🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-29

• 20 418
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Ето ви емотиконки за предстоящата серия

Ооо, Цвети, аз съм много зле в разгадаването по емоджита! Ако има някой, който се справя с това, ще ми е интересно да прочета. Спомням си по време на Птичката, че ни пускаха такива подсказки!

# 61
Аз от емотиконите разпознавам мъж, жена, има ги и със сърчица, музика, запис, кола лодка, битка, кръвХ2, някой ще се ядосва, полиция, има и прегръдка.

Здравейте,
Аз бях на пазар. И не се сдържах да не купя сушени портокали. Моите не хрупкат, но пак са много вкусни. От първия фраг на миналата серия още ги мисля. Няма да ви ги снимам, че хора, които не харесват Чаатай, влизат да ни четат и се дразнят от кафетата.

# 62

Гери, темата си е за нас, на който не му е приятно, да не влиза. Worried
После ще разгледам емотиконите и ще видим дали ще позная нещо.

# 63
Момичетааа, мисля, че най-накрая ви изчетох 😂 едва вчера успях да го изгледам със субтитри
Всичко сте коментирали и съм съгласна с всичко! Simple Smile
Нещата, които ми направиха впечатление:

Чийдем започва да разбира, че Ешреф се влюбва в Нисан, не ѝ стана приятно, но пък тя си го пожела. Евала на Нисан, че записа Чийдем, сега и тя има коз. Иначе на флашката има само записа за Чийдем, защото каза на Афра, че ще кажи записа на флашка и ще го скрие на най-сигурното място.
Кадир...не го разбирам. Има някаква доброта в него. Според мен покани Нисан и от човещина, не само да дразни Ешреф.
Например, той също се ядосва на Нусрет, като беше при него му каза, че доста съвети е дал да очистят Ешреф, но те все не могат, а и все има и други пострадали...
Интересен епизод ни чака в сряда, определено. Нямам търпение вече.
Иии хайде и аз да имам един пост със снимка 😄

# 64
Лале Hands Plus1

Нези, много правилно, темата си я поддържаме по наш вкус,
на който му харесва, добре дошъл, на който не...прав му път!

От сета

# 65
Класациите за седмицата 4-10 май

Много емотикони, много нещо! Grinning
Прегръдка, страх, сърцето на Ешреф, мъж, жена, полицай(ка), следващите три са ми малко неясни, любов, разходка с лодка, кола, Нисан в студиото, записва песента си, този автобус дали няма са ни върне назад в детството, телефонно обаждане и изтичащ срок, товабелизници ли са, накрая, има и кръстосване на оръжия, кръв, този път за двама. (Гюрдал и Фарук)

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 21:19 от NeZ_9

# 66
Залез/изгрев, решетки, окови/вереги, очите може на са шпионин.

А, аз за оформлението на темата нямам нищо против. Просто всеки път ме е яд като влезна в друга тема. Ама пустото ми любопитство надделя. На мен тук си ми е най-добре.

# 67
Ама, Гери, ...
Аз кафе пия и си го чакам... носи ми положителна емоция 🥳
Хич не ме еня,  за "Мара ОБЩАТА" те пият от всичко и то по-много, ама не и това което трябва 😉
За хапчетата  говоря .....затова има толкова агресия и сбирщайн...
Затова, кафето си го чакаме....
Нали, Момичета ❤️
От емотиконите малко разбирам, ...малко на шега, ама Юли Вергов е Цар, трябва него да питаме  🙂

# 68
Привет, момичета!
Ще се върна да ви изчета.

Гери, който разбира тук се спира!
Аз влизам тук и в темата на друг красавчик. (И в двете ми е приятно)
Харесва ми толерантността в темата!
Всички ние сме различни, но взети като едно цяло сме Любов към този Актьор.

