Стойности на ЧХГ - Тема 21

• 30 360
  • 744
  •   2
Отговори
# 165
Според Вас добре ли е стойността за 7дни закъснение, като сложим че цикълт ми е нередовен

# 166
Щом е нередовен, значи, не се знае кога е била овулацията. Добре е да се пусне още един след 48 часа.
 Иначе, ако са 7 дни закъснение, тази стойност говори за биохимична и реално пада ЧХГ.

# 167
Това е една много ниска, гранична стойност. Проследете след 48 часа, да видите дали спада

# 168
Здравейте,

Днес съм на 12ти ден след първа инсеминация, вчера имах 2 черти на sure check, днес пуснах кръвен и прогестерон, бихте ли ми казали как ви се струва като за 12 дни след инсе?

Много ми се иска всичко да е наред... ще направя отново кръвен след 48 часа, за да видя нарастването.

# 169
Здравейте,

Днес съм на 12ти ден след първа инсеминация, вчера имах 2 черти на sure check, днес пуснах кръвен и прогестерон, бихте ли ми казали как ви се струва като за 12 дни след инсе?

Много ми се иска всичко да е наред... ще направя отново кръвен след 48 часа, за да видя нарастването.
Според мен е супер. Проследете го след 48 часа Simple Smile

# 170
Здравейте, днес ми е 20 ден от трансфер с + резултат. От следобед имам температура , започна с 37,6 до 38,8 вечерта. След прием на парацетамол спада за кратко до  под 37. Много се притеснявам дали всичко ще е наред с бременността ми. Док каза, че няма смисъл да ходя в спешното- да пия парацетамол и утре на тест за грип а,б, ковид.
Някой с подобна история?

# 171
Здравейте!
ЗЕТ на 5дневен бластоцист какви стойности се очакват на 10ти ден?

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 23:11 от Moni442

# 172
Здравейте!
ЗЕТ на 5дневен бластоцист какви стойности се очакват на 10ти ден?
Трицифрена стойност

# 173
Здравейте,

В деня, в който трябваше да ми дойде цикъла (30.06) направих кръвен тест за бременност и днес два дни по-късно (02.07) пуснах втори за проследяване на нарастването на ЧХГ.

Освен, че TSH e по-виско, засега изглеждат нормално нещата нали?

# 174
Здравейте, за съжаление съм с почти сигурно потвърдено кухо яйце, тъй като в 7г.с+1 ден не се видя ембрион само сак и мехурче.. насрочиха ми чхг днес и на 48 часа отново, за да се видят стойностите, но съдейки и по тях май са ниски стойности за седмицата?

# 175
Какво мислите за тези стойности за 3ти ден закъснение? И мисля, че овулацията беше късно чак към 20ти ден?

# 176
Какво мислите за тези стойности за 3ти ден закъснение? И мисля, че овулацията беше късно чак към 20ти ден?

Ако е имало късна овулация, значи още няма закъснение и е Ок този резултат. За 3 дни закъснение - е нисък. Следете през 48 часа и ще стане ясно. Успех

# 177
https://www.momjunction.com/hcg-calculator/#result_append

Здравейте, намерих една доста полезна статия за ЧХГ

Много се радвам, че попаднах на вашия коментар и тази статия.
  Понеже се бях притеснила, че според калкулатор  на чхг , моята стойност се удвоява на 74,1 часа. Но тук видях ,че когато е над 1200 до 6000 са необходими от 72 до 96ч.
  Прегледа ми предстои и тази информация ми помогна.
  Благодаря!

# 178
Здравейте, до сега не бях пускала кръвент Тест днес ми излезе стойност 0.2, отрицателен е нали? Още нямам закъсение,но бях с късна овулация.

# 179
Отрицателен е. Колко дни след овулация?

Общи условия

Активация на акаунт