , а важното е да се намери най - правилния. Стига да можем да помогнем  споделяй с нас, дори и само за да се почустваш по - добре. Peace
verolina... на мен ми бяха предписали ефизол при една настинка скоро..безвреден е за кърмачки !
Ето какво сътворих пък аз по случай предстоящия Великден . Ако ви харесва много лесно и бързо става и може да се ползва в колажа.

# 65
Ох, леле, леле, Славче, много неприятно и това с кърмата. Но, Мама Мангасарян правилно ти каза, ако няма и чувства към другата, не е толкова опасно. Най-важното е да не се питаш "Сега какво ще правим", а да продължаваш да си гледаш детето и да мислиш за себе си. И ако има кой да ти помага близък до теб - обади му/й се, когато прецениш, ако сметнеш, че мъжът ти не ти помага (за къпането например). Ще се оправиш, макар да е стресово, защото нямаш избор.

# 66
slavka gergova, ние сме тука, ще помагаме с каквото можем! Първо трябва да разбереш дали е само секс,или има и чувства, второто е опасно, първото не толкова.
 Не знам какво да ти кажа,за да те успокоя.  Hug
Славка гергова и аз незнам какво да ти кажа за да те успокоя.Много неприятна история.Чудя се как е възможно така да постъпи един човек newsm78 Sick Не се разстройвай,запази спокойствие и хладнокръвие.Миличка ние всички сме насреща.Знам ли.......трябва да поговорите серьозно. Hug Hug
Но с чувства или без пак е гадно.Губи се доверието в тоя човек Sick

Последна редакция: чт, 29 мар 2007, 18:41 от liletka

# 67
  • Бургас
Момичета ще прекратя гласуването, спираме се на вариант разгърнати тефтерчета с надписи, много е сладко.
Аз докато се наглася и тя maiche свършила всичко.
Браво Майче страхотна си!!!
Хайде да се залавяме за работа!

Моля мама Ely Stoycheva да ми пише на лични!!!

Последна редакция: чт, 29 мар 2007, 19:15 от Nikki_Ivanova

# 68
Да се запиша поне в тази тема, че миналата я изпуснах.  После ще чета, че няма време сега. Ние в къщи бяхме всички болни с изключение на мен. Малкия даже вдигна температура, но се спасихме с хомеопатия. Обаче бяхме като в изолатор всеки се затворил в различна стая и нямах достъп до компютъра, че на мен се падна телевизора..ха ха ха.
Благодаря на всички, които се сетиха за нас и ни честитиха тримесечието. Лазар вече е 6 кг и 63 см, всички дрешки са ни малки и имам оправдание да напазарувам малко.
Днес ходих даже на гинеколог, че още не ми е дошло пък и имах болки, но всичко изглежда добре, само дето док каза да внимаваме да не се окажем след девет месеца с трето-много лесно ставала работата сега...пък аз му казвам да предупреждава овреме, че мислим да си купуваме комби, но ако трябва ще минем направо на ван.
Лазар също ще е нощна птица-заспива в 01:00, че и по-късне без значение кога е къпан или е ял последно.
С акането сме по веднъж на ден, но много обилно и като че ли му писна млякото, та сигурно ще захранвам по-рано отколкото мислех, но ще изчакам поне на 4,5 да стане. Аз още кърмя по малко, но съвсем ми намаля кърмата. Колебая се между оризова каша и зеленчуково пюре.

Отивам да се къпем, лека и спокоъна нощ на мами и бебоци!

# 69
Е не, не мога да ви насмогна  Crazy абе вие деца за гледане нямате ли си Mr. Green
Обеснението за отцъствието ми остана в другата тема . мило ми е, че сте мислили за мене, и аз мисля за вас много  Hug
Днеска ни биха втория Пентксим засега сме пу пу  Praynig
Бяхме на ехограф за ставичките - идеални са  Praynig
Славка, не се присъединявам към мнението, че ще мине, това е едниственото, което трайно наранява любовта.  Cry Съжелявам, че не мога да ти кажа нещо, което да те утеши. Поне и аз мисля, че имаш нужда от рамо да поплачеш  Hug
Прегръдки на всчики  Hug

# 70
Да се запиша и аз днес. Малко съм изтощена от купона на 4-годишните. Вкъщи имаше около 7-8 такива. Синът ми днес става на 4, така че ви черпя виртуално кой с каквото си пожелае!
Славка, много съжалявам, че се налага да преживее това. Пиши ни винаги, когато имаш нужда!
Днес бебката се обърна за пръв път от корем по гръб. Първо я сложих на гръб да полежи, но тя никога не иска да лежи - така че се обърна по корем и после - хоп - пак на гръб.
Иначе аз искам много да похваля нашия татко. Още с първото бебче преди четири години много ми помагаше. Имаше желание да прави всичко, дори един път се разсърди, че не му давам памперса да смени - нали и на мен беше първо дете - още не ми беше минал меракът.  Сега по-рядко се грижи за малката, но защото няма много време. Иначе може всичко да прави и го прави с удоволствие, само не може да кърми, но пък като я дохранваме с шише се справя чудесно.  А понякога когато бебката е по-неспокойно той по-успешно я приспива.
Е, хайде, лека вечер. Много се развълнувах и аз като посетих старите ни декемврийски темички.

# 71
Мацки, едно ФИНАНСОВО ПИТАНЕ.......
Някой да е чувал за опция на връщане на надвнесени данъци / във връзка с с бременност и раждане/ с подаване на данъчна декларация...??? newsm78

# 72
Magesta- моя мъж подаде една дадъчна декларация за дете и сега чака да му върнат някой лев. Демек му облекчават данъците.
slavka gergova- много неприятна история.Ако сваря мойто мъж така  #Sniper bambam fight !
Така като чета виждам че ПОЧТИ всички мъже са еднакви- пънат се,че ще ги гледат а като ревне и ти ги бутат в ръцете и се оправяй. Моя мъж не го е къпал нито веднъж нито го е разтривал само знае да го съблече от кръста на долу, а камоли да сложи памперс само знае да го махал. А като види, че е наакан даже се маха защото му миришело. И цялата работа било го е страх да го хване много крехък му се струвал. А като го прави беше ли го страх? tantrum! Почти не ми помага нито с детето нито в домакинската работа.
А малкия от три вечера не е спал нощем, а за сметка на това цял ден съм на вън и той цял ден спи май си обръща режима това дете!

# 73
Magesta- моя мъж подаде една дадъчна декларация за дете и сега чака да му върнат някой лев. Демек му облекчават данъците.

Ок ....а дали има значение кой от двамата родители подава декларация и това важи ли ако нямаш да плащаш други данъци....?!
Определено не съм наясно, а чух че се взимало служебна бележка от службата ..дали говорим за едно и също ?! newsm78

# 74
Незнам дали важи и за двамата родители но според мене трябва! Да на него му искаха служебна бележка за миналата цяла година!

Общи условия

Активация на акаунт