По серията всичко сте коментарили, ами чакаме си следващия епизод, който определено ще е много интересен.
Края много впечетли, Нисан се отказа от мечтите си, жертва мечтите си, много ме трогна. Нисан ще си сбъдне мечтите на по-късен етап, така мисля.
Тя тръгна обаче да спасява Ешреф, много ме трогна тука.
А, сцената с ножа е поредното феномелно изпълнение на  Чаатай.
Ножа е на Мурад( огледах го) ама нали минаха скенер  как се указа в него. Хареса ми приятелската подкрепа на Гюгдал, Мюслю, Фару и тяхното мото "всички за един, един за всички"!
И аз съм като Нани, чакам си кафето от Жаки и от Гери и положителните посланията на Нези всеки ден. С вашата компания стартирам всяка сутрин и винаги сте първи, с 2 часа напред сте.

Скрит текст:
Момичета,  гледате ли Капките
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 22:23 от eliet

# 69
Сезонът на "Eşref Rüya" ще приключи на 18 юни с 13 ти епизод.

Надявам се, че ще има и втори сезон!
13 епизода не ми стигат!
Скрит текст:
Гери, аз не припознавам нашата тема, в описаните там "фенски теми".
Нито мисля, че  имаме само кафета, колажи с букети и снимки с фенове.
Винаги сме коментирали разпалено и подробно проектите на Чаатай,  независимо дали са нови или стари.
Така, че който се припознава, да се обижда.

# 70
Значи няма да имаме седмица без епизод! 🥳

В началото имаше информация, че са 11 епизода, вчера в тик ток прочетох, че са 12. 😀

Е, как без втори сезон? Рейтингите са добри. Вярвам, че ще има.

Много искам да е завършен сериал, с такъв сюжет ще е грехота! А и имат да ни разказват история за 4 години напред, Ешреф и Нисан май се познават от две седмици 😀

# 71
Ели, ❤️
Абсолютно си права, аз споменах само кафето  на Гери, Ама и на Жаки, а на позитивното послание  на Нези е задължително  Simple Smile
Обичам темата и най вече добрият тон, добрите мисли и споделянето:)
Харесвма и новите момичета, които се вписват прекрасно , няма заяждане , хули и ...какво ли не...
Всички имаме добър изказ, съжалявам, че постоянно го пиша, ама няма само едни бански и баклави на Чачо от преди 10 г. постоянно написани през пост....има хумор на Гери който е незаменим ....Гери ❤️
Имаме Нези❤️, смея да кажа Читанката, всичко знае, всичко споделя и ни показва и запознава с толкова много Неща Simple Smile
Нашият Стожер - Жаки ❤️
Нашият Творец- Цвети ❤️
Ооо, Нашият позитивен чуждедтранен кореспондет Ели, ❤️ много ми хареса срещата с фенката на Джан 🥳
И всички останали добри фенки на Чачи Simple Smile
Ели,
Скрит текст:
Да, гледам ги, малко на запис съм....върнах по БТВ бащата на Сияна....исках да видя този баща, толкова сила и мъка....възхитена съм от силата му за борба - ДАНО! ... иначе съм след Лашкова....Фънки ме дразни...

# 72
Хриси, значи направо да се готвим за четири сезона. Горе-долу по година и малко на сезон.
Аз нямам нищо против! Wink
Първия епизод на "Eşref Rüya" е гледан 30млн. пъти за един месец!

# 73
Нези, и аз така ги смятам, въпреки че изобщо не бързат с действието. Досега май всички епизоди се движат ден след ден. Може да има някакво прескачане във времето между сезоните. И както във всеки сериал, ще е в момента, в който главната двойка е заедно, щастлива и необезпокоявана. 😀

# 74
  • Ямбол
Казаха ми :" Ти си луд възможно ли е да обичаш толкова много "?
Ти ме хвърли в огъня,изгорях в пламъци.
Приятелите ми са тъжни за мен,враговете ми ми се смеят.Можеш ли да се смееш на такъв проблем?Ако знаех щях ли да реша да те обичам?Можеш ли да познаеш как ще свърши любовта? - Bir Atese Attin Beni

Общи условия

Активация на акаунт