🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-29

• 20 421
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Roxy, това ми хареса!
" Можеш ли да познаеш как ще свърши любовта"

По всичко личи, че тази любов няма да мине по прав път. В погледа на Ешреф има болка, в усмивката му- тъга, сякаш обича с усещането, че ще изгуби. Това не е любов, която свършва просто, тя или ще изгори всичко по пътя си, или ще се прероди.
Но ако съдбата ги е свързала още като деца, тя едва ли ще ги остави да се разминат. Любовта им ще мине през предателства, съмнения и страхове, но може би именно те ще я направят истинска.

# 76
Ох, момичета,

Скрит текст:
Ще падна, Иван е много готин, харесвам интелекта му ...а Андрей е голямата изненада....сладури

# 77
Роси, много е хубаво това. Много пасва. Аз първо реших, че е част от сериала.

Скрит текст:
Аз не съм се припознала в чуждите думи. Даже и не съм се обидила. Маже малко, от името на всички, които споделят мисли и чувства изобщо в този форум.
Явно бях повлияна от прочетеното и вкарах малко повече ирония.

# 78
  • Ямбол
Нези определено е така.Тяхната любов ще бъде изпепеляваща и запомняща се. Благодаря ти Гери 🥰
Аз се надявам на поне 3 сезона,че да не кажа и 4.Четох,че този сезон ще е от 18 епизода дали е вярно не знам.Но  рейтинга е много добър,сериала ни жъне успехи,сценария е топ ,режисьора също,имаме горещи главни актьори.Какво му трябва повече на човек ? Само един Ешреф Тек най-вероятно 😜🙄🥴 .

# 79
Нези определено е така.Тяхната любов ще бъде изпепеляваща и запомняща се.
Аз се надявам на поне 3 сезона,че да не кажа и 4.Четох,че този сезон ще е от 18 епизода дали е вярно не знам.Но  рейтинга е много добър,сериала ни жъне успехи,сценария е топ ,режисьора също,имаме горещи главни актьори.Какво му трябва повече на човек ? Само един Ешреф Тек най-вероятно 😜🙄🥴 .

Рокси,
Това е феноменален кадър! Simple Smile

# 80
Не, Roxy, сериите ще са 13, а ще свърши на 18-ти юни.
Имаме още 6 епизода, до финала на първи сезон.
Как мислите, Ешреф ще разбере ли, че Нисан е Руя до края на сезона?

# 81
Момичета, споко!
Втори сезон ще има, щом се пише "Финал на сезона".
Иначе щяха да напишат само "Финал"
Най-вероятно като финал на сезона Ешреф ще разбере, че Нисан е Руя.
Скрит текст:
За финала се класираха Михаела, Вемиянин, Иван и Цитиридис.
Какво мислите?

# 82
Аз мисля, че в последния епизод на сезона ще разбере, че е Руя. Щом не разбра още в първия, както си мислех (😅), ще е накрая за повече драма. А и да ни държат в напрежение до следващия сезон. Впрочем, обикновено колко време има между сезоните?

# 83
Би трябвало да започне отново през септември, октомври, там някъде.
И аз мисля, че в края на сезона ще разбере коя е  Руя. Но може и да не разбере вeднага, че тя е в комбина с полицията.

Скрит текст:
Цитиридис не съм съгласна, имаше по-добри от него,  Иван ми е спорен, но той поне прави шоу. За другите двама съм Ок.

# 84
За полицията и аз го виждам след това, че е Руя. По-интересно ще е Руя да го предаде, а не Нисан.

Това ми излезе току-що.

# 85
  • Ямбол
Нези значи аз съм се объркала иска ми се да са 18 ,но уви . ☺️ В края на сезона и аз си мисля,че ще разбере,че обича една и съща жена.

# 86
Супер новина..

Из пресата

# 87
Нищо, ще направим кратка почивка и после пак. Wink
На Нисан ще и е трудно да възприеме това с Руя, сигурна съм.
Тя беше много учудена как е възможно такова нещо, да обичаш само една жена.
Момичета, казвам ви лека нощ, днес имах дълъг и уморителен ден, нищо, че беше неделя. Neutral Face
Фенско творчество с нашата любима двойка. Heart Eyes

# 88
Ешреф може да не и каже веднага, че тя е Руя, че я е търсил цял живот. Даже по-добре да не и казва, аз бих избягала с 200. 😀

# 89
Добро утро!

Нова седмица-нов епизод.

Вчера отново се замислих за финала, този, с който "Eşref Rüya"започна.
Ешреф не просто обича една жена, той предава нататък. Любовта му към Нисан, борбата му, грешките му и прошката се разказват от онзи, когото е спасил-Йомер.
Значи неговата смърт не е край. Той става легенда в очите на едно дете, което получава шанс да повярва в света, благодарение на него.
Така любовта оцелява.
Не в края, а в паметта. В думите на момчето. И във всяко мълчаливо „благодаря“, което никога не е изречено.
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

Общи условия

Активация на акаунт