Стойности на ЧХГ - Тема 21

• 30 296
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
На мен ми се вижда ниско ЧХГ за 5-ти ден закъснение. Но лекар най-добре ще установи.

# 106
Здравейте, 5 дни след закъснение хормонът ми е 99,8. Имам и кафяво зацапване. Какво мислите?

Ниско е за 5 дни закъснение. Възможно е да е биохимична и сега ЧХГ-то вече да пада и да идва цикъла или сте имали по-късна овулация с 5-6 дни и тепърва да расте ЧХГ-то. Но ако нямате нередовен цикъл или СПКЯ и си следите овулацията, вероятността за късна овулация е малка, нищо че докторите на всяка жена я пробутват тази схема. ЗАдължително пуснете отново ЧХГ след 48 ч, в същата лаборатория.

# 107
Здравейте, според вас стойностите нормални ли са? Последна менструация на 9.05.25 г., овулация на 25.05 - 17ти ден (след консултация при аг). На 4.06 резултата от кръвните беше отрицателен, а именно 1.2. Започнаха да се появяват бледи чертички на уринарния, затова и реших да направя нов кръвен.

# 108

Здравейте , какво е мнението ви прогестеронът добре ли е ?
Чхг преди 48ч беше 128.9

# 109
  • Sofia

Здравейте , какво е мнението ви прогестеронът добре ли е ?
Чхг преди 48ч беше 128.9

И прогестеронът и покачването на hCG- то изглеждат добре. Честито.

# 110
Здравейте! След трансфер на бластоцист съм, като според изчисленията на репродуктивния лекар днес съм в 5 г.с. и 6 дни.

В петък бях на преглед (5+5) и се видя само гестационен сак с размер 6 мм, който отговаря приблизително на 5 г.с. и 2–3 дни. Лекарката каза, че на този етап това не е притеснително, тъй като според нея съм тръгнала с по-ниски нива на ЧХГ, но ме извика отново след 4 дни, за да се потвърди поне наличието на жълтъчно мехурче.

Въпреки това съм притеснена, тъй като при други жени на тази гестационна възраст често вече се вижда и жълтъчен мехур.

Днес, 5+6г.с., реших да пусна чхг, за да видя каква е стойността и излезна 3005.

Последно съм го изследвала преди 9 дена (4+4г.с), когато беше 440, а преди това в 4+1 бях със стойност 92.

Вижда ми се малко нарастването от тогава.

# 111
  • София
Може ли някой да разчете? Направени са в ЦибаЛаб , за пръв път пускам там.

# 112
Здравейте цикъла ми беше на 15.05 овулацията ми беше около 28-29 май в петък пуснах кръвен тест беше 14.33mIU, а днес е 159mIU лекарят ми каза след 2 дни отново да направя, да не би да има проблем и за това да иска да правя нов тест?

# 113
  • София
Някой мнение? Ще се побъркам от притеснение вече Sad

# 114
Колко дни е закъснението? Повторете ЧХГ след 48 часа да проследите как върви и дали нараства.
Защо се притеснявате?

# 115
  • София
Колко дни е закъснението? Повторете ЧХГ след 48 часа да проследите как върви и дали нараства.
Защо се притеснявате?
Защото не разбирам това 164 ли е или повече? 6 дни е закъснението, но овулацията ми е по-късна.

# 116
Защо се притеснявате?
Защото не разбирам това 164 ли е или повече? 6 дни е закъснението, но овулацията ми е по-късна.

Ако овулацията е по - късна нямате 6 дни закъснение, кога предполагате че е била?

# 117
  • София
Ако овулацията е по - късна нямате 6 дни закъснение, кога предполагате че е била?
[/quote]

На 30.05, ако правилно смятам трябва да имам 3-4 дни закъснение.

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 19:45 от Ariel26

# 118
Здравейте цикъла ми беше на 15.05 овулацията ми беше около 28-29 май в петък пуснах кръвен тест беше 14.33mIU, а днес е 159mIU лекарят ми каза след 2 дни отново да направя, да не би да има проблем и за това да иска да правя нов тест?

В началото чхг дава ориентир накъде отиват нещата. Затова лекарят ви иска да пуснете пак.
На всеки 48 или 72 часа се удвоява в началото. Моето се удвояваше на 36,6 часа. Колко дни закъснение имате от предполагаемата дата на цикъла, нещо средно?

Ariel26, кога е трябвало да ви дойде цикъла?

# 119
Ariel, mIU/ml и IU/L са една и съща мерна единица. 164 ви е резултата и в двете единици, което на мен ми се струва окей, ако наистина е била късна овулацията. Вижте дали се удвоява, чак при стойности над 1000 би трябвало да се вижда сакче.

Общи условия

Активация на акаунт