Паническо разстройство - 65

• 24 166
  • 943
  •   2
Отговори
# 915
Защото най-вероятно сте здрава, това са гадни субективни усещания на нервна почва, въпреки че знам, че не е лесно, но се опитайте да не им обръщате чак такова внимание и така може да отминат, ако ли не, попитайте лекаря за друго лекарство вместо или освен атаракса.
А за претупкването пийте магнезий.

# 916
За това няма универсален отговор.Възможно е да е така както пише Товасъмаз,а може и да не е.При мен част от неприятните усещания например са от вече разбутаните хормони на пременото и съм намерила начин да ги туширам до голяма степен .При един мъж например или млада жена, да е от нещо друго.Както прекаленото вглеждане във всеки симптом и болест така и отдаването на всяка болежка на стрес и психични разстройства не е добре.

# 917
Днес получих страшно силна паник атака, повече от предишните… на 6ти ден от лечението съм док каза, че може да се увеличат кризите, но това беше зверско( изпаднах в неконтролируем страх, не знаех къде съм, сърцето ми щеше да изкочи през гърлото) 🥺

# 918
Не ви ли се струва странно психиатърът да ми изпише 2 антидепресанта едновременно-золофт и бринтеликс?Процедира ри се така по принцип?Винаги се вкарвам във филм с лекарствата.Вчера изпих за пъ.ви път този бринтеликс ,през девя беше всичко наред,но вечерта се чувствах като прекалила с кофеин и не можах да мигна цяла нощ,а тъкмо бях започнала да спя добре ....

# 919
Пий каквото ти е изписано и спри да търсиш под вола теле.Бринтеликса е много слаб и не би трябвало да усетиш каквото и да било от едно хапче.Бъди по-търпелива,намери си занимания и работи върху останалите си здравословни проблеми.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 08:31 от dt

# 920
И аз мисля, че Бринтеликса е много слаб. Това е мнението и на повечето психиатри. Золофта е доста седиращ и може би за да има нещо да те активира е добавил Бринтеликс. Сина ми много се опъва когато трябва да промени лечението и да опита нещо ново. В момента е на два вида също и е по-добре от към съня. Човек не трябва да го е страх да пробва, защото докато се улучат лекарствата има доста проба-грешка. Малцина са щастливците , на които им ги улучват от първия път.

# 921
Аз съм пила Бринтеликс, нямах странични реакции от него, но ми идваше слаб, да.

# 922
Винаги се опъвам и аз,мисля,премислям,не че съм хила нещо кой знае какво де,но това ми дава допълнителна тревожност.Лошо ми е няколко часа много от този бринтеликс,и вчера и днес

# 923
Излезте на разходка, разсейте се с нещо.

# 924
Ха ха ха аз съм постоянно в движение,ходя на работа,насам-натам..

# 925
Е, щом ви е смешно, други съвети нямам.

# 926
Здравейте! Пия Бринтеликс 10мг следобяд към пет и сега се разболях и започнах антибиотик Азакс пих го тази сутрин гледам да имат голям интервал между двата приема. Не мога да попитам психиатърката ми, защото е в отпуск. Ако някой от вас е пил такава комбинация ако може да ми каже дали е имал някакво взаимодействие?

# 927
При мен нещата стават май зле, от вчера как са почнали ПА нямат спирка днес 3 пъти, а преси АД ги получавах в седмицата 1,2 пъти. Почвам да мисля, че няма да успее лечението или му трябва много време от днес съм на пароксат 1 таблета. Знам, че вече говорихме на тази тема, но е хубаво, когато получа подкрепа от преживял. Благодаря ☺

# 928
Клонарекс пиеш ли го?

# 929
Джанъм,не исках да Ви обидя ако така сте го приели

Общи условия

Активация на акаунт