🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-29

• 20 421
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Да ви кажа, вече мнго му се дразня на тоя ИИ.
За какво го използват за снимки и клипчета, хич не ми е ясно?
Кому е нужно!

Още спойлери

Скрит текст:

# 46
Добро утро!

Гледах няколко пъти фрага.
Имам чувството, че Нисан се е договорила нещо Чийдем, щом иска документ, че работи в полицията.
И, че изпитва вина, че заблуждава Ешреф, който направи нещо толкова важно за нея.
Дано Гюрдал и Фарук не са пострадали сериозно. Но, не вярвам.
Скоро ще има резюме и някои неща ще станат по-ясни.
Жаки,и аз много им се чудя на тези кадри генерирани с ИИ. Много малко от тях са сполучливи.
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 09:35 от NeZ_9

# 47
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Фрага с вградени субтитри
https://www.instagram.com/p/DJfeMzaC1od/

Хубав ден, момичета!

# 48
Искам да споделя, че ми харесва развитието на историята, сцените и динамиката между главните. Както и плавното развитие и разгръщане на дълбочината на историята и персонажите. В същото време има голяма динамика и активна участие на всички. Едва от най-силните сцени е  тази на Ешреф и хлапето пред болницата. Чудесен урок за младите хора, да не се стремят към престъпен живот, защото в него няма нищо хубаво. Трогателна сцена и силно послание, което е актуално навсякъде. Сцената след заминаването на Ешеф,където трябва да целуне ръка беше сравнително кратка, но майстора ни предаде цялата гама от  емоции по невероятен начин.

Мисля,че Нисан ще се усети лека полека каква е историята с инспектората. Чакам с нетърпение силен сблъсък между две влюбени жени .
Добро утро и усмихната неделя на всички.

# 49
Двете прегръдки на Нисан.

Втората прегръдка изглежда  по-различна. Очите на Нисан, в онзи миг преди да го притисне към себе си, тoзи път  не са уплашени,от това,че ще я разкрие, а в тях има болка и мекота. Ако първата беше прикритие, то втората е бреме. Може би в нея има вина, може би признание. А може би е последен шанс да усети сърцето, което вече познава като свое, преди отново да се отдалечат.
Истинска е. Но... това не изключва възможността тя да крие нещо. Просто този път сърцето и също участва.
Какво мислите?

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 10:32 от NeZ_9

# 50
Нези. На мен ми е жал за Нисан, защото положението й не е никак розово.. За капак все повече потъва в тези непоискани и неочаквани емоции, което още повече  усложни ситуацията..С нищо не ме дразни, защото лека полека, ще видим пред себе си красива и дълбока любов. Преди това ще преминем  през всички възможни емоции и ситуации за главните.

# 51
Съгласна съм, Нинче!

Нисан толкова пъти се опита да го отрече… да го отблъсне. Да му се присмее. Да го накара да я намрази. А ето я сега, в прегръдката му. Любопитна съм какво иска да му каже с този жест, този път.
А и Ешреф този път не бяга. Не гледа лошо.
Нито се прикрива зад усмивката си. Сериозен е.
 Защо  ми се струва, че тази прегръдка тежи много, сякаш казва сбогом, без да са  изричани думите?
Изглежда ми безнадеждна.

# 52
Може и така да се чувстват в момента на прегръдката, но това е само началото.

# 53
Паралел:
"Ти си вдъхновяваща жена! "
"Ти си вдъхновяващ мъж! "

# 54
Привет,момичета !

Аз във втората прегръдка виждам една благодарна Нисан,това което мен ми направи впечатление е ,че за първи път Ешреф също прегърна.Досега винаги ръцете са му висяли отстрани до тялото,но сега прегърна.

# 55
Другото, което ми направи впечатление във фрага, че Нисан и Ешреф бяха заедно в звукозаписното студио.
Явно той я е завел, след тва.

# 56
  • Ямбол
Добър ден и от мен сладурани 🥰.
Прегръдката бих я описала като утеха един за друг.Те са като два кораба спрели на един и същ пристан. Тяхната история все повече се задълбочава. ❤️

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 20:06 от roxy94

# 57
На мен прегрърката ми се струва като благодарност, вероятно заради продуцента и звукозаписното студио, но и заради всеки опит да спаси нея и сестра ѝ.

Ешреф мился, че я прегърна и на балкона.

# 58
Малко светски клюки

Известни актриси не само правят състояние от сериали,
но и получават много доходи от социалните медии и реклами.

Цената за публикуване на една Story в Instagram започва от 400 хиляди лири. Цената на един пакет Reels+Story варира от 1 до 1,5 милиона лири. Някои актьори взеха 1,5 милиона лири за такава комбинация.
Серенай Саръкая подобри рекорда по реклама, получи 45 милиона лири за участие в рекламите!
От друга страна, актьорите са станали главните герои в социалните медии. На всяка реклама печелят очевидни такси. За известни личности и инфлуенсъри всяка рекламна публикация в Instagram означава милиони лири за тях.
Женските звезди също са много търсени. Известно е, че бюджетът, отпуснат за реклами за жени актьори, започва от 25 милиона лири.
Демет Йоздемир сключва договор с най-малък бюджет.
Звездите на шоу бизнеса се открояват с екстравагантния си живот. Техните коли, къщи и дори аксесоари струват милиони лири, а източникът на това богатство не са само телевизионните предавания, но и рекламите играят голяма роля.
Един от най-платените актьори в последно време е Афра Сарачоулу. Според съобщения тя е започнала да иска за участие в последния рекламен проект от 40 млн. лири и в крайна сметка постигнала споразумение за 35 млн. лири.
Най-високоплатеният актьор е Серенай Саръкая, таксата ѝ за реклама варира от 40 до 45 милиона лири. "

# 59
Ето ви емотиконки за предстоящата серия

Общи условия

Активация на акаунт