Стойности на ЧХГ - Тема 21

• 30 503
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте,моля за помощ!
Имам положителни тестове за бременност,пуснах кръвен онзи ден и показа 0.17 днес пуснах нов кръвен и показа 0.28.Какво означава това? Има ли бременност или не?
Благодаря предварително

# 376
Не, няма бременност.

# 377
окй,но защо уринарните са положителни?

# 378
  • Sofia
С тези стойности от кръвните със сигурност няма бременност. Ако уринатните са на Престо често дават отклонения - лъжливо положителни.

# 379
С тези стойности от кръвните със сигурност няма бременност. Ако уринатните са на Престо често дават отклонения - лъжливо положителни.
Не само на престо са положителни,а и на някакви други марки бяха...цикъл нямам,а имах само кафяво запазване за 1 нен

# 380
Има и други причини за закъснение и зацапване, които може да определи само АГ с преглед. С тези резултати обаче няма как да сте бременна.

# 381
  • Sofia
Не само на престо са положителни,а и на някакви други марки бяха...цикъл нямам,а имах само кафяво запазване за 1 нен

От кога са тестовете, който сте правили? Другия вариант е да е имало малко покачване и имплантация, но в последствие да не се е дозакрепило и да има биохимична - сиреч вече не си бременна. Кръвните тестове са най-точни. Дори да е имало нещо - вече го няма.

# 382

Как ви се струва за 10 ден след ЗЕТ на 1 петдневен ембрион?

# 383
За жалост отрицателен. Може би е имало опит за имплантация, или остатъчно, ако сте ползвали ЧХГ препарат

# 384
Здравейте, имах инсеминация на 08.09. На 23.09 чхг -56, на 26.09 чгх -87. Може ли това да  е успешна бременност?

# 385
За съжаление по-скоро не.

# 386
  • Sofia
Здравейте, имах инсеминация на 08.09. На 23.09 чхг -56, на 26.09 чгх -87. Може ли това да  е успешна бременност?
За всеки случай, ако искаш пусни още веднъж на 28ми да видиш как се движат нещата, но от личен опит и аз бих казала по-скоро не.

# 387
Здравейте, в сряда пуснах ЧХГ и резултата е 800, днес е 2000.
Първия ден на последната ми менструация беше на 25.08.
Имам час при лекар чак на 02.10. Според васи дали да не отида по-рано и като цяло резултатите нормални ли са?

# 388
Супер са резултатите. Няма причина за по-ранно отиване , освен ако не сте много нетърпелива. Само след седмица е прегледът Simple Smile

# 389
Като цяло няма много смисъл да се ходи по-рано. Кога сте очаквали цикъла този месец? АГ принципно викат две седмици след закъснението, за да е сигурно що-годе накъде отиват нещата. Пулс в 7-8 г.с.
За момента при вас може да се визуализира само гестационен сак и жълтъчно мехурче, което може да говори само за имплантация в матката и нищо повече.

Здравейте, в сряда пуснах ЧХГ и резултата е 800, днес е 2000.
Първия ден на последната ми менструация беше на 25.08.
Имам час при лекар чак на 02.10. Според васи дали да не отида по-рано и като цяло резултатите нормални ли са?

Общи условия

Активация на акаунт