Стойности на ЧХГ - Тема 21

• 30 133
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Ако е кафяво зацапване, най-вероятно е стара кръв, която се чисти. Ако започне да става червено, на спешен кабинет за преглед.
На 10-ти ден би трябвало да се види дали е в матката, тоест да се види сакче. И следователно ще видят дали е наред всичко.
Дано останете само с това зацапване и всичко да е наред. Успех!
Пуснахте ли втори ЧХГ, да видите дали има удвояване?

# 631
Ако е кафяво зацапване, най-вероятно е стара кръв, която се чисти. Ако започне да става червено, на спешен кабинет за преглед.
На 10-ти ден би трябвало да се види дали е в матката, тоест да се види сакче. И следователно ще видят дали е наред всичко.
Дано останете само с това зацапване и всичко да е наред. Успех!
Пуснахте ли втори ЧХГ, да видите дали има удвояване?

Не съм пускала, понеже лабораторията днес не работи. Мислех утре сутрин. На такова ниско ЧХГ нали нищо не се вижда, гледана съм в четвъртък- нищо не се видя. Много се страхувам от извънматочна Sad  Чувствам все едно ми идва, същото напрежение ниско долу. Освен това цикъла ми идва по същия начин с кафеникаво течение в началото.

# 632
Ако имате 9 дни закъснение, утре ще е 10-ти ден. Сега върнах да видя колко ви е било. На 7-ми ден закъснение - 72 ЧХГ, нали така? Мисля, че вашето ЧХГ е ниско за това закъснение. Възможно е да е биохимична, но утре като си пуснете ЧХГ, ще видите.
При мен на 10-ти ден видяха, че е в матката и ЧХГ беше 3200. Но аз бях инвитро. Не знам дали е от значение.

# 633
Според мен това е доста ниско ЧХГ за толкова голямо закъснение. И аз мисля, че ще ви дойде, защото е паднало още. Все пак пуснете ЧХГ, за да проследите. С толква ниски стойности, не мисля че е извънматочна.

# 634
Момичета, чакам си преглед който е записан за 29.12, но до тогава си пиша с лекарят.
Историята е следната закъсня ми 1 ден и на 29 ден от МЦ си пуснах чхг излезе - 73.20
След 40часа - 86(часовете не са грешка, просто първото чхг го пуснах следобяд)
След 48ч - 149
Прогестеронът е 52nmol/L
Някой бил ли е в сходна ситуация ? Втора бременност ми е и все още кърмя.

# 635
Не нараства правилно. Аз бих проследила пак след още 48 часа и задължително посетете АГто си, ако отново има такова странно покачване.

# 636
Не нараства правилно. Аз бих проследила пак след още 48 часа и задължително посетете АГто си, ако отново има такова странно покачване.

Да, имам записан час за 29.12, ще дам и още веднъж проба за чхг.

# 637
Здравейте, имам 3 дни до МЦ, днес си направих тест излезна втора бледа черта, направих и кръвен 22.7 е резултата, това смята ли се за положителен или е ниска стойност?

# 638
Има имплантация. До 25 се води в неопределената зона. Но аз мисля, че си е положителен. Успех ви желая!

# 639
Хубаво е да проследиш покачването на ЧХГ. Simple Smile
Успех!

# 640
Момичета,
На 4ти ден закъснение от МЦ - ЧХГ 9.70 и адски бледа черта на уринарен тест.
На следващия ден дойде цикъл….
Това може ли да се приема за биохимична?

# 641
Май е като по учебник, да.

# 642
  • София
Дами, дайте мнение! Поради празниците нямаше как да повторя на 48ч. ПРМ 26.11, предполагама О на 8.12

На 22.12 hcg - 429
На 27.12 hcg - 5896

Не е ли много? Към многоплодна ли отива или не е задължително?Не съм била още на преглед, предстои в неделя.

# 643
Тамън си е.
Запишете си час Simple Smile

Дами, дайте мнение! Поради празниците нямаше как да повторя на 48ч. ПРМ 26.11, предполагама О на 8.12

На 22.12 hcg - 429
На 27.12 hcg - 5896

Не е ли много? Към многоплодна ли отива или не е задължително?Не съм била още на преглед, предстои в неделя.

# 644
Не е задължително да е многоплодна. И аз се бях уплашила от подобни стойности, но си беше 1. Ще стане ясно в неделя. Че и по-рано ако сте нетърпеливи и има къде.
Добър знак е като са такива високи стойности.

Общи условия

Активация на акаунт